Predavač

  • Natalia Zielinska
    Natalia Zielinska
    Direktorica Euro Grant Konzalting d.o.o., Predsjednica HUP- Udruge profesionalaca za fondove Europske unije

    Natalia je diplomirana stručnjakinja za EU fondove, sa preko osam godina radnog iskustva u Poljskoj i Hrvatskoj. Diplomirala je Europske studije na Sveučilištu u Wroclawu te studirala u Briselu i Zagrebu. Tečno govori poljski, hrvatski i engleski te posjeduje široku mrežu poslovnih i akademskih poznanstava diljem Poljske i Hrvatske. Samostalno je pripremila i provela preko 12 milijuna kuna projekata.
    U 2018. godini preuzela je poduzeće EGK d.o.o, gdje ima ulogu direktorice. Odgovara za razvoj poduzeća, osmišljavanje strateških projekata sa inozemnim partnerima te kontakt sa ključnim klijentima.

Datum

11 tra 2022
Expired!

VRIJEME

15:00 - 16:00

Online 11.4.2022: Što morate znati o novim natječajima iz NPOO?

Objavljena su prva dva poziva za mikro, male i srednje poduzetnike iz Nacionalnog plana za oporavak i otpornost (NPOO), a ukupna vrijednost ta dva poziva je 521,7 milijuna kuna.

Radi se sljedećim pozivima :

  • “Bespovratne potpore za novoosnovana poduzeća”
  •  “Komercijalizacija inovacija”

Kroz oba natječaja moguće je dobiti potporu za razvoj ili komercijalizaciju inovacija baziranih na znanju ili visokim tehnologijama.

Ukoliko u sklopu svoje firme razvijate inovativna rješenja – dođite na radionicu i saznajte kako doći do bespovratnih sredstava.

Ova online radionica namijenjena je samo Women in Adria članicama i za njih je besplatna uz obaveznu prijavu.

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Prijavite se