žene u bankarstvu

Predavač

 • Branka Novosel
  Branka Novosel
  dr.sc., MindBodyLab Mindfulness

  Dr. sc. Branka Novosel je stručnjakinja za neuroedukaciju, profesorica engleskog i njemačkog jezika, mindfulness i happiness coach, specijalist za workplace happiness i mindfulness curriculum developer.
  U Hrvatsku je dovela znanstvene programe koji omogućavaju učinkovitiji rast djece i odraslih. Osim što već 26 godina vodi školu stranih jezika i edukacijski centar Littera u Samoboru i u Hrvatsku je dovela ALOHA Mentalnu aritmetiku, Branka Novosel je edukatorica koja je među prvima u Hrvatskoj prepoznala važnost prakticiranja mindfulnessa za djecu i odrasle, a Littera je partner Google-ovog instituta za mindfulness – SIYLI.
  Predmet njenog znanstvenog i praktičnog interesa je neuroedukacija – kako najnovije znanstvene spoznaje o funkcioniranju mozga prenijeti u domove, škole i radna mjesta. Educirala se u različitim mindfulness metodama, nakon čega je napravila komparativnu analizu različitih pravaca u mindfulnessu, te osmislila program mindfulnessa Mind Body Lab za polaznike od predškolske dobi do programa za menadžere.
  Osim što ćete se na predavanju upoznati s mindfulnessom kao tehnikom osobnog razvoja, naučit ćete i nekoliko jednostavnih i učinkovitih tehnika kako smanjiti stres i učiniti si život ljepšim.

Datum

06 srp 2022

VRIJEME

18:30 - 22:00

Otkazano – 06.07.2022. Zagreb: Večera za žene u bankarstvu i sektoru financijskih usluga

Kao najava za našu četvrtu po redu konferenciju “Žene u bankarstvu i sektoru financijskih usluga”, vrijeme je za druženje. Ovaj puta radi se o večeri. Zašto večera?

Zato što je radni dan gotov, nema više (toliko) mailova i poziva i imate dva sata mira da se opustite i družite s kolegicama.

Osim fine hrane i druženja na predivnoj lokaciji Riverside golf Zagreb, pripremile smo vam edukativno i inspirativno predavanje  dr.sc. Branke Novosel koja će vam otkriti kako ostati mirna i staložena uz sve poslovne i osobne obveze i rokove, u kratko kako biti direktorica svog svemira! (više info dolje niže)

LOKACIJA: Riverside Golf Zagreb, Jadranska avenija 6

VRIJEME: 06.07.2022. u 18:30h

CIJENE ULAZNICE PO OSOBI:
– za sve Women in Adria članice 430kn (PDV uključen)
– za sve izvan Women in Adria mreže 500kn (PDV uključen)

Kako bi ste osigurali svoju ulaznicu, bitno je uplatiti iznos do petka 01. srpnja!

Cijena uključuje: meni (mesni ili riblji) te piće, sudjelovanje u programu večere te networking sa svim uzvanicima.

PODACI ZA UPLATU:

Matić savjetovanje d.o.o. Ulica Ede Peročevića 6, 10000 Zagreb

IBAN: HR7024840081135058751

Opis plaćanja: Vaše ime i prezime – Banking večera

Pridružite se našoj mreži i nabavite ulaznice po povoljnoj cijeni:
https://www.womeninadria.com/postanite-clanica-women-in-adria-kluba/

Obavezna je prijava putem kontakt obrasca (niže u nastavku).

Dress code je semi formal, a na večeri će biti prisutan službeni fotograf.

Ukoliko želite doći, ali nemate pratnju – ne brinite. Pobrinut ćemo se da se ugodno osjećate i maksimalno iskoristite večer.

Možete birati između ribljeg i mesnog menija, uključena je 1 čaša vina i voda (dodatna konzumacija se plaća na licu mjesta).

 • 00

  days

 • 00

  hours

 • 00

  minutes

 • 00

  seconds

Program

Večera za žene u bankarstvu i sektoru financijskih usluga

18:30 - 19:00
Registracija i networking
19:00 - 20:30
Kako uz mindfulness biti direktorica svog svemira?
Mindfulness je sposobnost da u svakom trenutku budemo svjesni onoga što se događa u nama i oko nas, svojih misli i osjećaja, bez prosudbe. Sada i ovdje. To znači da možemo u potpunosti uživati u lijepim stvarima u životu, bez želje da traju vječno (jer neće), ali isto tako da prihvatimo i ono loše, bez straha da to nikad neće proći (jer hoće). Mindfulness je vještina koja se vježba putem vježbi disanja, vizualizacije, pažnje, svjesnosti, odnosno meditacija, ako meditaciju shvatimo kao kognitivnu aktivnost razmatranja. Rezultat je manje stresa, više zadovoljstva, bolja kvaliteta života, a u poslovnom okruženju to znači veću učinkovitost, bolje poslovne rezultate i veću motiviranost tima. Zbog toga nam mindfulness omogućuje da upravljamo svojim mislima i osjećajima, što znači da zapravo upravljamo svojim životom. Uzimamo volan života u svoje ruke. A to je supermoć. U svijetu mindfulness doživljava svoj procvat na valu tzv. pozitivne psihologije, u svim područjima života. Ne, to nije još jedna tehnika self helpa, new age pomodarstvo, „kokreiranje“, iscjeljivanje… Mindfulness ima osnove u neuroznanosti i vrsta je emocionalne inteligencije, a ima potencijal da za vas bude „game changer“, najvažnija vještina koju ćete u životu naučiti. Ovo je jedinstvena prilika da naučite više o mindfulnessu kao metodi smanjivanja stresa i upravljanju mislima i osjećajima - ukratko, kako postati direktorica svog svemira!
Predavači
Branka Novosel
20:30 - 22:00
Networking
Branka Novosel
Branka Novosel
dr.sc., MindBodyLab Mindfulness
Dr. sc. Branka Novosel je stručnjakinja za neuroedukaciju, profesorica engleskog i njemačkog jezika, mindfulness i happiness coach, specijalist za workplace happiness i mindfulness curriculum developer. U Hrvatsku je dovela znanstvene programe koji omogućavaju učinkovitiji rast djece i odraslih. Osim što već 26 godina vodi školu stranih jezika i edukacijski centar Littera u Samoboru i u Hrvatsku je dovela ALOHA Mentalnu aritmetiku, Branka Novosel je edukatorica koja je među prvima u Hrvatskoj prepoznala važnost prakticiranja mindfulnessa za djecu i odrasle, a Littera je partner Google-ovog instituta za mindfulness - SIYLI. Predmet njenog znanstvenog i praktičnog interesa je neuroedukacija – kako najnovije znanstvene spoznaje o funkcioniranju mozga prenijeti u domove, škole i radna mjesta. Educirala se u različitim mindfulness metodama, nakon čega je napravila komparativnu analizu različitih pravaca u mindfulnessu, te osmislila program mindfulnessa Mind Body Lab za polaznike od predškolske dobi do programa za menadžere. Osim što ćete se na predavanju upoznati s mindfulnessom kao tehnikom osobnog razvoja, naučit ćete i nekoliko jednostavnih i učinkovitih tehnika kako smanjiti stres i učiniti si život ljepšim.

Prijavite se

Women in Adria članice 430KN

PDV uključen

Available Tickets: 99
The Women in Adria članice 430KN ticket is sold out. You can try another ticket or another date.
Izvan Women in Adria mreže 500 KN

PDV uključen

Available Tickets: 99
The Izvan Women in Adria mreže 500 KN ticket is sold out. You can try another ticket or another date.