Ivna Lončarić

Organizer

Ivna Lončarić

Ivna Lončarić, magistra psihologije i prava, konzultant u Ramiru. Ostvarenje ljubavi prema radu s ljudima pronašla je u kombinaciji organizacijske psihologije i prava, završivši paralelno oba fakulteta. Već tijekom studija otkrila je kompatibilnost ovih dviju društvenih grana kroz pružanje psihološke i pravne podrške žrtvama i svjedocima kaznenih djela i prekršaja u Nacionalnom pozivnom centru, usavršavajući pritom komunikacijske i savjetodavne vještine. Vještine organizacije, planiranja projekata te financija stekla je sudjelovanjem u organizaciji različitih događanja i studentskih kongresa, a bavila se i istraživanjem tržišta i korisničkog iskustva te marketingom. U Ramiru aktivno sudjeluje u procesima selekcije i regrutacije, kreiranju, implementaciji i vođenju brojnih projekata razvoja organizacija i njihovih zaposlenika, kao i internim pravnim procesima Ramira. Kontinuirano se profesionalno usavršava u psihološkoj i pravnoj sferi, a njezini osobiti interesi su razvoj rukovoditelja, osobito poduzetnika kojima se bavila i u svojem diplomskom radu, privatno-poslovni balans te radna i socijalna prava radnika.

Datum

29 ruj 2021
Expired!

VRIJEME

18:30 - 21:00

Zagreb, 29.9. 2021: Večera za žene u financijama: Executive Presence

Naša zajednica žena u financijama je svake godine sve veća. Tri konferencije su iza nas, a kako nam druženje jednom godišnje nije dovoljno, prošle godine smo održale i prvu jako uspješnu večeru. Zašto večera?

Zato što je radni dan gotov, nema više (toliko) mailova i poziva i imate dva sata mira da se opustite i družite s kolegicama iz branše (CFO, kontroling, računovodstvo, financije, bez obzira u kojoj industriji radite…)

Osim fine hrane i druženja u hotelu Westin, pripremile smo vam i edukativno i inspirativno predavanje Ivne Lončarić iz Ramira.

Istraživanja pokazuju da žene ponekad osjećaju nesigurnost u zauzimanju za sebe i imaju više tendenciju razvijati suradnju nego izražavati svoje mišljenje. S druge strane, upravo je čvrstoća u zauzimanju za svoje mišljenje na vodećim položajima jako važna jer se za uspjeh na toj razini očekuje odlučan, jasan i inspirativan stav. Zašto žene, koje su se pokazale boljim transformacijskim voditeljima od muškaraca, nisu sklone zauzeti takav stav te kako do njega doći tema je ovog predavanja.

LOKACIJA: Hotel Westin, Kršnjavoga 1, Zagreb

VRIJEME: 29.9.2021. u 18:30h

CIJENE ULAZNICE PO OSOBI:
– za sve Women in Adria članice 430kn (PDV uključen)
– za sve izvan Women in Adria mreže 500kn (PDV uključen)

Cijena uključuje: meni (mesni ili riblji – na kraju teksta detalji) te piće, sudjelovanje u programu večere te networking sa svim uzvanicima. Women in Adria članice imaju mogućnost umrežavanja sa sudionicama i nakon eventa.

PODACI ZA UPLATU:

Matić savjetovanje d.o.o. Ulica Ede Peročevića 6, 10000 Zagreb

IBAN: HR7024840081135058751

Opis plaćanja: Vaše ime i prezime – CFO večera

Pridružite se našoj mreži i nabavite ulaznice po povoljnoj cijeni:
https://www.womeninadria.com/postanite-clanica-women-in-adria-kluba/

Obavezna je prijava putem kontakt obrasca, nakon čega će vam na mail doći sve daljnje informacije i podaci za uplatu.

Dress code je semi formal, a na večeri će biti prisutan službeni fotograf. Pridržavamo se svih epidemioloških mjera.

Ukoliko želite doći, ali nemate pratnju – ne brinite. Pobrinut ćemo se da se ugodno osjećate i maksimalno iskoristite večer.

Možete birati između ribljeg i mesnog menija:
RIBLJI:

  • Rižoto od kozica i zelenih šparoga sa pečenom cikorijom i čipsom od sipe i ulje od komorača
  • Poširani file bakalara u maslinovom ulju, hrskavo pečeno povrće, buerre blanc umak
  • Parfait torta od naranče s grilažom sa umakom od mente

MESNI:

  • Consommé Royal od  goveđeg repa sa rezancima i povrćem
  • Svinjski medaljoni na maslacu, povrtni nabujak sa gorgonzolom i kruškom, krem umak od dijon senfa, sezonska salata
  • Čokoladni tarte s chutneyem od naranče

-čaša vina i voda (dodatna konzumacija se plaća na licu mjesta)

 

 

Prijavite se