Predavači

 • Branka Novosel
  Branka Novosel
  dr.sc., MindBodyLab Mindfulness

  Dr. sc. Branka Novosel je stručnjakinja za neuroedukaciju, profesorica engleskog i njemačkog jezika, mindfulness i happiness coach, specijalist za workplace happiness i mindfulness curriculum developer.
  U Hrvatsku je dovela znanstvene programe koji omogućavaju učinkovitiji rast djece i odraslih. Osim što već 26 godina vodi školu stranih jezika i edukacijski centar Littera u Samoboru i u Hrvatsku je dovela ALOHA Mentalnu aritmetiku, Branka Novosel je edukatorica koja je među prvima u Hrvatskoj prepoznala važnost prakticiranja mindfulnessa za djecu i odrasle, a Littera je partner Google-ovog instituta za mindfulness – SIYLI.
  Predmet njenog znanstvenog i praktičnog interesa je neuroedukacija – kako najnovije znanstvene spoznaje o funkcioniranju mozga prenijeti u domove, škole i radna mjesta. Educirala se u različitim mindfulness metodama, nakon čega je napravila komparativnu analizu različitih pravaca u mindfulnessu, te osmislila program mindfulnessa Mind Body Lab za polaznike od predškolske dobi do programa za menadžere.
  Osim što ćete se na predavanju upoznati s mindfulnessom kao tehnikom osobnog razvoja, naučit ćete i nekoliko jednostavnih i učinkovitih tehnika kako smanjiti stres i učiniti si život ljepšim.

 • Suzana Tomašević
  Suzana Tomašević
  Voditeljica Afrodita Beauty centara i shopova, mag.nutr.

  Nakon dugogodišnjeg rada u segmentu nutricionizma odlazi u beauty industriju. Smatra da je anti age prehrana spoj prehrane izvana i iznutra jer sinergija hrane i kozmetičkih proizvoda utječe na zdravlje i izgled kože.

Datum

30 tra 2022
Expired!

VRIJEME

13:30 - 22:00

Sveti Martin 30.04.2022. – Health & Wellness Day

Radni dan poduzetnica i managerica je beskrajan. Ukoliko ste i majke, nakon radnog vremena započinje druga, još teža smjena. Sve je to moguće izdržati do određene točke. Burnout, zdravstveni problemi, … Upravo iz tog razloga je nužno što prije posvetiti se sebi, brinuti i o svom zdravlju, opustiti se u wellnessu, otići na masažu, … Zato smo kreirale event na kojem ćete moći sve to.

Peti po redu Health & Wellness Day održati će se u prvom Healthness Resortu u Europi – termama Sveti Martin! Imati ćete priliku poslušati predavanje o MindBodyLab Mindfulness tehnici. Ovog puta imati ćemo i midfulness radionicu! Slijedi predavanje o temeljima zdrave kože lica, u kojem će nas Kozmetika Afrodita uvesti u korake pravilnog čišćenja lica te što trebate znati o starenju kože vašeg lica i kako ga spriječiti. Nakon toga ćemo slušati o intimnom ženskom zdravlju.

Pauza za predah uključivati će lagane zalogaje, healthy snack i smoothije.

Nakon interaktivnih predavanja očekuje vas uvod u wellness & spa oazu termomineralnog kupališta The Temple of Life te slijedi opuštanje u wellness oazi, a osigurale smo i pogodnosti za tretmane tijela. Kozmetika Afrodita pripremila je posebnu poslasticu u wellness-u te ćete imati prilike isprobati njihove spa proizvode! Možete li zamisliti bolji vikend?

LOKACIJA: Terme Sveti Martin

CIJENA:

Women in Adria članice: 300 kn s pdv-om
Izvan Women in Adria mreže: 350 kn s pdv-om 

Kako bi ste osigurali svoju ulaznicu, bitno je uplatiti iznos do ponedjeljka, 25. travnja!

Cijena uključuje:

 • Sudjelovanje na predavanjima
 • Osvježenje tijekom predavanja
 • Korištenje Wellness & Spa centra (Spa zona je FKK i raspolaže sa Svijetom sauna – 4 različite vrste sauna, relax zonom, bazenom i 2 whirpool-a)
 • Čaj i voće tijekom boravka u Spa Zoni
 • Spa opremu s ogrtačem, japankama i ručnicima na raspolaganju tijekom boravka
 • The Temple of Life wellness sudionicama Health & Wellness Day-a osigurao je 10% popusta na sve na sve beauty tremane i masaže, osim tajlandskih masaža. Svoj termin možete rezervirati telefonski do 24. travnja na broj 040 315 002, ili putem adrese wellness@termesvetimartin.com
 • Goodie bag
 • Besplatan parking

Kako biste si osigurale bogati sponzorski goodie bag, prijavite se najkasnije do 25.04.2022.!

Smještaj možete rzervirati s kodom Women in Adria. Kontakt za rezervaciju smještaja po povoljnoj cijeni je info@termesvetimartin.com ili na broj telefona 040 371 111.

 

PODACI ZA UPLATU:
Matić savjetovanje d.o.o. Ulica Ede Peročevića 6, 10000 Zagreb
IBAN: HR7024840081135058751
Opis plaćanja: Vaše ime i prezime – H&W day

Pridružite se našoj mreži i nabavite ulaznice povoljnije.

 

HEALTHNESS & BODY VITALITY SCAN

Svi oblici zdravlja trebaju biti u ravnoteži kako bi se čovjek osjećao dobro u vlastitoj koži te bio u mogućnosti u potpunosti iskoristiti svoj potencijal. Body Vitality Scan je uređaj temeljen na modernoj tehnologiji i kvantnoj medicini. Uređaj bilježi svaku promjenu u staničnoj komunikaciji te na temelju učitanih vrijednosti prikazuje eventualne disbalanse i ukazuje na potencijalne zdravstvene probleme.

 • HRV SCAN dijagnostika (20 min ili 40 min)
 • BIO SCAN dijagnostika (20 min ili 40 min)
 • Savjetovanje s voditeljicom Healthnessa i Wellnessa nakon skena: preporuke vezane uz promjenu životnih navika, dodatne preglede. Nutricionističko savjetovanje. / Preporuke vezane uz tjelesnu
  aktivnost, vježbe opuštanja, higijenu spavanja. Individualne vježbe disanja i opuštajuća glazba.

Za Body Scan možete se prijaviti direktno na wellness recepciju, putem e-maila wellness@termesvetimartin.com ili na broj telefona 040 315 002

 

Sve dodatne informacije dostupne su na dora@womeninadria.com.

 

Program

30.04.2022.

13:30 - 14:00
Registracija i networking
14:00 - 15:20
MindBodyLab Mindfulness tehnika kao najmoćnije oružje u borbi protiv stresa
MindBodyLab Mindfulness tehnika najmoćnije je oružje u borbi protiv stresa, a k tome nam je uvijek dostupno. Omogućuje nam da budemo svjesne svakog trenutka, kako svoje okoline tako i sebe samih – što se događa oko mene, što se događa u meni, kako se osjećam, kako se zapravo želim osjećati? Tada u realnom vremenu možemo odabrati svoju reakciju, onu koja nam najviše služi. Zajedno ćemo naučiti biti sad i ovdje, povezati se sa svojim dahom i osjetilima, napraviti body scan, pronaći mjesta u tijelu koja nam poručuju neku emociju i u potpunosti se opustiti. Na kraju ćemo napraviti meditaciju povezivanja, jer nitko nije otok, zajedništvo nas osnažuje.
Predavači
Branka Novosel
15:20 - 16:00
Pauza za predah
16:00 - 16:45
Što trebate znati o starenju kože vašeg lica i kako ga spriječiti?
Na predavanju ćete saznati sve o svakodnevnoj skin care rutini te koji su nam kozmetički proizvodi potrebni kako bi usporili starenje kože te sačuvali svježinu i lijep izgled bez obzira na godine.
16:45 - 17:10
Intimno zdravlje žena
17:10 - 17:50
Zdravlje oka
Powered by JGL
18:00 - 21:00
Wellness time
Branka Novosel
Branka Novosel
dr.sc., MindBodyLab Mindfulness
Dr. sc. Branka Novosel je stručnjakinja za neuroedukaciju, profesorica engleskog i njemačkog jezika, mindfulness i happiness coach, specijalist za workplace happiness i mindfulness curriculum developer. U Hrvatsku je dovela znanstvene programe koji omogućavaju učinkovitiji rast djece i odraslih. Osim što već 26 godina vodi školu stranih jezika i edukacijski centar Littera u Samoboru i u Hrvatsku je dovela ALOHA Mentalnu aritmetiku, Branka Novosel je edukatorica koja je među prvima u Hrvatskoj prepoznala važnost prakticiranja mindfulnessa za djecu i odrasle, a Littera je partner Google-ovog instituta za mindfulness - SIYLI. Predmet njenog znanstvenog i praktičnog interesa je neuroedukacija – kako najnovije znanstvene spoznaje o funkcioniranju mozga prenijeti u domove, škole i radna mjesta. Educirala se u različitim mindfulness metodama, nakon čega je napravila komparativnu analizu različitih pravaca u mindfulnessu, te osmislila program mindfulnessa Mind Body Lab za polaznike od predškolske dobi do programa za menadžere. Osim što ćete se na predavanju upoznati s mindfulnessom kao tehnikom osobnog razvoja, naučit ćete i nekoliko jednostavnih i učinkovitih tehnika kako smanjiti stres i učiniti si život ljepšim.