Predavači

 • Ana Keglović Horvat
  Ana Keglović Horvat
  Dipl. pravnica, poduzetnica, konzultantica, trener i učitelj All level healing tehnike, bioterapeut, Theta healing praktičar

  Ana Keglović Horvat diplomirana je pravnica, poduzetnica, konzultantica, trener i učitelj All level healing tehnike, bioterapeut, Theta healing praktičar.

  Anina predavanja oduševljavaju publiku. Jedna je od naših najbolje ocijenjenih predavača na eventima diljem Hrvatske, a svojim iskrenim i suptilnim tonom potiče vas na promjene i akciju.

 • Anđela Prolić
  Anđela Prolić
  Business Franchise Head Oncology & Hematology, Novartis & dr.med. i član uprave Dermamed

  Završila Medicinski fakultet u Splitu 2003. godine kao prva diplomirana liječnica iz
  generacije studenata samostalnog splitskog Medicinskog fakulteta. Nakon završetka fakulteta radi u praksi i upisuje poslijediplomski magistarski studij na Medicinskom fakultetu u Rijeci područje Biomedicina. Nakon magistarskog pohađa poslijediplomski doktorski studij na Medicinskom fakultetu u Zagrebu s temom doktorske disertacije, „Angiogenesis in malignant lymphoma“.

  Tijekom poslijediplomskog studija usavršava se u različitim područjima medicine kako bi produbila znanje i razumijevanje procesa u tijelu koji utječu na pojavu bolesti i starenje. Objavljuje i znanstvene radove na domaćim i internacionalnim kongresima.

  Konstantno se educira u području estetske i anti-age medicine na domaćim i internacionalnim kongresima te svaki slobodan trenutak provodi u svjetskim klinikama kako bi stekla što više praktičnih vještina i znanja iz područja estetske medicine. Član je Hrvatske liječničke komore i Hrvatskog društva za estetsku medicinu te više svjetskih društava za estetsku medicinu.

  AAAM ( American Academy of Aesthetic Medicine) – Američka akademija za estetsku medicinu

  WOSAAM (World Society of Anti-Aging Medicine) – Svjetsko društvo za anti-aging medicinu

  AAAM (World Society of Interdisciplinary Aesthetic and Anti-Aging Medicine) – Svjetsko društvo interdisciplinarne estetske i anti-aging medicine.

 • Angelina Paić
  Angelina Paić
  dipl.ing.preh.teh.univ.spec.nutr.

  Angelina Paić završila je Prehrambeno-biotehnološki fakultet u Zagrebu, smjer Prehrambeno inženjerstvo te specijalistički poslijediplomski studij Nutricionizma na Prehrambeno tehnološkom fakultetu u Osijeku. Članica je Hrvatskog akademskog centra primijenjenog nutricionizma (HACPN) i Hrvatskog društva nutricionista i dijetetičara (HDND). Nakon završetka specijalističkog poslijediplomskog studija radi na širenju znanja na području nutricionizma temeljenog na znanstvenim dokazima te posjećuje konferencije, webinare i stručna predavanja. Aktivno je sudjelovala kao koautor znanstvenih postera na dvije Međunarodne konferencije.
  Piše kolumne, drži predavanja i edukacije s ciljem da pozitivno utječe na promjene prehrambenih i životnih navika u svojoj zajednici te je to bio jedan od glavnih razloga otvaranja vlastitog obrta za nutricionističko savjetovanje i poduke „Nutricionistica Angelina“. Smatra da žene trebaju osnaživati žene te se njezine edukacije često bave nutritivnom podrškom ženskom zdravlju u svim fazama života. Majka je sina i kćeri koji su joj vječita inspiracija i pokretačka sila.

 • Frane Herenda
  Frane Herenda
  mag. pharm., fitoaromaterapeut

  Frane Herenda završio je farmaciju na Farmaceutsko-biokemijskom fakultetu u Zagrebu, kontinuirano se educira na području fitoaromaterapije te psihoneuroendokrinoimunologije (PNEI).

  Predavao je na Zdravstvenom učilištu u Zagrebu više stručnih predmeta i godinama je radio kao stručni suradnik i voditelj edukacija farmaceutskih i kozmetičkih tvrtki.

  Puno desetljeće radi s pacijentima, piše stručne kolumne i vodi tečajeve iz područja fitoaromaterapije i prirodne kozmetike.

  Autor je više knjiga, među kojima je i više izdanja “Prirodna kozmetika”, koja je prevedena na engleski i slovenski jezik.

 • Ivana Rupić
  Ivana Rupić
  Dr.sc., dr.med.dent., specijalist ortodoncije

  Ivana je uz rektorovu nagradu diplomirala na Stomatološkom fakultetu u Zagrebu s temom upotrebe lasera u stomatologiji, a timu Stomatološke poliklinike Apolonija se pridružila 2013. godine. U siječnju 2021. obranila je doktorsku disertaciju iz područja ortodoncije i kraniofacijalne morfometrije u suradnji sa Sveučilištima u Beču i Splitu i stekla zvanje doktora znanosti.

  Njezina znanstvena djelatnost izazvala je pažnju respektabilnih svjetskih medija poput Times i The Sun. Specijalist je ortodoncije te se i dalje educira na tom polju prateći novitete te primijenjujući najnovija tehnološka dostignuća iz područja ortodoncije. Svoje znanje usavršila je edukacijama u Beču (Austrija), Varšavi (Poljska), Sarajevu (BiH), Tucsonu (USA). Autorica je više znanstvenih i stručnih radova publiciranih u međunarodnim znanstvenim časopisima.

  Ivana je također veoma ljubazna i pristupačna, svojom toplinom, ali i nježnim i pedantnim radom pridobila je velik broj zadovoljnih pacijenata. Veliku pažnju posvećuje svakom pacijentu te vrlo brzo stječe njihovo povjerenje.

 • Martina Sučić
  Martina Sučić
  mag. pharm. inv.

  Martina Sučić završila je Istraživanje i razvoj lijekova na Biotehnološkom fakultetu u Rijeci. Osim što je stručna suradnica, u Avemedu je odgovorna i za edukacijski sektor, kako za timski dio, tako i za ljekarnički i stručni kadar. Optimizam, entuzijazam i vedar duh je ono što ju svakodnevno pokreće, a upornost, volja, snalažljivost i želja za novim znanjima joj pomaže da konstantno producira nove stručne sadržaje. Vrhunski je poznavatelj ljudskog organizma, fizioloških procesa te Terranovinih i Wiley’s Finest dodataka prehrani, zbog čega u Avemedu obavlja i stručna savjetovanja za pacijente. Vjera u ljude, njihov napredak i boljitak je ono zbog čega svakom pacijentu pristupa individualno, savjetuje ih i vidi njihov potencijal, a uvijek naglašava i kako je mentalno i duševno zdravlje jednako bitno kao i ono fizičko. Smatra da je motivacija i vjera u sebe same ono što svakog pojedinca pokreće, a kada osoba to osvijesti može sve ostvariti. To je jedna od stvari koje i Avemed ima utkano duboko u svojoj filozofiji.

 • Suzana Tomašević
  Suzana Tomašević
  Voditeljica Afrodita Beauty centara i shopova, mag.nutr.

  Nakon dugogodišnjeg rada u segmentu nutricionizma odlazi u beauty industriju. Smatra da je anti age prehrana spoj prehrane izvana i iznutra jer sinergija hrane i kozmetičkih proizvoda utječe na zdravlje i izgled kože.

Datum

21 lis 2023
Expired!

VRIJEME

12:00 - 21:00

21.10.2023. Zagreb – Health & Wellness Day

Radni dan poduzetnica i managerica je beskrajan. Ukoliko ste i majke, nakon radnog vremena započinje druga, još teža smjena. Sve je to moguće izdržati do određene točke, a onda uslijede burnout, zdravstveni problemi, … Stoga je nužno što prije posvetiti se sebi, brinuti i o svom zdravlju, opustiti se u wellnessu, otići na masažu, … Iz tog smo razloga kreirale događaj na kojem ćete moći sve to!

Osmi po redu Health & Wellness Day održat će se u Grand Hotelu Zagreb. Pripremili smo pravu poslasticu s predavanjima i sadržajem!

Ovaj važan dan otvorit će Ana Keglović Horvat koja će otkriti tajno oružje koje pomaže da vas svakodnevni stres ne dotiče. U nastavku ćete saznati sve o dodacima prehrani, a cijeli dan moći ćete dobiti i individualno savjetovanje te kupiti dodatke prehrani su vam potrebni. Nakon pauze nastavit ćemo s predavanjima o zdravlju i ljepoti kože.

Između predavanja i tijekom pauze za predah osigurale smo lagane zalogaje i healthy snack, dok se umrežavate sa sudionicama i našim partnerima. Za osvježenje je zadužena Juicy Vitamin voda obogaćena vitaminima i mineralima, koja u trenutku osvježava i daje dodatan boost energije!

Nakon interaktivnih predavanja očekuje vas uvod u Wellness.  Kozmetika Afrodita pripremila je posebnu poslasticu u wellness-u te ćete imati prilike isprobati njihovu ART OF SPA liniju, a imate priliku probati i tretmane uz posebne pogodnosti za tretmane. Možete li zamisliti bolji vikend?

LOKACIJA:

Grand Hotel Zagreb ****, Jankomir 27, Zagreb

CIJENA:

Izvan Women in Adria mreže: 50 EUR +PDV: 62,50 s  PDV-om (470,91 kn) ; 2 osobe 10% popusta, 3-5 osoba 15% popusta
Women in Adria članice: 50 EUR  +PDV: 62,50 (470,91 kn); 35% popusta na drugu ulaznicu do 18.10. 

Pridružite se našoj mreži i nabavite ulaznice za Health & Wellness Day povoljnije.

Kako bi ste osigurali svoju ulaznicu, bitno je uplatiti iznos do četvrtka, 19. listopada!

PODACI ZA UPLATU:
Matić savjetovanje d.o.o. Ulica Ede Peročevića 6, 10000 Zagreb
IBAN: HR2123600001102270647
Opis plaćanja: Vaše ime i prezime – H&W Day Zagreb

Cijena uključuje:

 • Sudjelovanje na predavanjima
 • Osvježenje tijekom predavanja i u pauzi za predah
 • Korištenje Wellnessa (bazen, finske, turska, bio i infracrvena sauna,  tepidarij, ledena soba i ledena fontana, slana soba, barokomora, soba za plutanje, relax zona)
 • Spa opremu na raspolaganju tijekom boravka
 • Individualno Avemed savjetovanje
 • Gaia Naturelle pult s nutricionisticom Angelinom Paić
 • Oktal pharma pult o ženskom reproduktivnom zdravlju
 • Fraktal savjetovanje o njezi kože
 • Besplatan wi-fi

Kako biste si osigurale sponzorski goodie bag, prijavite se najkasnije do 19.10.2023.!

Parking je besplatan ispred hotela.

Sve dodatne informacije dostupne su na ivana@womeninadria.com.

 

Program

21.10.2023.

12.00 - 12.30
Registracija i networking
12.30 - 13:45
Meditacija-tajni alat uspješnih žena
Ako želite biti uspješne u životu i poslu, a pri tome ostati balansirane i normalne, kontinuirano čiščenja stresa i odmor su nužni na na putu do uspjeha. Meditacija osim odmora i opuštenosti, donosi više fokusa, produktivnosti, ali i zdravlje i veselje. Jedna od onih stvari u životu koja vam donosi dobro, nakon koje se osjećate dobro i koju ne morate platiti! Ako spadate u “ne znam kako, nemam vremena, dosadno je, ne stignem svaki dan, počnem spavati, nije mi ugodno, ne znam čemu služi i slično” grupu, onda je ovo tema upravo za vas. Srušit ćemo mitove i legende o ovoj poznatoj tehnici opuštanja, pokazat ću vam kako ju možete raditi i što će vam redovno prakticiranje donijeti u život.
Predavači
Ana Keglović Horvat
13:45 - 14:05
Važnost zdravlja mikrobioma za ravnotežu imuniteta i cjelokupnog zdravlja
Frane Herenda , govorit će o važnosti fermentiranih pripravaka za zdravlje našeg mikrobioma, ali i blagotvornog učinka na cijeli organizam te kod prevencije tegoba povezanih sa starenjem. Govorit će o znanstvenim istraživanjima i djelovanju prirodnog fermentiranog pripravka papaje FPP® (Fermented Papaya Preparation), proizvedenog u Japanu, a dostupnog od sada i u Hrvatskoj.
Predavači
Frane Herenda
14:05 - 14:35
Život je put na duge staze - koristi suplementacije u održavanju konstantnog blagostanja
Sigurno ste se tijekom različitih životnih perioda pitali treba li vam suplementacija dodacima prehrani, ali često niste znali za što se odlučiti. Naše zdravlje i dugovječnost održavaju naša 4 stupa zdravlja – prehrana, kretanje, spavanje i mentalna higijena, a na predavanju ćemo utvrditi zašto se nikada ne može pogriješiti s magnezijem, koji su još dodaci prehrani dobri kada nam makar jedan od 4 stupa zdravlja nije u balansu te zašto su Terranova dadaci prehrani uvijek najbolji izbor. Objasnit ćemo koliko je hrana izgubila na svojoj nutritivnoj vrijednosti te koliko to ima utjecaja na naš organizam. Također ćemo pobliže objasniti funkciju magnezija i zašto ga odabrati kao suplementaciju u stresnim situacijama. Osim magnezija objasnit ćemo važnost b vitamina, selena, multivitamina za žene, probavnih enzima i probiotika kao primarne suplemente za podršku svih stupova zdravlja.
Predavači
Martina Sučić
14:35 - 15:10
Važnost vitamina, minerala i vlakana - prirodni izvori zdravlja i energije
U današnjem svijetu, gdje je tempo života brz i užurban, važno je pronaći načine kako se prilagoditi i ostati produktivan. Naše rutine nas oblikuju i definiraju. Određuju kako ćemo započeti dan, kakva će nam biti razina energije, raspoloženje te podržavaju ili sabotiraju naše zdravlje. Naše rutine mogu usporiti ili ubrzati starenje i kvalitetu života. Suvremeni nutricionizam pažnju usmjerava i na sinergiju nutrijenata za zdravlje i dugovječnost. Sinergija hranjivih tvari odnosi se na koncept da je interakcija između različitih hranjivih tvari u tijelu značajna i može imati veći utjecaj na cjelokupno zdravlje nego zbroj njihovih pojedinačnih učinaka. Prirodni dodaci prehrani i nutraceutici igraju važnu ulogu u industriji dugovječnosti. Današnji ubrzani tempo života zahtjeva povećani unos nutrijenata koji održavaju homeostazu tijela i našu dobrobit. Koji su to nutrijenti, o njihovoj važnosti te kako ih uklopiti u našu rutinu, saznat ćemo na predavanju nutricionistice Angeline Paić.
Predavači
Angelina Paić
15:10 - 15:40
Healthy break
Pauza uz zdrave zalogaje
15:40 - 16:10
Kada krenuti s neinvanzivnim tretmanima i kako ih odabrati?
Predavači
Anđela Prolić
16:10 - 16:30
Kako izbjeći negativan utjecaj stresa na zube?
Stres je neizbježan životni faktor koji utječe na zdravlje cijelog tijela. Poznato je da stres može dovesti do lakših i težih poremećaja u krvožilnom ili živčanom sustavu, no možda je manje poznato, ali ne i manje važno da se velike količine stresa odražavaju i na Vašem osmijehu. Škrgutanje zubima, karijes i paradentoza samo su neke od pojava koje mogu biti izazvane stresom, narušiti vaše oralno zdravlje, ali i izgled. Više o tome kako stres utječe na zube i kako spriječiti negativan utjecaj stresa na oralno zdravlje i izgled zubi otkriva dr. sc. Ivana Rupić, specijalistica ortodoncije u poliklinici Apolonija.
Predavači
Ivana Rupić
16:30 - 17:00
Svakodnevna beauty care rutina- kozmetički must-have
Kako treba izgledati svakodnevna beauty care rutina i što možemo učiniti za preporod svoje kože? Koji su to proizvodi koji su jednostavno must have i anti age saveznici? Voditeljica beauty centara Kozmetike Afrodita objasnit će na koji način provoditi potrebne korake u samo par minuta. Na što treba obratiti posebnu pažnju obzirom na rezultate koje očekujemo od kozmetičkih proizvoda? Zašto i na koji način kombinirati Multiactive Beauty Filler shots kako bi koži podarili maksimalne anti age učinke? Ovo su samo od nekih pitanja na koje ćemo kroz predavanje dati vrlo jednostavne odgovore. Male promjene u svakodnevnoj beauty care rutini mogu donijeti velike rezultate, a usvojeno znanje možete odmah primjeniti - koža će vam biti zahvalna.
Predavači
Suzana Tomašević
17:00 - 18:00
Networking i individualno savjetovanje
18:00 - 21:00
Wellness
Ana Keglović Horvat
Ana Keglović Horvat
Dipl. pravnica, poduzetnica, konzultantica, trener i učitelj All level healing tehnike, bioterapeut, Theta healing praktičar
Ana Keglović Horvat diplomirana je pravnica, poduzetnica, konzultantica, trener i učitelj All level healing tehnike, bioterapeut, Theta healing praktičar. Anina predavanja oduševljavaju publiku. Jedna je od naših najbolje ocijenjenih predavača na eventima diljem Hrvatske, a svojim iskrenim i suptilnim tonom potiče vas na promjene i akciju.
Frane Herenda
Frane Herenda
mag. pharm., fitoaromaterapeut
Frane Herenda završio je farmaciju na Farmaceutsko-biokemijskom fakultetu u Zagrebu, kontinuirano se educira na području fitoaromaterapije te psihoneuroendokrinoimunologije (PNEI). Predavao je na Zdravstvenom učilištu u Zagrebu više stručnih predmeta i godinama je radio kao stručni suradnik i voditelj edukacija farmaceutskih i kozmetičkih tvrtki. Puno desetljeće radi s pacijentima, piše stručne kolumne i vodi tečajeve iz područja fitoaromaterapije i prirodne kozmetike. Autor je više knjiga, među kojima je i više izdanja "Prirodna kozmetika", koja je prevedena na engleski i slovenski jezik.
Martina Sučić
Martina Sučić
mag. pharm. inv.
Martina Sučić završila je Istraživanje i razvoj lijekova na Biotehnološkom fakultetu u Rijeci. Osim što je stručna suradnica, u Avemedu je odgovorna i za edukacijski sektor, kako za timski dio, tako i za ljekarnički i stručni kadar. Optimizam, entuzijazam i vedar duh je ono što ju svakodnevno pokreće, a upornost, volja, snalažljivost i želja za novim znanjima joj pomaže da konstantno producira nove stručne sadržaje. Vrhunski je poznavatelj ljudskog organizma, fizioloških procesa te Terranovinih i Wiley's Finest dodataka prehrani, zbog čega u Avemedu obavlja i stručna savjetovanja za pacijente. Vjera u ljude, njihov napredak i boljitak je ono zbog čega svakom pacijentu pristupa individualno, savjetuje ih i vidi njihov potencijal, a uvijek naglašava i kako je mentalno i duševno zdravlje jednako bitno kao i ono fizičko. Smatra da je motivacija i vjera u sebe same ono što svakog pojedinca pokreće, a kada osoba to osvijesti može sve ostvariti. To je jedna od stvari koje i Avemed ima utkano duboko u svojoj filozofiji.
Angelina Paić
Angelina Paić
dipl.ing.preh.teh.univ.spec.nutr.
Angelina Paić završila je Prehrambeno-biotehnološki fakultet u Zagrebu, smjer Prehrambeno inženjerstvo te specijalistički poslijediplomski studij Nutricionizma na Prehrambeno tehnološkom fakultetu u Osijeku. Članica je Hrvatskog akademskog centra primijenjenog nutricionizma (HACPN) i Hrvatskog društva nutricionista i dijetetičara (HDND). Nakon završetka specijalističkog poslijediplomskog studija radi na širenju znanja na području nutricionizma temeljenog na znanstvenim dokazima te posjećuje konferencije, webinare i stručna predavanja. Aktivno je sudjelovala kao koautor znanstvenih postera na dvije Međunarodne konferencije. Piše kolumne, drži predavanja i edukacije s ciljem da pozitivno utječe na promjene prehrambenih i životnih navika u svojoj zajednici te je to bio jedan od glavnih razloga otvaranja vlastitog obrta za nutricionističko savjetovanje i poduke „Nutricionistica Angelina“. Smatra da žene trebaju osnaživati žene te se njezine edukacije često bave nutritivnom podrškom ženskom zdravlju u svim fazama života. Majka je sina i kćeri koji su joj vječita inspiracija i pokretačka sila.
Anđela Prolić
Anđela Prolić
Business Franchise Head Oncology & Hematology, Novartis & dr.med. i član uprave Dermamed
Završila Medicinski fakultet u Splitu 2003. godine kao prva diplomirana liječnica iz generacije studenata samostalnog splitskog Medicinskog fakulteta. Nakon završetka fakulteta radi u praksi i upisuje poslijediplomski magistarski studij na Medicinskom fakultetu u Rijeci područje Biomedicina. Nakon magistarskog pohađa poslijediplomski doktorski studij na Medicinskom fakultetu u Zagrebu s temom doktorske disertacije, „Angiogenesis in malignant lymphoma“. Tijekom poslijediplomskog studija usavršava se u različitim područjima medicine kako bi produbila znanje i razumijevanje procesa u tijelu koji utječu na pojavu bolesti i starenje. Objavljuje i znanstvene radove na domaćim i internacionalnim kongresima. Konstantno se educira u području estetske i anti-age medicine na domaćim i internacionalnim kongresima te svaki slobodan trenutak provodi u svjetskim klinikama kako bi stekla što više praktičnih vještina i znanja iz područja estetske medicine. Član je Hrvatske liječničke komore i Hrvatskog društva za estetsku medicinu te više svjetskih društava za estetsku medicinu. AAAM ( American Academy of Aesthetic Medicine) - Američka akademija za estetsku medicinu WOSAAM (World Society of Anti-Aging Medicine) – Svjetsko društvo za anti-aging medicinu AAAM (World Society of Interdisciplinary Aesthetic and Anti-Aging Medicine) – Svjetsko društvo interdisciplinarne estetske i anti-aging medicine.
Ivana Rupić
Ivana Rupić
Dr.sc., dr.med.dent., specijalist ortodoncije
Ivana je uz rektorovu nagradu diplomirala na Stomatološkom fakultetu u Zagrebu s temom upotrebe lasera u stomatologiji, a timu Stomatološke poliklinike Apolonija se pridružila 2013. godine. U siječnju 2021. obranila je doktorsku disertaciju iz područja ortodoncije i kraniofacijalne morfometrije u suradnji sa Sveučilištima u Beču i Splitu i stekla zvanje doktora znanosti. Njezina znanstvena djelatnost izazvala je pažnju respektabilnih svjetskih medija poput Times i The Sun. Specijalist je ortodoncije te se i dalje educira na tom polju prateći novitete te primijenjujući najnovija tehnološka dostignuća iz područja ortodoncije. Svoje znanje usavršila je edukacijama u Beču (Austrija), Varšavi (Poljska), Sarajevu (BiH), Tucsonu (USA). Autorica je više znanstvenih i stručnih radova publiciranih u međunarodnim znanstvenim časopisima. Ivana je također veoma ljubazna i pristupačna, svojom toplinom, ali i nježnim i pedantnim radom pridobila je velik broj zadovoljnih pacijenata. Veliku pažnju posvećuje svakom pacijentu te vrlo brzo stječe njihovo povjerenje.
Suzana Tomašević
Suzana Tomašević
Voditeljica Afrodita Beauty centara i shopova, mag.nutr.
Nakon dugogodišnjeg rada u segmentu nutricionizma odlazi u beauty industriju. Smatra da je anti age prehrana spoj prehrane izvana i iznutra jer sinergija hrane i kozmetičkih proizvoda utječe na zdravlje i izgled kože.

Prijavite se