Predavači

 • Anamarija Horvat
  Anamarija Horvat
  Vlasnica ESTERA, kozmetički salon

  Kod rada me vodi entuzijazam i strast!
  Strast u otkrivanju nečeg novog što me potiče da konstantno nastavljam širiti svoja znanja koja me dovode do poboljšanja kvalitete u radu i životu općenito.
  Smatram da kvaliteta nastaje ako se uvijek pitamo, da li bi moglo bolje, da li smo se dovoljno potrudili iz želje da bi naš rad i trud koristio svima ,a ne samo nama ili našem interesu. Kozmetiku i sve vezano za nju, jako volim. Kad nešto jako voliš onda nastojiš to raditi najbolje što možeš, a da bi to tako radio osim ljubavi potrebna su znanja i stečene vještine.

 • Branka Hinter
  Branka Hinter
  Predsjednica uprave Carta d.o.o. za proizvodnju i promet vreća

  Branka Hitner direktorica je slavonske tvrtke Carta d.o.o., jedne od najuspješnijih hrvatskih tvrtki koje su usmjerene na proizvodnju i tisak papirnatih industrijskih vreća. Ova uspješna poduzetnica, majka dviju kćeri i baka vlastitu je tvrtku pokrenula krizne 2010. godine i pokazala kako za uspješan posao nije presudno ni vrijeme ni lokacija, nego kvalitetna ideja i svakodnevni predan rad.

 • Dalija Jelić
  Dalija Jelić
  SME Account Manager u A1

  Žena bogatog poslovnog iskustva na prodajnim i upravljačkim pozicijama u različitim industrijama, visoke osobne energije i fokusa, ima iza sebe desetogodišnje angažmane u telekomunikacijskom sektoru. Trenutno je zaposlena na poziciji SME Account Managera u A1. Obožava komunikaciju i rad s ljudima te vjeruje u pozitivan pristup i osobni doprinos, što je vidljivo kroz njezin primjer odnosa prema poslu, drugima i životu. Unatoč izazovima, ostaje vjerna svom gradu, obitelji i kompaniji za koju radi.

 • Ena Pavelić
  Ena Pavelić
  CEO for Enibo

  Ena Pavelić tek je zagazila u dvadesete, a već je poduzetnica s višegodišnjim iskustvom. Ova mlada poduzetnica bila je još tinejdžerica kad je razvila svoju poslovnu ideju. Tako je nastao Enibo, prvi i jedinstveni brend konjičke opreme na hrvatskom tržištu, ali i šire.

 • Gordana Poljak
  Gordana Poljak
  SME Premium Relationship Manager

  Završila Ekonomski fakultet u Osijeku. Poslovnu karijeru započela u Raiffeisenbank Austria d.d. u odjelu za poslovanje sa pravnim osobama kao kreditni referent. Specijalizirana za kreditiranje malih i srednjih poduzetnika. Komunikativna, proaktivna i uvijek dostupna za savjet svojim klijentima, a i poduzetnicima s kojima tek počinje suradnju. Vjeruje da uspjeh uvijek dolazi kad se voli svoj posao i postanete kvalitetni u onome što radite.

 • Jasenka Crnković
  Jasenka Crnković
  Zamjenica gradonačelnika , Osijek
 • Jasmina Rukavina
  Jasmina Rukavina
  Osnivačica i direktorica tvrtke Runa doo

  Ja sam osnivačica i direktorica tvrtke Runa d.o.o. sa sjedištem u Osijeku. Naša glavna djelatnost je pružanje računovodstvenih usluga, uz dodatno savjetovanje u poslovanju, kontroling i konzalting te izradu poslovnih planova.
  U Runi radi sedmero zaposlenika, a naš fokus je specijaliziran na podršku mikro i malim IT tvrtkama, iako pružamo usluge i drugim sektorima uslužnih djelatnosti.
  Osobno, imam stručno znanje iz područja ekonomije te trenutno pohađam diplomski studij. Također sam predsjednica koordinacije računovođa u Hrvatskoj udruzi poslodavaca u Osječko-baranjskoj županiji.
  Kod kuće imam tri psa, tri mačke, te dvoje djece i supruga. Volim putovati i uživati u planinarenju.

 • Laura Gergelj
  Laura Gergelj
  Direktorica i vlasnica tvrtke D – Invoice d.o.o. Osijek

  Rođena sam u sedamdesetih godina prošlog stoljeća u Njemačkoj u obitelji gastarbajtera. Osnovnu i srednju školu pohađala sam u Hrvatskoj i u Mađarskoj. Diplomirala sam na Fakultetu organizacije i informatike u Varaždinu, te stekla zvanje diplomirane informatičarke.

  Poslovnu karijeru započela sam profesorica informatike u Srednjoj ekonomskoj školi u Požegi.

  Vrlo brzo odlazim u poduzetništvo otvaranjem vlastite tvrtke Dom računala d.o.o. u kojoj sam radila programerka, knjigovotkinja i direktorica (ali kako to obično biva u poduzetničkim projektima bila sam još puno toga: serviserka, web developerka, prodajna predstavnica i komercijalistica).

  Uvijek „gonjena“ velikom željom za novim znanjima i usavršavanjem, položila sam tečaj za samostalnu knjigovotkinju kao i voditeljicu projekata i projektnog ciklusa.

  Razvoj karijere vrlo brzo je potaknulo moje ulaganje u znanja, pa tako postajem savjetnica za COP u Fini, zatim PM u Ericsson Nikola Tesli – servisima te knjigovođa u trgovačkom društvo Finansing d.o.o.

  Kako sam uvijek otvorena za nove životne i poslovne prilike, uz veliku želju za samostalni rad, svoju sam tvrtku Dom računala d.o.o preimenovala u D-invoice d.o.o obogaćujući poduzetničku ponudu usluga mog tima i za knjigovodstvo i računovodstvo. Naš tim broji pet djelatnika i tri vanjska suradnika, a zbog stalnog porasta tražnje za našim uslugama uskoro otvaramo i nova stalna radna mjesta.

  Velika mi je želja i poslovna misija približiti knjigovodstvo kao poslovnu aktivnost široj javnosti, kako bi postala popularnija i cjenjenija, a uz to proširiti mrežu D – Invoice franšiza na teritoriju Europske Unije.

 • Tanja Kučinić
  Tanja Kučinić
  Vlasnica digitalne agencije, GLOW EMPIRE

  Tanja Kučinić, 38, vlasnica sam digitalne agencije Glow Empire i živim u Osijeku poznatom kao Software City. Core biznis mi je SEO tj. optimizacija web stranica za tražilice, ovisno o projektu radim i web dizajn te surađujem sa učilištem iz Zagreba na projektu digitalnog opismenjavanja pojedinaca kroz program kojeg je kreirala moja agencija.
  U slobodno vrijeme aktivno pratim poduzetničku scenu žena iz Osijeka i okolice, kreiram IN-HOUSE projekt te uživam u eventima i događanjima našeg malog grada.

 • Venera Matoš
  Venera Matoš
  Regionalna direktorica, Rba

  Ima 16 godina iskustva u bankarstvu te je trenutno na poziciji regionalne direktorice.
  U bankarstvu je od završetka fakulteta te je promijenila devet radnih mjesta, od mlađeg referenta brzih transakcija do trenutne pozicije.
  Karijerni put duguje timskom radu i empatiji te nikada ne odustaje i radi najbolje što može te rezultat ne izostaje.

Datum

05 tra 2024
Expired!

VRIJEME

09:30 - 14:00

05.04.2024. Osijek: Konferencija za poduzetnice

Veliko nam je zadovoljstvo pozvati vas konferenciju za poduzetnice koja će se održati u prekrasnom Osijeku, a cilj joj je podržati i osnažiti žene u svijetu poduzetništva.

Ova Konferencija pruža izvanrednu priliku za povezivanje, učenje i inspiraciju, okupljajući dvije ključne skupine:

 1. Iskusne poduzetnice – One koje već imaju bogato iskustvo u svijetu poslovanja, ali uvijek su otvorene za nova znanja i prilike za rast. Ova konferencija pružit će im priliku za razmjenu iskustava s drugim uspješnim poduzetnicama te za stjecanje novih uvida u suvremene poslovne trendove.
 2. Žene koje su na početku poslovanja – One koje tek ulaze u svijet poduzetništva i suočavaju se s mnogim izazovima. Konferencija će im omogućiti da steknu ključna znanja, usmjerenje te inspiraciju od iskusnih mentora i govornika, kako bi uspješno razvijale svoje poslovne ideje.

Najbolja vijest je da je sudjelovanje na konferenciji besplatno. Međutim, kako bismo osigurali kvalitetno iskustvo za sve sudionice, broj raspoloživih mjesta je ograničen. Stoga, pozivamo vas da se obavezno prijavite putem kontakt obrasca niže kako biste osigurali svoje mjesto na ovom inspirativnom događaju.

Neka konferencija “Women in Adria” postane mjesto gdje se rađaju nova partnerstva, gdje se prenose neprocjenjiva znanja i gdje se slavi snaga žena u poduzetništvu. Pridružite nam se u Osijeku i budite dio ovog izvanrednog iskustva.

Women in Adria članice mogu na konferenciju ponijeti rollup i letke.

LOKACIJA:

 • Poduzetnički inkubator BIOS
 • Josipa Jurja Strossmayera 341, Osijek

VRIJEME:

 • 5.4.2024.
 • Od 10.00. – 14.00. h

 

p.s. Pogledajte na linku sve događaje koje organiziramo kroz godinu eventi – Women in Adria

Za sve dodatne informacije javite se na vinka@womeninadria.com

Program

05.04.2024. Osijek: Konferencija za poduzetnice

9:30 - 10:00
Registracija
10:00 - 10:10
A1 rješenja za male i velike poslovne korisnike
Na konferenciji će predavačica detaljno predstaviti sve što a1 nudi svojim korisnicima. Kada su u pitanju mobilne usluge, istaknut će se mogućnost zadovoljavanja svih korisničkih potreba, od minimalnih do neograničenih prometa. Što se tiče fiksnih usluga, a1 nudi širok spektar rješenja, od jednostavnih plug&play opcija poput officeboxa, pa sve do izrazito kompleksnih usluga koje povezuju brojne lokacije. U području informacijsko-komunikacijske tehnologije, a1 se ističe svojom paletom od preko 100 proizvoda. Poseban naglasak stavljen je na sigurnosna rješenja, s ciljem zaštite korisnika od sve većeg broja napada na njihove podatke i sustave.
Predavači
Dalija Jelić
10:10 - 10:25
Kako do povoljnijih izvora financiranja?
Mnoge poduzetnice osjećaju zabrinutost oko pronalaženja povoljnih kredita i financijskih sredstava za svoje poslovanje. U skladu s tim, RBA je u suradnji s Women in Adriom osmislila program "Ona zna za RBA", koji pruža konkretne financijske podrške poduzetnicama. Na konferenciji će poduzetnice imati priliku pitati iskusne bankarice o paketima računa, kreditnim karticama, financiranju te direktnom kontaktu s bankom.
Predavači
Gordana Poljak, Venera Matoš
10:35 - 11:00
Konji i poduzetništvo
Na ovoj konferenciji Ena će podijeliti svoje poduzetničko iskustvo i kaže da" ništa nije nemoguće, nezamislivo ili neostvarivo ako smo mi sami dovoljno uvjereni u ono što radimo, ako mi sami vjerujemo u svoje snove, drugi će nam se samo pridružiti"
Predavači
Ena Pavelić
11:00 - 11:25
Što je moguće u 10 godina postojanja?
Carta je tvrtka koja se bavi proizvodnjom ambalaže, točnije industrijskih papirnatih vreća. U travnju prošle godine proslavili smo 10 godina postojanja proizvodnje. U tih smo 10 godina narasli s početnih 12 djelatnika na današnjih 65 djelatnika, odnosno s početnih 7 milijuna proizvedenih komada vreća na današnjih 40 milijuna komada. U istih tih 10 godina naišli smo na mnoga zatvorena vrata, ali uvijek su nas radovali otvoreni prozori. Konkurencija nam je najveći svjetski proizvođač ambalaže što se na prvi mah čini kao problem, ali puno je važnije takvu situaciju promatrati kao zamajac.
Predavači
Branka Hinter
11:25 - 12:00
Svi putevi vode u poduzetništvo
Laura će podijeliti svoju inspirativnu priču o poduzetničkom putovanju i kako su ti izazovi oblikovali njezin privatni život. Razotkrit će kako su s rastom njezine tvrtke došli novi izazovi i kako je morala donositi važne odluke. Dotaknut će se i društvenih predrasuda o ženama u poslovnom svijetu naspram muškaraca, pružajući dublji uvid u razlike i sličnosti u percepciji i izazovima s kojima se suočavaju obje spolne skupine.
Predavači
Laura Gergelj
12:10 - 13:00
Panel rasprava- Upravljanje poslovnim izazovima
Predavači
Anamarija Horvat, Jasenka Crnković, Jasmina Rukavina, Tanja Kučinić
13:00 - 14:00
Networking
Dalija Jelić
Dalija Jelić
SME Account Manager u A1
Žena bogatog poslovnog iskustva na prodajnim i upravljačkim pozicijama u različitim industrijama, visoke osobne energije i fokusa, ima iza sebe desetogodišnje angažmane u telekomunikacijskom sektoru. Trenutno je zaposlena na poziciji SME Account Managera u A1. Obožava komunikaciju i rad s ljudima te vjeruje u pozitivan pristup i osobni doprinos, što je vidljivo kroz njezin primjer odnosa prema poslu, drugima i životu. Unatoč izazovima, ostaje vjerna svom gradu, obitelji i kompaniji za koju radi.
Gordana Poljak
Gordana Poljak
SME Premium Relationship Manager
Završila Ekonomski fakultet u Osijeku. Poslovnu karijeru započela u Raiffeisenbank Austria d.d. u odjelu za poslovanje sa pravnim osobama kao kreditni referent. Specijalizirana za kreditiranje malih i srednjih poduzetnika. Komunikativna, proaktivna i uvijek dostupna za savjet svojim klijentima, a i poduzetnicima s kojima tek počinje suradnju. Vjeruje da uspjeh uvijek dolazi kad se voli svoj posao i postanete kvalitetni u onome što radite.
Venera Matoš
Venera Matoš
Regionalna direktorica, Rba
Ima 16 godina iskustva u bankarstvu te je trenutno na poziciji regionalne direktorice. U bankarstvu je od završetka fakulteta te je promijenila devet radnih mjesta, od mlađeg referenta brzih transakcija do trenutne pozicije. Karijerni put duguje timskom radu i empatiji te nikada ne odustaje i radi najbolje što može te rezultat ne izostaje.
Ena Pavelić
Ena Pavelić
CEO for Enibo
Ena Pavelić tek je zagazila u dvadesete, a već je poduzetnica s višegodišnjim iskustvom. Ova mlada poduzetnica bila je još tinejdžerica kad je razvila svoju poslovnu ideju. Tako je nastao Enibo, prvi i jedinstveni brend konjičke opreme na hrvatskom tržištu, ali i šire.
Branka Hinter
Branka Hinter
Predsjednica uprave Carta d.o.o. za proizvodnju i promet vreća
Branka Hitner direktorica je slavonske tvrtke Carta d.o.o., jedne od najuspješnijih hrvatskih tvrtki koje su usmjerene na proizvodnju i tisak papirnatih industrijskih vreća. Ova uspješna poduzetnica, majka dviju kćeri i baka vlastitu je tvrtku pokrenula krizne 2010. godine i pokazala kako za uspješan posao nije presudno ni vrijeme ni lokacija, nego kvalitetna ideja i svakodnevni predan rad.
Laura Gergelj
Laura Gergelj
Direktorica i vlasnica tvrtke D – Invoice d.o.o. Osijek
Rođena sam u sedamdesetih godina prošlog stoljeća u Njemačkoj u obitelji gastarbajtera. Osnovnu i srednju školu pohađala sam u Hrvatskoj i u Mađarskoj. Diplomirala sam na Fakultetu organizacije i informatike u Varaždinu, te stekla zvanje diplomirane informatičarke. Poslovnu karijeru započela sam profesorica informatike u Srednjoj ekonomskoj školi u Požegi. Vrlo brzo odlazim u poduzetništvo otvaranjem vlastite tvrtke Dom računala d.o.o. u kojoj sam radila programerka, knjigovotkinja i direktorica (ali kako to obično biva u poduzetničkim projektima bila sam još puno toga: serviserka, web developerka, prodajna predstavnica i komercijalistica). Uvijek „gonjena“ velikom željom za novim znanjima i usavršavanjem, položila sam tečaj za samostalnu knjigovotkinju kao i voditeljicu projekata i projektnog ciklusa. Razvoj karijere vrlo brzo je potaknulo moje ulaganje u znanja, pa tako postajem savjetnica za COP u Fini, zatim PM u Ericsson Nikola Tesli – servisima te knjigovođa u trgovačkom društvo Finansing d.o.o. Kako sam uvijek otvorena za nove životne i poslovne prilike, uz veliku želju za samostalni rad, svoju sam tvrtku Dom računala d.o.o preimenovala u D-invoice d.o.o obogaćujući poduzetničku ponudu usluga mog tima i za knjigovodstvo i računovodstvo. Naš tim broji pet djelatnika i tri vanjska suradnika, a zbog stalnog porasta tražnje za našim uslugama uskoro otvaramo i nova stalna radna mjesta. Velika mi je želja i poslovna misija približiti knjigovodstvo kao poslovnu aktivnost široj javnosti, kako bi postala popularnija i cjenjenija, a uz to proširiti mrežu D – Invoice franšiza na teritoriju Europske Unije.
Anamarija Horvat
Anamarija Horvat
Vlasnica ESTERA, kozmetički salon
Kod rada me vodi entuzijazam i strast! Strast u otkrivanju nečeg novog što me potiče da konstantno nastavljam širiti svoja znanja koja me dovode do poboljšanja kvalitete u radu i životu općenito. Smatram da kvaliteta nastaje ako se uvijek pitamo, da li bi moglo bolje, da li smo se dovoljno potrudili iz želje da bi naš rad i trud koristio svima ,a ne samo nama ili našem interesu. Kozmetiku i sve vezano za nju, jako volim. Kad nešto jako voliš onda nastojiš to raditi najbolje što možeš, a da bi to tako radio osim ljubavi potrebna su znanja i stečene vještine.
Jasenka Crnković
Jasenka Crnković
Zamjenica gradonačelnika , Osijek
Jasmina Rukavina
Jasmina Rukavina
Osnivačica i direktorica tvrtke Runa doo
Ja sam osnivačica i direktorica tvrtke Runa d.o.o. sa sjedištem u Osijeku. Naša glavna djelatnost je pružanje računovodstvenih usluga, uz dodatno savjetovanje u poslovanju, kontroling i konzalting te izradu poslovnih planova. U Runi radi sedmero zaposlenika, a naš fokus je specijaliziran na podršku mikro i malim IT tvrtkama, iako pružamo usluge i drugim sektorima uslužnih djelatnosti. Osobno, imam stručno znanje iz područja ekonomije te trenutno pohađam diplomski studij. Također sam predsjednica koordinacije računovođa u Hrvatskoj udruzi poslodavaca u Osječko-baranjskoj županiji. Kod kuće imam tri psa, tri mačke, te dvoje djece i supruga. Volim putovati i uživati u planinarenju.
Tanja Kučinić
Tanja Kučinić
Vlasnica digitalne agencije, GLOW EMPIRE
Tanja Kučinić, 38, vlasnica sam digitalne agencije Glow Empire i živim u Osijeku poznatom kao Software City. Core biznis mi je SEO tj. optimizacija web stranica za tražilice, ovisno o projektu radim i web dizajn te surađujem sa učilištem iz Zagreba na projektu digitalnog opismenjavanja pojedinaca kroz program kojeg je kreirala moja agencija. U slobodno vrijeme aktivno pratim poduzetničku scenu žena iz Osijeka i okolice, kreiram IN-HOUSE projekt te uživam u eventima i događanjima našeg malog grada.
Sold out!

Prijavite se