Predavač

 • Branka Novosel
  Branka Novosel
  dr.sc., MindBodyLab Mindfulness

  Dr. sc. Branka Novosel je stručnjakinja za neuroedukaciju, profesorica engleskog i njemačkog jezika, mindfulness i happiness coach, specijalist za workplace happiness i mindfulness curriculum developer.
  U Hrvatsku je dovela znanstvene programe koji omogućavaju učinkovitiji rast djece i odraslih. Osim što već 26 godina vodi školu stranih jezika i edukacijski centar Littera u Samoboru i u Hrvatsku je dovela ALOHA Mentalnu aritmetiku, Branka Novosel je edukatorica koja je među prvima u Hrvatskoj prepoznala važnost prakticiranja mindfulnessa za djecu i odrasle, a Littera je partner Google-ovog instituta za mindfulness – SIYLI.
  Predmet njenog znanstvenog i praktičnog interesa je neuroedukacija – kako najnovije znanstvene spoznaje o funkcioniranju mozga prenijeti u domove, škole i radna mjesta. Educirala se u različitim mindfulness metodama, nakon čega je napravila komparativnu analizu različitih pravaca u mindfulnessu, te osmislila program mindfulnessa Mind Body Lab za polaznike od predškolske dobi do programa za menadžere.
  Osim što ćete se na predavanju upoznati s mindfulnessom kao tehnikom osobnog razvoja, naučit ćete i nekoliko jednostavnih i učinkovitih tehnika kako smanjiti stres i učiniti si život ljepšim.
  2023. godine pokrenula je program Mali divovi. Mali divovi je jedinstven program intelektualnog, kreativnog i emocionalnog razvoja za djecu od 3 do 5 godina, a ujedno i najzabavnija tjedna aktivnost! Nastava se održava u 11 gradova diljem Hrvatske.

Datum

09 svi 2023
Expired!

VRIJEME

18:30 - 22:00

9.5.2023. Zagreb: Večera za žene u bankarstvu i sektoru financijskih usluga

Women in Adria vas poziva na Večeru za žene u bankarstvu i sektoru financijskih usluga.

Naša zajednica žena u bankarstvu i sektoru financijskih usluga je svake godine sve jača. Uz konferenciju koja će se održati u rujnu, večera je prilika za umrežavanje u opuštenijem okruženju, nakon radnog vremena, kad više nema mailova i poziva.

Uživajte u ukusnoj večeri, dobrom društvu i inspirativnom predavanje o mindfull leadershipu (detalji niže).

ULAZNICE: 

 • Cijena ulaznice za WiA članice: 50€/ 376,73 kn
 • Cijena ulaznice za sve ostale: 60€/ 452,07 kn
 • Prijave do 5.5.2023.
 • U ulaznice uključeno: predavanja+ večera + goodybag
 • Potrebna prijava
 • za 4 i više osoba iz iste firme je popust na ulaznice 10%

Večera: u tri slijeda s uključenom vodom te čašom vina (crno/bijelo) (dodatna konzumacija se plaća na licu mjesta), sudjelovanje u programu večere te networking sa svim uzvanicima.

LOKACIJA:

DATUM I VRIJEME:

 • 9.5.2023., od 18:30h do 22.00h

PRIJAVE I OTKAZIVANJE :

Otkazivanja moguća do 5.5.2023. u 23:59. Nakon toga ne vršimo povrat.

Prijave za event dolje niže. Molimo da popunite obrazac za prijavu.

PODACI ZA UPLATU:

Matić savjetovanje d.o.o. Ulica Ede Peročevića 6, 10000 Zagreb

IBAN: HR2123600001102270647

Opis plaćanja: Vaše ime i prezime – večera banking

 

Za sva ostala pitanja slobodno se javite na vinka@womeninadria.com

p.s. Pogledajte na linku sve događaje koje organiziramo kroz godinu eventi – Women in Adria

Program

9.5.2023. Zagreb: Večera za žene u bankarstvu i sektoru financijskih usluga

18:30 - 19:00
Registracija
19:00 - 20:30
"Mindful leadership"
Općepoznato je da se žensko i muško vodstvo razlikuju i u tome je i bit raznolikosti koju trebamo u kompanijama. Međutim, čak i kad naprave istu stvar, muškarac i žena će biti drugačije shvaćeni, pri čemu će žena često imati negativne posljedice, dok muškarac ne. Žene češće imaju problem sa samopouzdanjem, manje pažnje posvećuju izgradnji odnosa za napredak biznisa i karijere i pokušavaju kopirati muški stil vođenja umjesto da jačaju svoj autentični način vodstva.
Predavači
Branka Novosel
20:30 - 22:00
Networking
Branka Novosel
Branka Novosel
dr.sc., MindBodyLab Mindfulness
Dr. sc. Branka Novosel je stručnjakinja za neuroedukaciju, profesorica engleskog i njemačkog jezika, mindfulness i happiness coach, specijalist za workplace happiness i mindfulness curriculum developer. U Hrvatsku je dovela znanstvene programe koji omogućavaju učinkovitiji rast djece i odraslih. Osim što već 26 godina vodi školu stranih jezika i edukacijski centar Littera u Samoboru i u Hrvatsku je dovela ALOHA Mentalnu aritmetiku, Branka Novosel je edukatorica koja je među prvima u Hrvatskoj prepoznala važnost prakticiranja mindfulnessa za djecu i odrasle, a Littera je partner Google-ovog instituta za mindfulness - SIYLI. Predmet njenog znanstvenog i praktičnog interesa je neuroedukacija – kako najnovije znanstvene spoznaje o funkcioniranju mozga prenijeti u domove, škole i radna mjesta. Educirala se u različitim mindfulness metodama, nakon čega je napravila komparativnu analizu različitih pravaca u mindfulnessu, te osmislila program mindfulnessa Mind Body Lab za polaznike od predškolske dobi do programa za menadžere. Osim što ćete se na predavanju upoznati s mindfulnessom kao tehnikom osobnog razvoja, naučit ćete i nekoliko jednostavnih i učinkovitih tehnika kako smanjiti stres i učiniti si život ljepšim. 2023. godine pokrenula je program Mali divovi. Mali divovi je jedinstven program intelektualnog, kreativnog i emocionalnog razvoja za djecu od 3 do 5 godina, a ujedno i najzabavnija tjedna aktivnost! Nastava se održava u 11 gradova diljem Hrvatske.