live_multipraktik_0120222

Predavač

 • Branka Novosel
  Branka Novosel
  dr.sc., MindBodyLab Mindfulness

  Dr. sc. Branka Novosel je stručnjakinja za neuroedukaciju, profesorica engleskog i njemačkog jezika, mindfulness i happiness coach, specijalist za workplace happiness i mindfulness curriculum developer.
  U Hrvatsku je dovela znanstvene programe koji omogućavaju učinkovitiji rast djece i odraslih. Osim što već 26 godina vodi školu stranih jezika i edukacijski centar Littera u Samoboru i u Hrvatsku je dovela ALOHA Mentalnu aritmetiku, Branka Novosel je edukatorica koja je među prvima u Hrvatskoj prepoznala važnost prakticiranja mindfulnessa za djecu i odrasle, a Littera je partner Google-ovog instituta za mindfulness – SIYLI.
  Predmet njenog znanstvenog i praktičnog interesa je neuroedukacija – kako najnovije znanstvene spoznaje o funkcioniranju mozga prenijeti u domove, škole i radna mjesta. Educirala se u različitim mindfulness metodama, nakon čega je napravila komparativnu analizu različitih pravaca u mindfulnessu, te osmislila program mindfulnessa Mind Body Lab za polaznike od predškolske dobi do programa za menadžere.
  Osim što ćete se na predavanju upoznati s mindfulnessom kao tehnikom osobnog razvoja, naučit ćete i nekoliko jednostavnih i učinkovitih tehnika kako smanjiti stres i učiniti si život ljepšim.

Datum

21 sij 2022
Expired!

VRIJEME

20:15 - 21:15

Žena multipraktik 21.1.2022: Komunikacija

U novu godinu krećemo sa serijalom tjednih online predavanja naših članica koje su stručnjakinje za stres, emocije, komunikaciju, odgoj…Vi možete puno, ali ne možete to dugo. Jeste multipraktik žene, ali se bojimo da nam ne pregorite.

U siječnju se družimo sa Brankom Novosel, koja je stručnjakinja za mindfullness. Svaki petak u siječnju dat će nam uvid u pojedinu životno važnu temu osobnog rasta i osvijestiti kako u određenom aspektu možemo poboljšati kvalitetu svojeg života. K tome, dobit ćemo i po jedan osnovni alat iz svakog područja, kojeg možemo odmah prenijeti u svoju svakodnevicu.

U petak 21. siječnja tema je komunikacija.

Svjesna komunikacija nije samo način kako da postignemo ciljeve u poslu, karijeri, privatnoj sferi, već nam omogućuje da istinski razumijemo, povežemo se i učimo od osoba iz naše okoline – i djece i odraslih. Na taj način poboljšat ćemo odnose u svim područjima života, profesionalnom i osobnom. Jer, bilo da ste zaposlenik, šef, suprug/a, pravila dobre komunikacije su ista. Učinkovita komunikacija podrazumijeva dvije ključne komponente: slušanje i govorenje. Čini se jednostavno, no većina zaboravi na aktivno slušanje, a upravo je slušanje presudno – jer kako ćemo znati što odgovoriti ako nismo pažljivo slušali kolegu/icu, prijatelja/icu, supruga, dijete?

Prijavite se i podsjetit ćemo vas na početak ovog besplatnog online predavanja!