Predavači

 • Iva Tominović Matas
  Iva Tominović Matas
  Garden Designer i certificirani praktičar EFT

  Iva Tominović Matas praktičar je Tehnike emotivne slobode (EFT) i Reprogramiranja matrice pomoću EFT tehnike. Vlasnica je Green Hypnotic poduzeća.

 • Maja Kauzlarić
  Maja Kauzlarić
  Medicinsko laboratorijski ing. i organizatorica događaja

  Nakon desetogodišnjeg rada u laboratoriju kao medicinsko laboratorijski ing., 2011. godine odlazi u poduzetničke vode i otvara firmu za organizaciju, projektiranje i uređenje Cvijet Kreativa d.o.o. Kroz godine prolazi nebrojene edukacije na razini osobnog rasta i razvoja te poslovnih vještina, usavršava se u organizaciji i uređenju raznih događanja i pokreće nekoliko uspješnih brendova. U periodu pandemije svoje znanje proširuje upoznajući svijet eteričnih ulja, a s nama dijeli svoju priču kako stvoriti wellness oazu u svom svijetu – na poslu i kod kuće.

 • Silvija Zec Sambol
  Silvija Zec Sambol
  Dr. sc. med.

  Rođena je 1973. g. u Rijeci. Diplomirala, magistrirala i doktorirala na Medicinskom fakultetu u Rijeci (znanstvena grana interna medicina, klinički nutricionizam).

  Područje njenog interesa je integrativna medicina koju započinje izučavati još u studenskim danima, te želi učiniti kvalitetan spoj Istočne i Zapadne medicine narodne medicine. Integrativna medicina integrira, tj. spaja oba medicinska sustava prilagođavajući ih pacijentu, a koristeći najsigurniji, najmanje invazivni i najekonomičniji pristup, sjedinjujući ih u holističko razumijevanje osobe

  Školovani je homeopat Francuske homepatske škole. Izučava i završava kinesku Tuina masažu. Posebno područje interesa je tradicionalna kineska medicina te u svom radu s pacijentima primjenjuje i akupunkturu.

  Završila je edukaciju iz psihoanalize i velik broj treninga poslovnih vještina ( prodajne, prezentacijske, komunikacijske). Nositelj je certificiranog Treniga trenera LPC akademije. Završila je edukaciju iz NLP ( Neuro-lingvističko programiranje) business practitioner-a i master

  NLP-a. Zajedno sa životnim partnerom vodi NLP akademiju gdje pomažu ljudima osvijestiti njihove potencijale i motivirati ih na promjene kako bi Živjeli Život Punim Plućima..

  U edukaciji je logoterapeuta, psihoterapijski pristup koji se bavi nalaženjem smisla i svrhe života.

  Bavi se prirodnim i cjelovitim tretmanom čovjeka. Također kao coach promiče STONE KONCEPT holističkog coachinga.

  Piše znanstvene radove na temu kliničkog nutricionizma i sudjeluje na međunarodnim kongresima liječnika.

  Čovjeku pristupa kao cjelovitom biću koristeći tehniku darkfield mikroskopiranja kojom određuje nutritivno stanje organizma iz žive kapi krvi, a putem testa intolerance sastavlja personalizirani program prehrane. Područje njenog interesa je kvantna medicina i biorezonantna testiranja.

  Dugogodišnji je fitness trener ( 27 godina ) u klubu Neo – Ritam, gdje osmišljava poseban sistem kontemplativne gimnastike te uz tjelovježbu i zdravu prehranu podučava zainteresirane zdravim stilovima života. U slobodno vrijeme bavi se i trčanjem.

  Zaposlena je u privatnoj kliničkoj praksi gdje svoja znanja objedinjuje u radu s pacijentima i klijentima koji žele živjeti zdravo i energično.

  Životni cilj ove integrativne liječnice je educirati ljude u postizanju ravnoteže i poticati na promjenu kroz prehranu, tjelovježbu i pozitivne misli i liječiti ne samo tijelo već duh i dušu.

Datum

29 sij 2022
Expired!

VRIJEME

13:30 - 22:00

Opatija 29.01.2022. – Health & Wellness Day

Radni dan poduzetnica i managerica je beskrajan. Ukoliko ste i majke, nakon radnog vremena započinje druga, još teža smjena. Sve je to moguće izdržati do neke točke. Burnout, zdravstveni problemi… Upravo iz tog razloga je nužno što prije posvetiti se sebi, brinuti i o svom zdravlju, opustiti se u wellnessu, otići na masažu… Zato smo kreirale event na kojem ćete moći sve to.

Na drugom Health & Wellness Day-u naučit ćete  ukloniti stres, strah, anksioznost…pomoću tehnika emotivne slobode (EFT) i čuti više o integrativnom zdravlju žena. Naučiti ćete kako stvoriti svoju wellness oazu kod kuće i u uredu. Nakon edukacije slijedi opuštanje u wellnessu! Možete li zamisliti bolji vikend?

LOKACIJA: Hotel Ambasador, Feliksa Peršića 5, 51410, Opatija

CIJENA:

Women in Adria članice: 300 kn s pdv-om (do 23.1. uz kupljenu ulaznicu poklanjamo vam još jednu!)

Izvan Women in Adria mreže: 350 kn s pdv-om (do 23.1. uz kupljenu ulaznicu na drugu dobivate popust 50%)

Ovog puta imamo i mogućnost noćenja u Hotelu Ambasador! Ako želite nakon eventa prenoćiti u hotelu, smještaj možete rezervirati na www.liburnia.hr uz kod ADRIAWOMEN, odnosno klikom na navedeni link: Raspoloživost (liburnia.hr).

 

Cijena uključuje sudjelovanje na predavanjima, osvježenje i snack tijekom predavanja te wellness 3 sata nakon predavanja. Wellness u trajanju od tri sata uključuje:

 • SPA RELAX ZONA: Unutarnji bazen s grijanom morskom vodom, Whirlpool,
 • SAUNA CENTAR: Finska sauna, bio-sauna (blaža verzija finske saune), turska kupelj, ledena fontana,
 • Biljni čajevi
 • Ručnik i ogrtač
 • BEAUTY / MASAŽNI CENTAR (sudionice ostvaruju 25% popusta na tretmane i masaže prema individualnim željama, rezervirajte svoj termin što prije, najkasnije do  27. siječnja, 2022. godine na broj: 051 743 880 )

 

Pauza za predah između predavanja uključuje laganu Health&Wellness zakusku (ciabatta sendviče, svježe sezonsko rezano voće, zobena kaša s voćem).

 

Kako bi bili sigurni da ćete dobiti bogati goodie bag sponzora, prijavite se najkasnije do 25.01.!

Broj sudionica je ograničen na maksimalno 50, kako bi se osigurao dovoljan razmak. Obavezne su Covid potvrde, (EU digitalna potvrda o preboljenju, cijepljenju, negativan PCR test ili brzi antigenski test). Priliskom ulaska u objekt obavezno je nošenje maski.

Sve dodatne informacije dostupne su na dora@womeninadria.com.

 

PODACI ZA UPLATU:

Matić savjetovanje d.o.o. Ulica Ede Peročevića 6, 10000 Zagreb

IBAN: HR7024840081135058751

Opis plaćanja: Vaše ime i prezime – H&W day

Pridružite se našoj mreži i nabavite ulaznice povoljnije.

Program

29.01.2022.

13:30 - 14:00
Registracija i networking
14:00 - 15:15
EFT Tehnika s kojom ćete umanjiti i ukloniti emotivni intenzitet u tijelu
O tehnikama emotivne slobode (EFT) i Reprogramiranja matrice pomoću EFT tehnike govoriti će nam Iva Tominović Matas. EFT tehnika poznata je i po nazivu tapkanje jer se prakticira laganim tapkanjem po energetskim točkama na tijelu. To je tehnika energetske psihologije koja nam pomaže umanjiti i ukloniti emotivni intenzitet u tijelu poput straha, ljutnje, stresa, anksioznosti, bijesa, raznih ograničavajućih uvjerenja te fizičke boli. Ovom se tehnikom ubrzava i proces iscjeljenja i osobni rast i razvoj na svim razinama. Na ovom eventu Iva će pomoću EFT tehnike doprinijeti cjelokupnom opuštanju i nježno na površinu podignuti ograničavajuća uvjerenja.
Predavači
Iva Tominović Matas
15:15 - 16:00
Integrativno zdravlje žena, poduzetnica i menadžerica - jedini pravi pristup za dugovječan život
Na ovom interaktivnom predavanju čuti ćete o mogućnostima integrativnog pristupa ženskom zdravlju uz pomoć STONE koncepta – piramide optimalnog zdravlja. Naučiti ćete koliko je važan personalni pristup prehrambenim navikama i fizička aktivnost, kako postaviti dobre temelje za zdravlje mikrobioma crijeva te o vitamaminsko – mineralnoj suplementaciji koja može pomoći u podizanja imuniteta. Uz pomoć doktorice Silvije Zec Sambol napravit ćemo osobni plan djelovanja za povećanje svojih potencijala. Doktorica Sambol će pričati o načinima poboljšanja zdravlja i općeg stanja organizma prevencijom i promjenom životnih navika. Naučit ćemo kako osluškivati svoj tijelo i postaviti dobre temelje za zdravlje pomoću odmora, cirkadijalnog ritma, zdrave prehrane i fizičke aktivnosti te kako zadržati motivaciju koja je temelj za promjenu.
Predavači
Silvija Zec Sambol
16:00 - 16:30
Pauza za ručak
16:30 - 17:15
Kako stvoriti svoju wellness oazu kod kuće i u uredu?
Obično kad radimo sve samo ne ono što bismo željeli u tom trenu, počinjemo biti umorni, iscrpljeni, nevoljni i tada tražimo izvana neko osvježenje, nešto što će nas opustiti i vratiti osjećaj ugode. Ugodu tako često odabiremo ispred pravog mira, da niti ne primjećujemo tren kad postanemo prazni, stalno se pokušavajući ispuniti vanjskim trenutno ugodnim stvarima i trenucima, gubeći osjećaj smisla. Kao što se osjećamo bolje nakon što uredimo svoj prostor i počistimo ga, tako nakon jutarnje meditacije/molitve, provjetravanja stana/ureda, difuziranje eteričnim uljima možemo osvježiti prostor i unijeti mirisne note u naš dan, a zanimljiv će biti odabir ulja za taj dan, jer kao što niti mi nismo stalno isti, tako nam i različita ulja i njihove kombinacije pašu na različite dane, pa nam to može biti indikator našeg unutarnjeg svijeta i pokazati nam na čemu možemo još poraditi i poboljšati kvalitetu našeg života umjesto bježati od njega.
Predavači
Maja Kauzlarić
17:30 - 21:00
Wellness & Spa
Iva Tominović Matas
Iva Tominović Matas
Garden Designer i certificirani praktičar EFT
Iva Tominović Matas praktičar je Tehnike emotivne slobode (EFT) i Reprogramiranja matrice pomoću EFT tehnike. Vlasnica je Green Hypnotic poduzeća.
Silvija Zec Sambol
Silvija Zec Sambol
Dr. sc. med.
Rođena je 1973. g. u Rijeci. Diplomirala, magistrirala i doktorirala na Medicinskom fakultetu u Rijeci (znanstvena grana interna medicina, klinički nutricionizam). Područje njenog interesa je integrativna medicina koju započinje izučavati još u studenskim danima, te želi učiniti kvalitetan spoj Istočne i Zapadne medicine narodne medicine. Integrativna medicina integrira, tj. spaja oba medicinska sustava prilagođavajući ih pacijentu, a koristeći najsigurniji, najmanje invazivni i najekonomičniji pristup, sjedinjujući ih u holističko razumijevanje osobe Školovani je homeopat Francuske homepatske škole. Izučava i završava kinesku Tuina masažu. Posebno područje interesa je tradicionalna kineska medicina te u svom radu s pacijentima primjenjuje i akupunkturu. Završila je edukaciju iz psihoanalize i velik broj treninga poslovnih vještina ( prodajne, prezentacijske, komunikacijske). Nositelj je certificiranog Treniga trenera LPC akademije. Završila je edukaciju iz NLP ( Neuro-lingvističko programiranje) business practitioner-a i master NLP-a. Zajedno sa životnim partnerom vodi NLP akademiju gdje pomažu ljudima osvijestiti njihove potencijale i motivirati ih na promjene kako bi Živjeli Život Punim Plućima.. U edukaciji je logoterapeuta, psihoterapijski pristup koji se bavi nalaženjem smisla i svrhe života. Bavi se prirodnim i cjelovitim tretmanom čovjeka. Također kao coach promiče STONE KONCEPT holističkog coachinga. Piše znanstvene radove na temu kliničkog nutricionizma i sudjeluje na međunarodnim kongresima liječnika. Čovjeku pristupa kao cjelovitom biću koristeći tehniku darkfield mikroskopiranja kojom određuje nutritivno stanje organizma iz žive kapi krvi, a putem testa intolerance sastavlja personalizirani program prehrane. Područje njenog interesa je kvantna medicina i biorezonantna testiranja. Dugogodišnji je fitness trener ( 27 godina ) u klubu Neo - Ritam, gdje osmišljava poseban sistem kontemplativne gimnastike te uz tjelovježbu i zdravu prehranu podučava zainteresirane zdravim stilovima života. U slobodno vrijeme bavi se i trčanjem. Zaposlena je u privatnoj kliničkoj praksi gdje svoja znanja objedinjuje u radu s pacijentima i klijentima koji žele živjeti zdravo i energično. Životni cilj ove integrativne liječnice je educirati ljude u postizanju ravnoteže i poticati na promjenu kroz prehranu, tjelovježbu i pozitivne misli i liječiti ne samo tijelo već duh i dušu.
Maja Kauzlarić
Maja Kauzlarić
Medicinsko laboratorijski ing. i organizatorica događaja
Nakon desetogodišnjeg rada u laboratoriju kao medicinsko laboratorijski ing., 2011. godine odlazi u poduzetničke vode i otvara firmu za organizaciju, projektiranje i uređenje Cvijet Kreativa d.o.o. Kroz godine prolazi nebrojene edukacije na razini osobnog rasta i razvoja te poslovnih vještina, usavršava se u organizaciji i uređenju raznih događanja i pokreće nekoliko uspješnih brendova. U periodu pandemije svoje znanje proširuje upoznajući svijet eteričnih ulja, a s nama dijeli svoju priču kako stvoriti wellness oazu u svom svijetu – na poslu i kod kuće.