Predavači

 • Gordana Kadoić
  Gordana Kadoić
  magistrica ekonomije, stručnjakinja je za upravljanje tvrtkama, razvoj leadera, te razvoj prodaje i prodajnih procesa.

  Gordana Kadoić, magistrica ekonomije, stručnjakinja je za upravljanje tvrtkama, razvoj leadera, te razvoj prodaje i prodajnih procesa. Započela je karijeru prije 25 godina i od tada je sudjelovala u svim oblicima prodaje penjući se po managerskim stepenicama mnogih domaćih i međunarodnih tvrtki.

  Povećanje prodaje, smanjenje troškova, optimizacija poslovanja, otvaranje novih kanala prodaje, razvijanje timova i lidera, suradnja proizvođača – distributera – trgovca, izgradnja branda, category i brand management, samo su neka od njezinih postignuća tijekom kojih je vodila mnoge timove i razvijala nove lidere, prenijela im znanja i pripremila ih za nove izazove.

  U proteklih 5 godina intenzivno radi s malim i srednjim poduzetnicima na unaprjeđenju njihovog poslovanja i pomaže im riješiti izazove poput: organizacije poslovanja i procesa prodaje, povećanja prihoda, otvaranja novih kanala prodaje i izlaza na inozemna tržišta, a posebnu pozornost posvećuje razvoju zaposlenika, njihovih kompetencija i priprema ih za preuzimanje liderskih funkcija unutar tvrtke.

  Gordana je održala više od 300 edukacija, treninga, radionica i seminara u zemlji i inozemstvu.

  Piše stručne članke i blogove za: Lider, IN STORE magazin Hrvatska, BIH i Sjeverna Makedonija, CEED Sjeverna Makedonija, Poslovni savjetnik, Poslovna.hr, Poduzetnik, Samo pozitivno, Women in Adria, Manager.ba

  Vlasnica je i direktorica tvrtke Adria Corporate koja je bavi poslovnim savjetovanjem u području prodaje i profesionalnim razvojem lidera.

 • Marko Todorović
  Marko Todorović
  psiholog

  Po struci psiholog, usmjeren na organizacijsku psihologiju i psihologiju rada s 8 godina iskustva u HR-u. Karijeru je započeo u HZZ-u gdje je fokus bio na selekciji zaposlenika i profesionalnom usmjeravanju potencijalnih zaposlenika. Većinu karijere proveo je u retailu i IT sektoru. Aktivno je sudjelovao u implementaciji HR procesa u međunarodnoj korporaciji (opisi radnih mjesta, modeli kompetencija, selekcija, onboarding, assessment centri, razvoj zaposlenika, edukacije). Trenutno radi u IT sektoru u Reroot d.o.o. full service agenciji s dva fokusa i dva samostalna tima- Development i Marketing. S 40 zaposlenika i suradnika svojim klijentima nude cjelovita rješenja i potpunu podršku. Kreativu, oglašavanje, branding, razvoj web stranica i softwarea. Od 2018. do danas, tvrtka je narasla za više od 500% u financijskom smislu, kao i u području zapošljavanja.

 • Natalija Pekić
  Natalija Pekić
  dizajnerica interijera

  Natalija Pekić ima jako puno dodatnog obrazovanja iz poduzetništva, menadžmenta, liderstva, 12 godina rada na faksu kao vanjski predavač, 13 godina rada u obiteljskom poduzeću, 15 godina vlastitog poduzeća , EU Ambasador poduzetništva žena za RH, mentor. Trenutno u vlastitom poduzeću Studio Karizma d.o.o., u svijetu dizajniranja interijera, prekrasnom poslu koji u 99% svoje realizacije regrutira samo dobre emocije i nasmiješena lica.

 • Sanja Varlaj
  Sanja Varlaj
  stručnjakinja za marketing, PR, prodaju i business management

  Predavanje će održati Sanja Varlaj, stručnjakinja za marketing, PR, prodaju i business management, sa više od 20 godina radnog iskustva u B2C i B2B sektoru. Sanja je svoju dugogodišnju karijeru gradila u renomiranim hrvatskim i multinacionalnim kompanijama s edukacijama u europskim obrazovnim institucijama. Posjeduje iskustvo u savjetovanju kod pokretanja ili reorganizacije poslovanja, zapošljavanju, te analizi tržišta. Također je i predavačica na Poslovnom veleučilištu u Zagrebu gdje drži kolegij Poslovni marketing studentima diplomskih studija Marketinga i Komunikacija.

Datum

08 lip 2021
Expired!

VRIJEME

09:30 - 14:00

Antunovac 8.6.2021: Konferencija za poduzetnice

Women in Adria nastavlja svoje aktivnosti u Osječko – baranjskoj županiji konferencijom trećom po redu konferencijom za poduzetnice u Antunovcu.

Cilj konferencije je edukacija, umrežavanje i pokretanje dijaloga o specifičnim izazovima žena u poduzetništvu.

Događaj je namijenjen:

– iskusnim poduzetnicama
– ženama koje su na početku poslovanja
– ženama koje tek razmišljaju o pokretanju vlastitog biznisa

LOKACIJA: Poduzetnicki inkubator Antunovac, Gospodarska zona 23, 31216, Antunovac

Ulaz se ne naplaćuje, ali zbog ograničenog broja mjesta obvezna je prijava putem kontakt obrasca niže.

Program

8.6.2021

9.30 - 9.45
Otvaranje konferencije i izjave za medije
9:45 - 10:00
Ona zna za RBA
Josip Ančić, direktor regije; Gordana Poljak, manager poslovnog odnosa
10:00 - 11:00
Prodaj me nježno
Odvija li se ista priča u glavi muškog i ženskog prodavača? Ženski mozak teži perfekcionizmu, pa tako i kada je prodaja u pitanju. Priprema mora biti savršena, svaki detalj dobro razrađen, treba znati odgovore na sva pitanja i na kraju ipak nedostaje nekoliko dodatnih analiza. Često se pretjerano opterećujemo pitanjima ŠTO AKO i umjesto da upotrijebimo nekoliko osnovnih tehnika koje koriste muškarci – mi i dalje mislimo da nismo dovoljno spremne. Bez sumnje, ženske se prodajne tehnike razliku od muških. Mi posjedujemo raspon drugačijih vrijednosti, pa nas tako često previše koštaju prepreke koje same postavljamo. Mi imamo potrebu osjećati se ugodno i treba nam ogromna količina samopouzdanja u prodajnom procesu. Na što se oslanjaju muškarci, a na što žene kada prodaju? Što u prodajnom procesu vole žene, a što muškarci? Koliko vješto znakove kupnje čitaju muškarci, a koliko žene? Da li je u procesu prodaje presudan naš prodajni stil i kako pronaći pravi? Otkrijte koje pogreške žene rade najčešće u prodaji i zašto često ne uspijevaju prodati svoj proizvod ili uslugu.
Predavači
Gordana Kadoić
11:00 - 12:00
Kako biti jedinstvena i prepoznatljiva na tržištu?
Imate novog poslovnog partnera/partnericu ili zaposlenika/zaposlenicu i znate da nešto ne valja u vašem odnosu, ali niste sigurni što? Radi se o tome da se vaše osobne i poslovne vrijednosti vjerojatno ne poklapaju. Naše nas osobne vrijednosti vode kroz život i skloni smo unositi ih u posao, bili mi toga svjesni ili ne. Zato je dobro što prije ih osvijestiti i koristiti u poslovanju, prvenstveno u ljudskim resursima.
Predavači
Sanja Varlaj
12:00 - 13:00
Implementacija vrijednosti u modele kompetencija zaposlenika i opise radnih mjesta
Nakon što ste definirali svoje osobne vrijednosti i vrijednosti vaše tvrtke, potrebno ih je implementirati u kompetencije vaših zaposlenika i opise radnih mjesta. Jedino na taj način ćete osigurati da vaše vrijednosti zažive u svakodnevnom radu, odnosima s klijentima i partnerima.
Predavači
Marko Todorović
13:00 - 13:30
Okrugli stol- Od poduzetnika početnika do vlastitog brenda
Moderatorica: Ivana Matić; Sudionici: predstavnik HAMAG-a, Zrinka Ljaljić, voditeljica regionalnog ureda Slavonije Udruge Glas poduzetnika, Ivana Čik, voditeljia LAG Vuka-Dunav, Karla Bilandžić Reroot, Maja Pofuk, voditeljica odjela za financije i opće poslove Agencije za održivi razovj Općina Antunovac-Roda d.o.o.
13:30 - 14:00
Moja poduzetnička priča
Prije nešto više od 25 godina napustila siguran i stabilan sustav, redovitu plaću i zamijenila ga poduzetništvom. Od tada iskreno zaljubljena u ovakav način rada i života, unatoč činjenici da sam većinu svoje karijere radila po 3 posla. Deformirana svim deformacijama koje privatan posao nosi, no opet sretna, zadovoljna i spremna sva svoja iskustva podijeliti sa novim, mladim lavicama , ako ni zbog čega drugog onda da smanjim broj vrata na koja će morati pokucati u razvoju svojih karijera.
Predavači
Natalija Pekić
14:00 - 15:00
Umrežavanje
Gordana Kadoić
Gordana Kadoić
magistrica ekonomije, stručnjakinja je za upravljanje tvrtkama, razvoj leadera, te razvoj prodaje i prodajnih procesa.
Gordana Kadoić, magistrica ekonomije, stručnjakinja je za upravljanje tvrtkama, razvoj leadera, te razvoj prodaje i prodajnih procesa. Započela je karijeru prije 25 godina i od tada je sudjelovala u svim oblicima prodaje penjući se po managerskim stepenicama mnogih domaćih i međunarodnih tvrtki. Povećanje prodaje, smanjenje troškova, optimizacija poslovanja, otvaranje novih kanala prodaje, razvijanje timova i lidera, suradnja proizvođača – distributera – trgovca, izgradnja branda, category i brand management, samo su neka od njezinih postignuća tijekom kojih je vodila mnoge timove i razvijala nove lidere, prenijela im znanja i pripremila ih za nove izazove. U proteklih 5 godina intenzivno radi s malim i srednjim poduzetnicima na unaprjeđenju njihovog poslovanja i pomaže im riješiti izazove poput: organizacije poslovanja i procesa prodaje, povećanja prihoda, otvaranja novih kanala prodaje i izlaza na inozemna tržišta, a posebnu pozornost posvećuje razvoju zaposlenika, njihovih kompetencija i priprema ih za preuzimanje liderskih funkcija unutar tvrtke. Gordana je održala više od 300 edukacija, treninga, radionica i seminara u zemlji i inozemstvu. Piše stručne članke i blogove za: Lider, IN STORE magazin Hrvatska, BIH i Sjeverna Makedonija, CEED Sjeverna Makedonija, Poslovni savjetnik, Poslovna.hr, Poduzetnik, Samo pozitivno, Women in Adria, Manager.ba Vlasnica je i direktorica tvrtke Adria Corporate koja je bavi poslovnim savjetovanjem u području prodaje i profesionalnim razvojem lidera.
Sanja Varlaj
Sanja Varlaj
stručnjakinja za marketing, PR, prodaju i business management
Predavanje će održati Sanja Varlaj, stručnjakinja za marketing, PR, prodaju i business management, sa više od 20 godina radnog iskustva u B2C i B2B sektoru. Sanja je svoju dugogodišnju karijeru gradila u renomiranim hrvatskim i multinacionalnim kompanijama s edukacijama u europskim obrazovnim institucijama. Posjeduje iskustvo u savjetovanju kod pokretanja ili reorganizacije poslovanja, zapošljavanju, te analizi tržišta. Također je i predavačica na Poslovnom veleučilištu u Zagrebu gdje drži kolegij Poslovni marketing studentima diplomskih studija Marketinga i Komunikacija.
Marko Todorović
Marko Todorović
psiholog
Po struci psiholog, usmjeren na organizacijsku psihologiju i psihologiju rada s 8 godina iskustva u HR-u. Karijeru je započeo u HZZ-u gdje je fokus bio na selekciji zaposlenika i profesionalnom usmjeravanju potencijalnih zaposlenika. Većinu karijere proveo je u retailu i IT sektoru. Aktivno je sudjelovao u implementaciji HR procesa u međunarodnoj korporaciji (opisi radnih mjesta, modeli kompetencija, selekcija, onboarding, assessment centri, razvoj zaposlenika, edukacije). Trenutno radi u IT sektoru u Reroot d.o.o. full service agenciji s dva fokusa i dva samostalna tima- Development i Marketing. S 40 zaposlenika i suradnika svojim klijentima nude cjelovita rješenja i potpunu podršku. Kreativu, oglašavanje, branding, razvoj web stranica i softwarea. Od 2018. do danas, tvrtka je narasla za više od 500% u financijskom smislu, kao i u području zapošljavanja.
Natalija Pekić
Natalija Pekić
dizajnerica interijera
Natalija Pekić ima jako puno dodatnog obrazovanja iz poduzetništva, menadžmenta, liderstva, 12 godina rada na faksu kao vanjski predavač, 13 godina rada u obiteljskom poduzeću, 15 godina vlastitog poduzeća , EU Ambasador poduzetništva žena za RH, mentor. Trenutno u vlastitom poduzeću Studio Karizma d.o.o., u svijetu dizajniranja interijera, prekrasnom poslu koji u 99% svoje realizacije regrutira samo dobre emocije i nasmiješena lica.