Predavači

 • Ana Pia Matijaš
  Ana Pia Matijaš
  Marketing manager

  Svoju karijeru započela sam u FMCG i retail industriji u sklopu koje sam imala prilike voditi i raditi projekte na svjetski poznatim brendovima, poput Monster Energy-a, Levis-a, Mustang-a, Wrangler-a, zatim sam bila zadužena za vođenje digitalnih kanala i PR komunikacije BIPA-e. A danas sam voditelj marketinga DermaCare centara u sklopu kojih sam zadužena za vođenje lokalne i regionalne strategije za svjetske brendove Dermalogica i Jane iredale, premium suplemente za kožu engleskog brenda Advanced Nutrition Programme kao i vlastitih koncept poslovnica te preko 150 partnera, estetskih poliklinika, ljekarni i kozmetičkih salona.
  Radila sam na preko 15 izazovnih projekata na kojima sam bila voditelj, te sam surađivala i surađujem s najboljim hrvatskim kreativnim, digitalnim i medijskim agencijama.
  S idejom da pomognem malim i srednjim poduzetnicima, obrtnicima i freelandserima da ostvare svoj puni potencijal, 2018. godine prokrećem APM agenciju, u kojoj svoje iskustvo dijelim s vama. Kao marketinški stručnjak ali i mali poduzetnik.

 • Andreja Bakula
  Andreja Bakula
  mr.sc.prof.psihologije

  Andreja Bakula od 2022. vlasnica je AB.PRO obrta za poslovne usluge, osnovavši ga nakon 28 godina intenzivnog rada sa ljudima i organizacijama u javnom i privatnom sektoru, preko 7.500 tisuća selekcijskih intervjua te konzultantskim angažmanima (OECD, ReSPA, SRCE) u svim područjima upravljanja i razvoja ljudskih potencijala te upravljanja EU projektima.
  Kao trenerica vodila je edukacije iz područja: upravljanja radnim učinkom, procesa zapošljavanja, analize opisa poslova, planiranja potreba izobrazbe, zbrinjavanja zaposlenih, strateškog upravljanja ljudskim potencijalima te upravljanja promjenama. Po struci prof. psihologije sa znanstvenim magisterijem organizacije i menadžmenta, ima istančan osjećaj za ljude i njihove potrebe. Usmjerena na isporuke brzih, kvalitetnih i primjenjivih poslovnih rješenja. Nepopravljivi optimist.

 • Ivana Ožegović
  Ivana Ožegović
  Vlasnica knjigovodstvenog ureda specijaliziranog za neprofitne organizacije

  Ivana je rođena 1984. godine u Zagrebu i diplomirana je ekonomistica, a glavna djelatnost joj je knjigovotstvo te je savjetnica za poslovanje. Vlasnica knjigovodstvenog ureda specijaliziranog za neprofitne organizacije s uredima u Splitu, i u Zagrebu. Trenutno je na specijalističkom studiju športskog prava na Pravnom fakultetu u Splitu. Jedna je od najuspješnijih poduzetnica prema Women in Adria u 2018.godini, a u vlastitoj organizacija održala je preko 90 seminara i edukacija. Uz to, bavi se savjetovanjem vezano uz poslovanje, autor je članaka u časopisu Udruga.hr te stalni predavač Modula financije na Digitalnoj akademiji za upravljanje društvenim mrežama Demosten.

 • Marina Žunić
  Marina Žunić
  Menadžerica fitness kluba

  Rođena 14.02.1987. u Vukovaru, uoči ratnih događanja 1991. s obitelji seli u Zagreb u kojem završava osnovnu školu zatim opću gimnaziju te diplomski studij na Kineziološkom fakultetu.
  Kao trenerica rekreativnih fitness programa počinje raditi za vrijeme studiranja, a ubrzo nakon toga 2012. godine otvara vlastiti fitness centar u Vrapču u kojem radi kao trener i voditelj. Početkom 2020 pronalazi dodatni poslovni prostor za fitness centar u naselju Špansko te ga počinje uređivati za obavljanje djelatnosti, no zbog epidemije koronavirusa otvara tek u proljeće 2021. Iste godine zbog isteka dugogodišnjeg ugovora o najmu zatvara centar u Vrapču. Godine 2023. otvara dodatnu lokaciju u naselju Jarun. Osim karijere u fitnesu radila je 7 godina kao skiperica preko ljetne sezone dok nije postala majka dviju djevojčica.

 • Martina Boščić
  Martina Boščić
  Instruktorica fitnessa u teretani

  Martina Boss je prvi put krenula u teretanu sa 16 godina s ciljem poboljšanja kondicije i zdravlja općenito jer je otkrila da imam poremećaj štitnjače. 2016. godine završila Fitnes učilište smjer instruktor fitnesa u teretani. Paralelno s tim, studirala novinarstvo na preddiplomskom studiju, a kasnije i diplomirala na Sveučilištu Sjever smjer Odnosi s javnostima. Vlasnica brenda Boss Fit i Bosskini te ambasadorica Polleo Sporta. U početku je svoj rad usmjerila na privatne treninge u teretani, no s vremenom i velikom potražnjom kreće na razvitak online programa na platformi martinaboss.hr i od 2022. godine bossfit.app, web-aplikaciju za treninge. Dvije godine zaredom je osvojila nagradu za najutjecajniju fitness osobu u Hrvatskoj po glasovima publike, ali i struke.

 • Martina Jeričević
  Martina Jeričević
  Dr.sc., načelnica sektora za potporu sustavu sporta i zdravstveno usmjereno tjelesno vježabanje

  Rođena 25. veljače 1976. godine u Zagrebu gdje sam završila osnovno i srednjoškolsko obrazovanje. 2. prosinca 1998. godine diplomirala sam na Kineziološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Upisala sam poslijediplomski studij na Kineziološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu 1999. godine te stekla stupanj magistra znanosti 9. travnja 2001. Na istom fakultetu stekla sam i stupanj doktora znanosti 7. prosinca 2010. godine.
  U periodu 2000. do 2013. godine radim kao nastavnik tjelesne i zdravstvene kulture u Prirodoslovnoj školi Vladimira Preloga. Od 2014. do 2016. godine zaposlena sam u Ministrastvu znanosti obrazovanja i sporta kao voditeljica službe za šport djece i mladih, lokalni šport i stručne kadrove. Osnivanjem Središnjeg državnog ureda za šport 2016. godine radim u istome kao načelnica Sektora za potporu sustavu športa.
  Na Kineziološkom fakulteta Sveučilišta u Zagrebu radila sam kao vanjski suradnik na integriranom preddiplomskom i diplomskom studiju te kao vanjski suradnik Zdravstvenog veleučilišta na predmetu Osnovne kinezioloških transformacija. Za vrijeme rada u školi bila sam mentor studentima Kineziološkog fakulteta na individualnim satima u srednjoj školi, voditeljica stručnog aktiva, predsjednica školskog športskog društva i član ispitnog povjerenstva za Državnu maturu.
  Bila sam član Nadzornog odbora Hrvatskog školskog sportskog saveza, članica Radne skupine za izradu Nacrta prijedloga Nacionalnog programa športa, članica Radne skupine za izradu Nacrta prijedloga Zakona o športu. Članica sam Savjeta za razvoj civilnog društva, članica stručne radne skupine „Vještine i razvoj ljudski resursa u sportu“ Europske komisije te predstavnik Republike Hrvatske u Radnoj skupini za sport Vijeća Europske unije. Imenovana sam i predsjedateljem Radne skupine za sport za vrijeme predsjedanja Republike Hrvatske Vijećem Europske unije.

 • Snježana Pejčić
  Snježana Pejčić
  Olimpijka i bivša reprezentativka u streljaštvu, voditeljica Karijernog centra za sportaše HOO

  Snježana Pejčić, olimpijka i bivša reprezentativka u streljaštvu, sada voditeljica Karijernog centra za sportaše pri Hrvatsko olimpijskom odboru

 • Tajana Lovrić
  Tajana Lovrić
  Voditeljica prodaje i konzultantica

  Magistra međunarodnih odnosa i diplomacije na Libertas međunarodnom sveučilištu u Zagrebu. Diplomirala je europske studije na University of Texas at Austin te završila MBA studij e-Leadership na VŠ Algebra. Radila je kao asistentica na projektu u uredu lokalnog razvoja Programa Ujedinjenih naroda za razvoj (UNDP) u Zadru. Posjeduje iskustvo rada na projektima ruralnog razvoja EU u konzultantskoj firmi Catalys iz Velike Britanije. U PJR-u je od 2014.g. imala priliku proći kroz procese traženja prilika za financiranje razvojnih projekata i informiranje organizacija o tim mogućnostima, radila je na razvoju projektnih prijedloga i evaluaciji uspjeha projekata. Danas je voditeljica prodaje razvoja projekata, radi na poslovnim procesima procjene potreba organizacija za sredstvima EU fondova, tumačenju procesa apliciranja na natječaje, izradom mišljenja o sukladnosti ideja s natječajima, te kreiranjem ponude PJR u raznim uslugama razvoja projekata, projektnih aplikacija, studija izvodljivosti, marketinških strategija, strategije razvoja, evaluacije te unaprjeđenjem projektnih ideja. Kreira prodajne procese i marketinške kampanje, vodi odnos s ključnim klijentima, održava poslovne sastanke s potencijalnim prijaviteljima i savjetuje organizacije o njihovom potencijalu za povlačenje sredstava EU fondova. Također kao trener izvodi prezentacije o prilikama za financiranje projekata EU fondovima i o načinima razvoja projektnih prijedloga.

 • Vanja Kovačić
  Vanja Kovačić
  Osobna trenerica

  Vanja Kovačić je osobna trenerica s više od 25 godina rada s klijentima u domeni zdravstveno orijentiranog fitnessa s naglaskom na prevenciji i dugoročnoj održivosti tjelesne forme. 10 godina natjecateljskog bavljenja bodyfitnessom. 2013. IBFF Svjetska prvakinja u Figure kategoriji. Vlasnica fitness centra Bodysculpt u Zagrebu. Kreatorica metodologije i edukatorica u području treninga u trudnoći i postporođajnog oporavka.

Datum

16 lip 2023
Expired!

VRIJEME

12:00 - 17:00

16.06.2023. Zagreb – Konferencija za žene u sportu

U sportu nerijetko dominiraju muškarci, a žene – sportašice su u vrlo malom postotku zastupljene u medijima i vidljivosti na javnoj sceni. Na vodećim pozicijama u sportu uglavnom se nalaze muškarci, a u vodećim strukturama žena gotovo da i nema. Upravo smo iz tog razloga pokrenuli projekt za žene u sportu kroz kojeg organiziramo prvu konferenciju za žene u sportu u Hrvatskoj, u suradnji s Fitnes učilištem i Sparta Gym.

Visoke menadžerske i trenerske pozicije u vrlo malom postotku dobivaju žene. Profesionalne sportašice se okreću vlastitim poduzećima ili se u potpunosti povlače iz sporta. Kao poduzetnice ih muče uobičajeni problemi žena poduzetnica – balansiranje privatnog i poslovnog života. Svakodnevno smo suočeni s novim izazovima, pa tako i u rekreativnim sportovima.

Konferencijom želimo omogućiti vidljivost uspješnim ženama u sportu koje mogu poslužiti kao uzori poduzetnicama i menadžericama – sportašicama, ali i stvoriti priliku za umrežavanje ženama koje su već dugo u sportu. Pravni oblici poslovanja u fitnessu, poticaji u sportu, osiguranje zdravlja poduzetnica u sportu i fitnesu, novi zakon o sportu, trendovi marketinga na društvenim mrežama, europski poticaji za poduzetnice u sportu, teme su kojima ćemo posvetiti događaju. Program u cijelosti možete pronaći pri dnu stranice.

 

LOKACIJA: SPARTA GYM & SPA – Rotor

DATUM I VRIJEME: 16.06.2023., od 12 do 17 sati

Događaj je namijenjen:

 • sportašicama, aktivnim i rekreativnim sportašicama
 • umirovljenim sportašicama
 • ženama zaposlenima u sportu
 • ženama koje rade i djeluju u području sporta
 • ženama koje rade u sportskoj industriji, upravljaju timovima i odjelima
 • poduzetnicama u sportu, i onima koje usko surađuju sa sportskim savezima
 • studenticama i studentima kineziologije i fizioterapije
 • svima koje zanima sport i problematika hrvatskog sporta

 

CIJENA: 15 € s pdv-om

Kako bi ste osigurali svoju ulaznicu, bitno je uplatiti iznos do nedjelje, 11. lipnja!

Cijena uključuje:

 • Sudjelovanje u programu konferencije
 • Networking s uzvanicima
 • Coffee break
 • Goodie bag

 

Obavezna je prijava putem kontakt obrasca (niže na stranici), nakon čega će vam na mail doći sve daljnje informacije i podaci za uplatu.

Na događaju će biti prisutan službeni fotograf. Ukoliko želite doći, ali nemate pratnju – ne brinite. Pobrinut ćemo se da se ugodno osjećate i maksimalno iskoristite dan konferencije.

Sve dodatne informacije dostupne su na dora@womeninadria.com.

 

PODACI ZA UPLATU:
Matić savjetovanje d.o.o. Ulica Ede Peročevića 6, 10000 Zagreb
IBAN: HR2123600001102270647
Opis plaćanja: Vaše ime i prezime – Konferencija Žene u sportu

 

OTKAZIVANJE I POVRAT:

Moguće otkazati prijavu najkasnije do 10.06. do 16:00.h, nakon toga ne vršimo povrat novca za ulaznice.
(agenda i ulaznice niže)

 

Program

16.06.2023.

12:00 - 12:20
Registracija i networking
12:25 - 12:40
Otvaranje konferencije i pozdravni govori
12:40 - 13:00
Profitabilno poslovanje u sportu i fitnessu
Pravni oblici (udruga, obrt, d.o.o.) - kako osigurati i pratiti profitabilnost poslovanja. Ivana Ožegović će pričati o najboljem obliku poslovanja za teretane i sportske klubove (obrt, firma ili udruga), načini financiranja te zapošljavanje kadrova i suradnika.
Predavači
Ivana Ožegović
13:05 - 13:25
EU projekti i poticaji u sportu i fitnessu
Tajana je od 2014. godine u poduzeću PJR d.o.o., gdje je voditeljica prodaje projekata i konzultant u području EU fondova. Tajana je bivša veslačica na University of Texas u Austinu 2007-2011.g. te HAVK Mladost iz Zagreba. Na Sveučilištu u Texasu Tajana je ostvarila punu sportsko- akademsku stipendiju te se aktivno bavila veslanjem, a danas rekreativno. U sklopu prezentacije Tajana će Vam predstaviti prilike za financiranje projekata u području sporta i fitnessa. Prikazati će Vam primjer projekata, kako razviti i provesti projekt, Pozive u najavi i što možete očekivati ove godine od poziva za bespovratna sredstva.
Predavači
Tajana Lovrić
13:30 - 13:50
Mogućnosti financiranja u sportu i fitnessu
Powered by RBA & Unicredit
13:55 - 14:15
Što nam donosi novi zakon o sportu?
Martina Jeričević će ispred Ministarstva turizma i sporta približiti novi zakon o sportu i nacionalni program za razvoj sporta. Također, predstaviti će potencijalne buduće natječaje Ministarstva turizma i sporta u području zdravstveno usmjerenog tjelesnog vježbanja i razvoja rekreacije u Hrvatskoj.
Predavači
Martina Jeričević
14:20 - 15:00
Networking & stretch break
Powered by 4Endurance
15:00 - 15:40
Panel
Kako izgraditi održivi biznis u sportu i fitnesu?
Predavači
Marina Žunić, Martina Boščić, Snježana Pejčić, Vanja Kovačić
15:45 - 16:05
Najnoviji trendovi marketinga u sportu i fitnesu
Pandemija je donijela mnoge tržišne i socioekonomske promijene u društvu, a posebno se odrazila na jednu granu industrije "Wellness i fitness". Zato je posebno važno prihvatiti nove primijene i na njih se čim prije adaptirati. Presjek ovih novih trendova i navika kupaca dobiti ćete upravo kroz predavanje "Marketinški fitness trendovi u 2023. godini" kroz koje će vas provesti stručnjakinja za marketing Ana Pia Matijaš.
Predavači
Ana Pia Matijaš
16:10 - 16:30
Kako zaposliti, zadržati i motivirati zaposlenike?
U izlaganju se obrađuje tematika valjanog oglašavanja i provedbe selekcije zaposlenika na odgovarajući način za zahtjeve radnog mjesta i potrebe tvrtke. Također se uz primjere izlaže primjena seta nefinancijskih metoda u motiviranju zaposlenika te njihovom dužem zadržavanju, počevši od faze uhodavanja (onboarding) pa nadalje. Posebno se naglašava značaj kreiranja pravog paketa benefita za zaposlenike.
Predavači
Andreja Bakula
16:35 - 16:55
Zdravlje kao najveći kapital sportašica, kako ga zaštititi?
Powered by Allianz
Predavači
Danijela Vukman Petričević
17:00 -
Zatvaranje konferencije
Ivana Ožegović
Ivana Ožegović
Vlasnica knjigovodstvenog ureda specijaliziranog za neprofitne organizacije
Ivana je rođena 1984. godine u Zagrebu i diplomirana je ekonomistica, a glavna djelatnost joj je knjigovotstvo te je savjetnica za poslovanje. Vlasnica knjigovodstvenog ureda specijaliziranog za neprofitne organizacije s uredima u Splitu, i u Zagrebu. Trenutno je na specijalističkom studiju športskog prava na Pravnom fakultetu u Splitu. Jedna je od najuspješnijih poduzetnica prema Women in Adria u 2018.godini, a u vlastitoj organizacija održala je preko 90 seminara i edukacija. Uz to, bavi se savjetovanjem vezano uz poslovanje, autor je članaka u časopisu Udruga.hr te stalni predavač Modula financije na Digitalnoj akademiji za upravljanje društvenim mrežama Demosten.
Tajana Lovrić
Tajana Lovrić
Voditeljica prodaje i konzultantica
Magistra međunarodnih odnosa i diplomacije na Libertas međunarodnom sveučilištu u Zagrebu. Diplomirala je europske studije na University of Texas at Austin te završila MBA studij e-Leadership na VŠ Algebra. Radila je kao asistentica na projektu u uredu lokalnog razvoja Programa Ujedinjenih naroda za razvoj (UNDP) u Zadru. Posjeduje iskustvo rada na projektima ruralnog razvoja EU u konzultantskoj firmi Catalys iz Velike Britanije. U PJR-u je od 2014.g. imala priliku proći kroz procese traženja prilika za financiranje razvojnih projekata i informiranje organizacija o tim mogućnostima, radila je na razvoju projektnih prijedloga i evaluaciji uspjeha projekata. Danas je voditeljica prodaje razvoja projekata, radi na poslovnim procesima procjene potreba organizacija za sredstvima EU fondova, tumačenju procesa apliciranja na natječaje, izradom mišljenja o sukladnosti ideja s natječajima, te kreiranjem ponude PJR u raznim uslugama razvoja projekata, projektnih aplikacija, studija izvodljivosti, marketinških strategija, strategije razvoja, evaluacije te unaprjeđenjem projektnih ideja. Kreira prodajne procese i marketinške kampanje, vodi odnos s ključnim klijentima, održava poslovne sastanke s potencijalnim prijaviteljima i savjetuje organizacije o njihovom potencijalu za povlačenje sredstava EU fondova. Također kao trener izvodi prezentacije o prilikama za financiranje projekata EU fondovima i o načinima razvoja projektnih prijedloga.
Martina Jeričević
Martina Jeričević
Dr.sc., načelnica sektora za potporu sustavu sporta i zdravstveno usmjereno tjelesno vježabanje
Rođena 25. veljače 1976. godine u Zagrebu gdje sam završila osnovno i srednjoškolsko obrazovanje. 2. prosinca 1998. godine diplomirala sam na Kineziološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Upisala sam poslijediplomski studij na Kineziološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu 1999. godine te stekla stupanj magistra znanosti 9. travnja 2001. Na istom fakultetu stekla sam i stupanj doktora znanosti 7. prosinca 2010. godine. U periodu 2000. do 2013. godine radim kao nastavnik tjelesne i zdravstvene kulture u Prirodoslovnoj školi Vladimira Preloga. Od 2014. do 2016. godine zaposlena sam u Ministrastvu znanosti obrazovanja i sporta kao voditeljica službe za šport djece i mladih, lokalni šport i stručne kadrove. Osnivanjem Središnjeg državnog ureda za šport 2016. godine radim u istome kao načelnica Sektora za potporu sustavu športa. Na Kineziološkom fakulteta Sveučilišta u Zagrebu radila sam kao vanjski suradnik na integriranom preddiplomskom i diplomskom studiju te kao vanjski suradnik Zdravstvenog veleučilišta na predmetu Osnovne kinezioloških transformacija. Za vrijeme rada u školi bila sam mentor studentima Kineziološkog fakulteta na individualnim satima u srednjoj školi, voditeljica stručnog aktiva, predsjednica školskog športskog društva i član ispitnog povjerenstva za Državnu maturu. Bila sam član Nadzornog odbora Hrvatskog školskog sportskog saveza, članica Radne skupine za izradu Nacrta prijedloga Nacionalnog programa športa, članica Radne skupine za izradu Nacrta prijedloga Zakona o športu. Članica sam Savjeta za razvoj civilnog društva, članica stručne radne skupine „Vještine i razvoj ljudski resursa u sportu“ Europske komisije te predstavnik Republike Hrvatske u Radnoj skupini za sport Vijeća Europske unije. Imenovana sam i predsjedateljem Radne skupine za sport za vrijeme predsjedanja Republike Hrvatske Vijećem Europske unije.
Marina Žunić
Marina Žunić
Menadžerica fitness kluba
Rođena 14.02.1987. u Vukovaru, uoči ratnih događanja 1991. s obitelji seli u Zagreb u kojem završava osnovnu školu zatim opću gimnaziju te diplomski studij na Kineziološkom fakultetu. Kao trenerica rekreativnih fitness programa počinje raditi za vrijeme studiranja, a ubrzo nakon toga 2012. godine otvara vlastiti fitness centar u Vrapču u kojem radi kao trener i voditelj. Početkom 2020 pronalazi dodatni poslovni prostor za fitness centar u naselju Špansko te ga počinje uređivati za obavljanje djelatnosti, no zbog epidemije koronavirusa otvara tek u proljeće 2021. Iste godine zbog isteka dugogodišnjeg ugovora o najmu zatvara centar u Vrapču. Godine 2023. otvara dodatnu lokaciju u naselju Jarun. Osim karijere u fitnesu radila je 7 godina kao skiperica preko ljetne sezone dok nije postala majka dviju djevojčica.
Martina Boščić
Martina Boščić
Instruktorica fitnessa u teretani
Martina Boss je prvi put krenula u teretanu sa 16 godina s ciljem poboljšanja kondicije i zdravlja općenito jer je otkrila da imam poremećaj štitnjače. 2016. godine završila Fitnes učilište smjer instruktor fitnesa u teretani. Paralelno s tim, studirala novinarstvo na preddiplomskom studiju, a kasnije i diplomirala na Sveučilištu Sjever smjer Odnosi s javnostima. Vlasnica brenda Boss Fit i Bosskini te ambasadorica Polleo Sporta. U početku je svoj rad usmjerila na privatne treninge u teretani, no s vremenom i velikom potražnjom kreće na razvitak online programa na platformi martinaboss.hr i od 2022. godine bossfit.app, web-aplikaciju za treninge. Dvije godine zaredom je osvojila nagradu za najutjecajniju fitness osobu u Hrvatskoj po glasovima publike, ali i struke.
Snježana Pejčić
Snježana Pejčić
Olimpijka i bivša reprezentativka u streljaštvu, voditeljica Karijernog centra za sportaše HOO
Snježana Pejčić, olimpijka i bivša reprezentativka u streljaštvu, sada voditeljica Karijernog centra za sportaše pri Hrvatsko olimpijskom odboru
Vanja Kovačić
Vanja Kovačić
Osobna trenerica
Vanja Kovačić je osobna trenerica s više od 25 godina rada s klijentima u domeni zdravstveno orijentiranog fitnessa s naglaskom na prevenciji i dugoročnoj održivosti tjelesne forme. 10 godina natjecateljskog bavljenja bodyfitnessom. 2013. IBFF Svjetska prvakinja u Figure kategoriji. Vlasnica fitness centra Bodysculpt u Zagrebu. Kreatorica metodologije i edukatorica u području treninga u trudnoći i postporođajnog oporavka.
Ana Pia Matijaš
Ana Pia Matijaš
Marketing manager
Svoju karijeru započela sam u FMCG i retail industriji u sklopu koje sam imala prilike voditi i raditi projekte na svjetski poznatim brendovima, poput Monster Energy-a, Levis-a, Mustang-a, Wrangler-a, zatim sam bila zadužena za vođenje digitalnih kanala i PR komunikacije BIPA-e. A danas sam voditelj marketinga DermaCare centara u sklopu kojih sam zadužena za vođenje lokalne i regionalne strategije za svjetske brendove Dermalogica i Jane iredale, premium suplemente za kožu engleskog brenda Advanced Nutrition Programme kao i vlastitih koncept poslovnica te preko 150 partnera, estetskih poliklinika, ljekarni i kozmetičkih salona. Radila sam na preko 15 izazovnih projekata na kojima sam bila voditelj, te sam surađivala i surađujem s najboljim hrvatskim kreativnim, digitalnim i medijskim agencijama. S idejom da pomognem malim i srednjim poduzetnicima, obrtnicima i freelandserima da ostvare svoj puni potencijal, 2018. godine prokrećem APM agenciju, u kojoj svoje iskustvo dijelim s vama. Kao marketinški stručnjak ali i mali poduzetnik.
Andreja Bakula
Andreja Bakula
mr.sc.prof.psihologije
Andreja Bakula od 2022. vlasnica je AB.PRO obrta za poslovne usluge, osnovavši ga nakon 28 godina intenzivnog rada sa ljudima i organizacijama u javnom i privatnom sektoru, preko 7.500 tisuća selekcijskih intervjua te konzultantskim angažmanima (OECD, ReSPA, SRCE) u svim područjima upravljanja i razvoja ljudskih potencijala te upravljanja EU projektima. Kao trenerica vodila je edukacije iz područja: upravljanja radnim učinkom, procesa zapošljavanja, analize opisa poslova, planiranja potreba izobrazbe, zbrinjavanja zaposlenih, strateškog upravljanja ljudskim potencijalima te upravljanja promjenama. Po struci prof. psihologije sa znanstvenim magisterijem organizacije i menadžmenta, ima istančan osjećaj za ljude i njihove potrebe. Usmjerena na isporuke brzih, kvalitetnih i primjenjivih poslovnih rješenja. Nepopravljivi optimist.
Danijela Vukman Petričević
Danijela Vukman Petričević
Glavni voditelj poslovnih odnosa u Sektoru retail prodaje, Regionalni centar Primorska Hrvatska u Allianze osiguranju

Prijavite se