Predavači

 • Fitness Anny- Ilijana Bodlović Anny
  Fitness Anny- Ilijana Bodlović Anny
  Fitness Anny

  Ilijana Bodlović, poznatija kao Anny, simbol je transformacije i snage. Njezina priča počinje u Konjicu, gradiću u Bosni i Hercegovini, gdje su ratne strahote prisilile njezinu obitelj na selidbu u Čapljinu, a zatim u Ljubuški. Ovdje, daleko od ratnih užasa, Ilijana je pronašla novi početak, ali ne i mir. Sa skromnim početcima, bez bogatih roditelja ili financijske sigurnosti, suočavala se s kreditima i svakodnevnim borbama koje su je, zajedno s naporima majčinstva, dovele do velikog broja kilograma i osjećaja očaja.
  Trenutak pred ogledalom bio je prekretnica. “Dosta!” rekla je sama sebi, odlučna da preuzme kontrolu nad svojim životom. Tako je započela njezina osobna revolucija: izgubila je gotovo 20 kilograma i, nadahnuta promjenom koju je postigla, upisala se na tečaj fitnessa. To iskustvo nije samo preoblikovalo njezino tijelo, već je probudilo i strast koja će je odvesti u svijet fitnessa kao profesije.
  Sa željom da i druge žene iskuse istu transformaciju, Ilijana je iznajmila mali prostor u Grudama. Prvi dani nisu bili idilični; prostor je bio daleko od savršenog, a treninge su održavali na klizavim pločicama koje su predstavljale dodatan izazov. Unatoč tome, njena strast i posvećenost postali su magnet za sve više žena. Prva zarada investirana je u poboljšanje prostora, a Fitness Anny postao je mjesto promjene ne samo tijela, već i života.
  Danas, sa 15,000 klijentica i 80 zaposlenih, Fitness Anny je više od fitness centra; to je zajednica koja raste i razvija se, pružajući podršku, motivaciju i inspiraciju ženama širom svijeta. Ilijana nije samo osnovala fitness program; ona je stvorila pokret koji osnažuje žene da budu najbolje verzije sebe.
  Ilijana Bodlović, Anny, žena je koja je iz svoje borbe stvorila priliku da pomogne drugima. Njena priča je svjedočanstvo o tome da se iz najvećih izazova mogu roditi najveći uspjesi. Njezin život, rad i Fitness Anny nisu samo testament njene snage, već i podsjetnik svim ženama: “Vrijediš, baš takva kakva jesi.” Ilijanin put do ovog trenutka bio je popločan izazovima, ali je njezina odlučnost i upornost prevladala sve prepreke. No, za Anny, ovo je tek početak.

 • Ivana Ožegović
  Ivana Ožegović
  Vlasnica knjigovodstvenog ureda specijaliziranog za neprofitne organizacije

  Ivana je rođena 1984. godine u Zagrebu i diplomirana je ekonomistica, a glavna djelatnost joj je knjigovotstvo te je savjetnica za poslovanje. Vlasnica knjigovodstvenog ureda specijaliziranog za neprofitne organizacije s uredima u Splitu, i u Zagrebu. Trenutno je na specijalističkom studiju športskog prava na Pravnom fakultetu u Splitu. Jedna je od najuspješnijih poduzetnica prema Women in Adria u 2018.godini, a u vlastitoj organizacija održala je preko 90 seminara i edukacija. Uz to, bavi se savjetovanjem vezano uz poslovanje, autor je članaka u časopisu Udruga.hr te stalni predavač Modula financije na Digitalnoj akademiji za upravljanje društvenim mrežama Demosten.

 • Karla Popovčić
  Karla Popovčić
  Senior Social Media Manager u 404

  Karla Popovčić je Senior Social Media Manager u 404 sa značajnim iskustvom u radu s vodećim klijentima. Diplomirala je na Ekonomskom fakultetu smjer Financije, a svoju profesionalnu karijeru započela je u financijskom sektoru prije nego što se usmjerila prema području marketinga. Trenutno je team lead na nekim od najvećih klijenata kao što su Croatia osiguranje i Croatia Poliklinika. Aktivno sudjeluje u brojnim marketinškim projektima, uključujući snimanja za prestižne klijente poput Eurovilla Real Estate i Rimac Technology.

 • Marina Hatlak
  Marina Hatlak

  Rođena je u Zagrebu 23.7.1998. Završila je Kineziološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu s titulom bacc. Cin. Kroz studiranje započinje njezin individualni i grupni rad s klijentima. Od 2023. godine sudjeluje kao predavač na Fitnes učilištu, a iste godine otvara i svoj vlastiti obrt za poduku – Hatlak Coaching te širi poslovanje na online pristup.

 • Sandra Đurijanček
  Sandra Đurijanček
  mag. psych

  Sandra Đurijanček je magistra psihologije i mentalna trenerica, a primarna područja njezinog djelovanja su u okvirima upravljanja emocijama, unapređenja fokusa, održavanja motivacije, komunikacije i promjene životnog stila. Svakodnevno nastoji pružiti podršku onima koji uistinu žele ostvariti svoj puni potencijal u sportu, poslovanju i osobnom razvoju. Kroz edukaciju, grupni i individualni rad, treninge na biofeedback i senaptec tehnologiji svojim klijentima nastoji približiti psihologiju izvrsnosti. Surađuje ili je surađivala s brojnim organizacijama poput AstraZenece, poliklinike Agram, poliklinike Vukas, Hum CROMA-e, Adidas Runnersa, L’oreal, dm, INA, Fitnes Učilišta i drugih sveučilišta. Čini ili je činila dio tima vrhunskih sportaša poput Anđele Mužinić Vincetić, Dine Sinovčića, Ivane Lončarek, Mirele Kardašević, Lovre Majera, Ivane Arelić, Mije Wild, Marka Čeke i još mnogih drugih te je radila s brojnim trenerima sportskih saveza (HAS, HOS, HKS i dr.) ali klubova. Također, kao članica tima Mentalnog Treninga držala je radionice i predavanja pri projektima koji su vezani uz promjenu životnog stila (Aktivna Hrvatska, Slowliving, LeeZona, Život na vagi). Autorica je dva poglavlja u knjizi Mentalni trening za sportaše te urednica i autorica dva poglavlja u knjizi Mentalni trening u nogometu. Redovno piše i snima audiovizualni sadržaj za razne portale i medijske kuće poput RTL-a, NoveTV, HRT-a, ordinacija.hr, miss7, misszdrava, žena.hr, 24sata i druge.

 • Suzana Štimac
  Suzana Štimac

  Suzana Štimac, poznata kao Suzana Moj Trener, jedna je od najpopularnijih zagrebačkih trenerica s više od 27 godina iskustva u vođenju grupnih i individualnih treninga. Njezini vježbači poznati su po nevjerojatnoj disciplini i ustrajnosti, jer kod Suzane odustajanje nikada nije opcija. Već duže vrijeme, Suzana uspješno plovi i influencerskim vodama, a osmislila je i nekoliko online fitness programa koji dovode do vrhunskih rezultata u samo mjesec dana. Unatoč užurbanom rasporedu i brojnim obavezama, Suzana naglašava važnost uzimanja kvalitetnog vremena za sebe kako bi žena bila uspješna na svim životnim poljima.

 • Tena Šimunić
  Tena Šimunić
  mag.pharm

  Tena Šimunić je magistra farmacije, rekreativna trkačica i jedna od najistaknutijih članica Book Club-a Atlantic Grupe. Osim što sport prakticira u slobodno vrijeme dodatno se usavršava u svim područjima struke a posebice sve važnije i traženije sportske suplementacije.

Datum

11 lip 2024
Expired!

VRIJEME

12:00 - 17:00

11.06.2024. Zagreb – Konferencija za žene u sportu

Women in Adria poziva vas na drugu konferenciju za žene u sportu! U sportu nerijetko dominiraju muškarci, a žene – sportašice su u vrlo malom postotku zastupljene u medijima i vidljivosti na javnoj sceni. Na vodećim pozicijama u sportu uglavnom se nalaze muškarci, a u vodećim strukturama žena gotovo da i nema. Upravo smo iz tog razloga pokrenuli projekt za žene u sportu koji organiziramo s Fitnes učilištem i Sparta Gym.

Ženski poduzetnički put je težak i mukotrpan. U sportu je to još više izraženo jer poduzetnice u sportu često moraju fizički odraditi svoj posao. Women in Adria je najveća ženska poslovna mreža koja poduzetnicama pomaže da rade efikasnije i profitabilnije kako bi njihov posao bio održiv dugoročno i kako bi one bile zadovoljnije i sretnije.

Pridružite nam se i umrežite se sa ženama koje imaju iste izazove i uspjehe, razmijenite iskustva i naučite nešto novo.

Poduzetnice u sportu moraju biti i psiholozi svojim klijentima kako bi ih zadržale, moraju biti stručnjaci za društvene mreže kako bi došle do njih i  ako žele rast i održivost moraju se okrenuti i online poslovanju. Program u cijelosti možete pronaći pri dnu stranice.

LOKACIJA: SPARTA GYM & SPA – Rotor

DATUM I VRIJEME: 11.06.2024., od 12 do 17 sati

Događaj je namijenjen:

 • sportašicama, aktivnim i rekreativnim sportašicama
 • umirovljenim sportašicama
 • ženama zaposlenima u sportu
 • ženama koje rade i djeluju u području sporta
 • ženama koje rade u sportskoj industriji, upravljaju timovima i odjelima
 • poduzetnicama u sportu, i onima koje usko surađuju sa sportskim savezima
 • studenticama i studentima kineziologije i fizioterapije
 • svima koje zanima sport i problematika hrvatskog sporta

 

CIJENA: 15 € s pdv-om

Kako bi ste osigurali svoju ulaznicu, bitno je uplatiti iznos do nedjelje, 10. lipnja!

Cijena uključuje:

 • Sudjelovanje u programu konferencije
 • Networking s uzvanicima
 • Coffee break
 • Goodie bag

 

Obavezna je prijava putem kontakt obrasca (niže na stranici), nakon čega će vam na mail doći sve daljnje informacije i podaci za uplatu.

Na događaju će biti prisutan službeni fotograf. Ukoliko želite doći, ali nemate pratnju – ne brinite. Pobrinut ćemo se da se ugodno osjećate i maksimalno iskoristite dan konferencije.

Sve dodatne informacije dostupne su na vinka@womeninadria.com.

 

PODACI ZA UPLATU:
Matić savjetovanje d.o.o. Prekratova 35 , 10000 Zagreb
IBAN: HR2123600001102270647
Opis plaćanja: Vaše ime i prezime – Konferencija Žene u sportu

 

OTKAZIVANJE I POVRAT:

Moguće otkazati prijavu najkasnije do 10.06. do 16:00.h, nakon toga ne vršimo povrat novca za ulaznice.
(agenda i ulaznice niže)

 

Program

11.06.2024.

12:00 - 12:30
Registracija i networking
12:30 - 12:35
Otvaranje konferencije i pozdravni govori
12:35 - 13:15
Znate li na čemu zarađujete?
Kroz ovo predavanje, polaznici će steći temeljna znanja o praćenju profitabilnosti poslovanja, razumijevanju troškova te izračunu stvarne zarade. Time ćemo im omogućiti da razviju osnovne vještine financijske pismenosti u poduzetništvu, kako bi mogli pravovremeno prepoznati je li njihovo poslovanje profitabilno ili je potrebna promjena smjera.
Predavači
Ivana Ožegović
13:15 - 13:45
Trendovi na društvenim mrežama
Društvene mreže su danas integrirane u našu svakodnevicu - kako privatnu, tako i poslovnu. Ovo predavanje pružit će sveobuhvatan pregled specifičnosti najpopularnijih platformi i aktualnih trendova te kako ih iskoristiti za osobni i poslovni uspjeh. Prikazat ćemo kako precizno definirati ciljanu publiku i kreirati sadržaj koji privlači i angažira korisnike. Razgovarat ćemo o važnosti higijene društvenih mreža, što uključuje održavanje redovitih i kvalitetnih objava te interakciju s publikom te ćemo istražiti strategije za učinkovito oglašavanje na društvenim mrežama.
Predavači
Karla Popovčić
13:45 - 14:15
Odnos kao katalizator uspjeha u osobnom razvoju i fitnesu
Kvalitetan odnos između klijenta i trenera omogućit će bolju razmjenu informacija, veće samopouzdanje, osjećaj kompetententosti klijenta, obostrano zadovoljstvo i samim time veće zadržavanje klijenta. Kako uložiti u dobar odnos i samim time unaprijediti sveukupno psihofizičko zdravlje klijenta možete saznati kroz ovo predavanje.
Predavači
Sandra Đurijanček
14:15 - 14:45
Pauza
14:45 - 15:15
Kako sam svojim klijenticama pomogla u mijenjanju životnih navika?
Ilijana će podijeliti sa nama što je bilo ključno da okupi veliku zajednicu žena koje su uz pomoć nje i njenog tima suočili sa mijenjanjem životnih navika te koji su to alati koje trebamo dati svojim klijentima kako bi imali napredak.
Predavači
Fitness Anny- Ilijana Bodlović Anny
15:15 - 16:15
Panel rasprava: Online treninzi
Predavači
Fitness Anny- Ilijana Bodlović Anny, Marina Hatlak, Suzana Štimac
16:15 - 16:45
'Farmacia i fitness? Ima neka tajna veza…'
Holističkim pristupom zdravom životu i zdravom treniranju Farmacia Sportsko savjetovalište vam može pomoći da dosegnete željeni estetski nivo, unaprijedite svoje zdravlje, smanjite posljedice stresa, spriječite nastanak ozljeda i bolesti uslijed loših životnih navika, pogrešnog odabira i primjene sportskih dodataka prehrani te pogrešnih načina treniranja.
Predavači
Tena Šimunić
Ivana Ožegović
Ivana Ožegović
Vlasnica knjigovodstvenog ureda specijaliziranog za neprofitne organizacije
Ivana je rođena 1984. godine u Zagrebu i diplomirana je ekonomistica, a glavna djelatnost joj je knjigovotstvo te je savjetnica za poslovanje. Vlasnica knjigovodstvenog ureda specijaliziranog za neprofitne organizacije s uredima u Splitu, i u Zagrebu. Trenutno je na specijalističkom studiju športskog prava na Pravnom fakultetu u Splitu. Jedna je od najuspješnijih poduzetnica prema Women in Adria u 2018.godini, a u vlastitoj organizacija održala je preko 90 seminara i edukacija. Uz to, bavi se savjetovanjem vezano uz poslovanje, autor je članaka u časopisu Udruga.hr te stalni predavač Modula financije na Digitalnoj akademiji za upravljanje društvenim mrežama Demosten.
Karla Popovčić
Karla Popovčić
Senior Social Media Manager u 404
Karla Popovčić je Senior Social Media Manager u 404 sa značajnim iskustvom u radu s vodećim klijentima. Diplomirala je na Ekonomskom fakultetu smjer Financije, a svoju profesionalnu karijeru započela je u financijskom sektoru prije nego što se usmjerila prema području marketinga. Trenutno je team lead na nekim od najvećih klijenata kao što su Croatia osiguranje i Croatia Poliklinika. Aktivno sudjeluje u brojnim marketinškim projektima, uključujući snimanja za prestižne klijente poput Eurovilla Real Estate i Rimac Technology.
Sandra Đurijanček
Sandra Đurijanček
mag. psych
Sandra Đurijanček je magistra psihologije i mentalna trenerica, a primarna područja njezinog djelovanja su u okvirima upravljanja emocijama, unapređenja fokusa, održavanja motivacije, komunikacije i promjene životnog stila. Svakodnevno nastoji pružiti podršku onima koji uistinu žele ostvariti svoj puni potencijal u sportu, poslovanju i osobnom razvoju. Kroz edukaciju, grupni i individualni rad, treninge na biofeedback i senaptec tehnologiji svojim klijentima nastoji približiti psihologiju izvrsnosti. Surađuje ili je surađivala s brojnim organizacijama poput AstraZenece, poliklinike Agram, poliklinike Vukas, Hum CROMA-e, Adidas Runnersa, L’oreal, dm, INA, Fitnes Učilišta i drugih sveučilišta. Čini ili je činila dio tima vrhunskih sportaša poput Anđele Mužinić Vincetić, Dine Sinovčića, Ivane Lončarek, Mirele Kardašević, Lovre Majera, Ivane Arelić, Mije Wild, Marka Čeke i još mnogih drugih te je radila s brojnim trenerima sportskih saveza (HAS, HOS, HKS i dr.) ali klubova. Također, kao članica tima Mentalnog Treninga držala je radionice i predavanja pri projektima koji su vezani uz promjenu životnog stila (Aktivna Hrvatska, Slowliving, LeeZona, Život na vagi). Autorica je dva poglavlja u knjizi Mentalni trening za sportaše te urednica i autorica dva poglavlja u knjizi Mentalni trening u nogometu. Redovno piše i snima audiovizualni sadržaj za razne portale i medijske kuće poput RTL-a, NoveTV, HRT-a, ordinacija.hr, miss7, misszdrava, žena.hr, 24sata i druge.
Fitness Anny- Ilijana Bodlović Anny
Fitness Anny- Ilijana Bodlović Anny
Fitness Anny
Ilijana Bodlović, poznatija kao Anny, simbol je transformacije i snage. Njezina priča počinje u Konjicu, gradiću u Bosni i Hercegovini, gdje su ratne strahote prisilile njezinu obitelj na selidbu u Čapljinu, a zatim u Ljubuški. Ovdje, daleko od ratnih užasa, Ilijana je pronašla novi početak, ali ne i mir. Sa skromnim početcima, bez bogatih roditelja ili financijske sigurnosti, suočavala se s kreditima i svakodnevnim borbama koje su je, zajedno s naporima majčinstva, dovele do velikog broja kilograma i osjećaja očaja. Trenutak pred ogledalom bio je prekretnica. "Dosta!" rekla je sama sebi, odlučna da preuzme kontrolu nad svojim životom. Tako je započela njezina osobna revolucija: izgubila je gotovo 20 kilograma i, nadahnuta promjenom koju je postigla, upisala se na tečaj fitnessa. To iskustvo nije samo preoblikovalo njezino tijelo, već je probudilo i strast koja će je odvesti u svijet fitnessa kao profesije. Sa željom da i druge žene iskuse istu transformaciju, Ilijana je iznajmila mali prostor u Grudama. Prvi dani nisu bili idilični; prostor je bio daleko od savršenog, a treninge su održavali na klizavim pločicama koje su predstavljale dodatan izazov. Unatoč tome, njena strast i posvećenost postali su magnet za sve više žena. Prva zarada investirana je u poboljšanje prostora, a Fitness Anny postao je mjesto promjene ne samo tijela, već i života. Danas, sa 15,000 klijentica i 80 zaposlenih, Fitness Anny je više od fitness centra; to je zajednica koja raste i razvija se, pružajući podršku, motivaciju i inspiraciju ženama širom svijeta. Ilijana nije samo osnovala fitness program; ona je stvorila pokret koji osnažuje žene da budu najbolje verzije sebe. Ilijana Bodlović, Anny, žena je koja je iz svoje borbe stvorila priliku da pomogne drugima. Njena priča je svjedočanstvo o tome da se iz najvećih izazova mogu roditi najveći uspjesi. Njezin život, rad i Fitness Anny nisu samo testament njene snage, već i podsjetnik svim ženama: "Vrijediš, baš takva kakva jesi." Ilijanin put do ovog trenutka bio je popločan izazovima, ali je njezina odlučnost i upornost prevladala sve prepreke. No, za Anny, ovo je tek početak.
Marina Hatlak
Marina Hatlak
Rođena je u Zagrebu 23.7.1998. Završila je Kineziološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu s titulom bacc. Cin. Kroz studiranje započinje njezin individualni i grupni rad s klijentima. Od 2023. godine sudjeluje kao predavač na Fitnes učilištu, a iste godine otvara i svoj vlastiti obrt za poduku - Hatlak Coaching te širi poslovanje na online pristup.
Suzana Štimac
Suzana Štimac
Suzana Štimac, poznata kao Suzana Moj Trener, jedna je od najpopularnijih zagrebačkih trenerica s više od 27 godina iskustva u vođenju grupnih i individualnih treninga. Njezini vježbači poznati su po nevjerojatnoj disciplini i ustrajnosti, jer kod Suzane odustajanje nikada nije opcija. Već duže vrijeme, Suzana uspješno plovi i influencerskim vodama, a osmislila je i nekoliko online fitness programa koji dovode do vrhunskih rezultata u samo mjesec dana. Unatoč užurbanom rasporedu i brojnim obavezama, Suzana naglašava važnost uzimanja kvalitetnog vremena za sebe kako bi žena bila uspješna na svim životnim poljima.
Tena Šimunić
Tena Šimunić
mag.pharm
Tena Šimunić je magistra farmacije, rekreativna trkačica i jedna od najistaknutijih članica Book Club-a Atlantic Grupe. Osim što sport prakticira u slobodno vrijeme dodatno se usavršava u svim područjima struke a posebice sve važnije i traženije sportske suplementacije.
Sold out!

Prijavite se