Predavači

 • Ana Keglović Horvat
  Ana Keglović Horvat
  Dipl. pravnica, poduzetnica, konzultantica, trener i učitelj All level healing tehnike, bioterapeut, Theta healing praktičar

  Ana Keglović Horvat diplomirana je pravnica, poduzetnica, konzultantica, trener i učitelj All level healing tehnike, bioterapeut, Theta healing praktičar.

  Anina predavanja oduševljavaju publiku. Jedna je od naših najbolje ocijenjenih predavača na eventima diljem Hrvatske, a svojim iskrenim i suptilnim tonom potiče vas na promjene i akciju.

 • Andreja Bakula
  Andreja Bakula
  mr.sc.prof.psihologije

  Andreja Bakula od 2022. vlasnica je AB.PRO obrta za poslovne usluge, osnovavši ga nakon 28 godina intenzivnog rada sa ljudima i organizacijama u javnom i privatnom sektoru, preko 7.500 tisuća selekcijskih intervjua te konzultantskim angažmanima (OECD, ReSPA, SRCE) u svim područjima upravljanja i razvoja ljudskih potencijala te upravljanja EU projektima.
  Kao trenerica vodila je edukacije iz područja: upravljanja radnim učinkom, procesa zapošljavanja, analize opisa poslova, planiranja potreba izobrazbe, zbrinjavanja zaposlenih, strateškog upravljanja ljudskim potencijalima te upravljanja promjenama. Po struci prof. psihologije sa znanstvenim magisterijem organizacije i menadžmenta, ima istančan osjećaj za ljude i njihove potrebe. Usmjerena na isporuke brzih, kvalitetnih i primjenjivih poslovnih rješenja. Nepopravljivi optimist.

 • Petra Čikara Mikić
  Petra Čikara Mikić
  CEO of obrt Čikara
 • Renata Lončarić
  Renata Lončarić
  mag.oec.

  Nakon 16 godina rada u korporaciji, imala sam potrebu okušati se u poduzetništvu. Uz iskustvo i edukacije koje sam unijela u privatni posao, i dalje se educiram. Znanje je to koje ostaje i nakon uspješno obavljenih poslova i neuspješnih poslovnih koraka.
  Kako se najbolje snalazim u brojkama i računima, pokretanje poslovanja iz područja računovodstva i knjigovodstva bio je logičan odabir. Završila sam Ekonomski fakultet Sveučilišta u Rijeci, smjer Poduzetništvo, te smo našim klijentima podrška od prve poslovne ideje i tijekom poslovanja. Naše klijente motiviramo ali i ukazujemo na izazove u poduzetništvu.
  Moj moto je: Neka svatko radi ono što najbolje zna raditi! Jer tek tada možemo biti uspješni u onomu što volimo raditi i ostvariti dodanu vrijednost. To savjetujemo i našim klijentima, računovodstvo prepustite računovođi.
  U našem poslovanju koristimo programe dostupne s udaljenih lokacija kako bi bili povezani s klijentima, ali i kako bi našim djelatnicama omogućili fleksibilno radno vrijeme.

Datum

02 pro 2022
Expired!

VRIJEME

08:30 - 13:00

2.12. 2022. Velika Gorica: Konferencija za poduzetnice

Women in Adria vas poziva na našu prvu konferenciju za poduzetnice u Velikoj Gorici!  Fokusiramo se na ključne teme za poduzetnike: financije u uvjetima rastućih troškova, ljudske resurse i antistres!

Događaj je namijenjen:

– iskusnim poduzetnicama
– ženama koje su na početku poslovanja

Ulaz se ne naplaćuje, ali zbog ograničenog broja mjesta obvezna je prijava putem kontakt obrasca niže.

Women in Adria članice mogu na konferenciju ponijeti rollup i letke.

LOKACIJA:

Pučko otvoreno učilište,

Zagrebačka 37, 10410 Velika Gorica

 

VRIJEME:

8:30 h – 13.00 h

 

Za sve dodatne informacije javite se na vinka@womeninadria.com

 

 

Program

8:30 - 9:00
Registracija i otvaranje konferencije, pozdravni govori
9:00 - 10:00
Upravljanje financijama tvrtke u uvjetima rastućih troškova
Režijski troškovi, cijene sirovina….nakon korona krize imamo novu krizu u kojoj se mnogi poduzetnici pitaju kako opstati. Razumijevanje financija za poduzetnike je danas važnije nego ikada. Bilo da se radi o uslugama ili proizvodima, potrebno je znati što čini cijenu te kako pojedine stavke bilance i računa dobiti i gubitka utječu na poslovni rezultat i novčani tijek. Na ovom zanimljivom predavanju ćete saznati: kako pojedine stavke bilance utječu na poslovanje, kako pratiti troškove i profitabilnost poslovanja, kako zaštititi svoje poslovanje od nepredviđenih troškova, koje stavke bilance i računa dobiti i gubitka gledaju banke i -koju vrstu leasinga odabrati i kakav utjecaj ima svaka od tih vrsta na bilancu i račun dobiti i gubitka
Predavači
Renata Lončarić
10:00 - 11:00
Nisam dobila memo da je kriza
Inflacija, stagnacija, ratna situacija, klimatska kataklimizacija i sasvim sigurno postoji još poneka -acija navodno je potpisala smrtnu presudu za naš posao, odlučila donijeti nesanicu, stres i panične napada kad se sjetite ponedjeljka. Ako ste dobili obavijest o tome. Ako niste, umjesto ovih -acija, na Aninom predavanju će dominirati pozitivan i snažan - ja: intuiciJA, energiJA i svjesnost. Ali svjesnost nema -ja? Ima, i to veliki JA postoji u svjesnosti i to baš onaj vaš JA koji ćemo motivirati, ojačati i navesti na promjene koje želite i planirate ostvariti.
Predavači
Ana Keglović Horvat
11:00 - 12:00
ZAŠTO BI ZAPOSLENICI OSTALI SA VAMA
U izlaganju se obrađuje primjena seta nefinancijskih metoda u motiviranju zaposlenika u firmi i njihovom dužem zadržavanju. Prolazi se cijeli proces nakon dolaska novog zaposlenika u firmu, od uhodavanja (onboarding), dijeljenja informacija, delegiranja, poticanje inicijativa i samostalnosti zaposlenika, življenja fleksibilnosti za bitne situacije zaposlenima te konzistentnost u primjeni. Poseban naglasak na ulogu „metra za zaposlenike“ u stvaranju prevladavajućeg mindseta firme.
Predavači
Andreja Bakula
12:00 - 12:15
Razgovarajamo o pobjedi
Petra Čikara Mikić dobitnica je nagrade najbolja hrvatska poduzetnica u kategoriji nasljednica za 2022. koju dodjeluje Women in Adria. Što se sve promjenilo od dobivanja nagrade, koji su daljni planovi u karijeri i kako uskladiti privatno i poslovo reći će nam pobjednica.
Predavači
Petra Čikara Mikić
12:15 - 13:00
Zatvranje konferencije i networking
Renata Lončarić
Renata Lončarić
mag.oec.
Nakon 16 godina rada u korporaciji, imala sam potrebu okušati se u poduzetništvu. Uz iskustvo i edukacije koje sam unijela u privatni posao, i dalje se educiram. Znanje je to koje ostaje i nakon uspješno obavljenih poslova i neuspješnih poslovnih koraka. Kako se najbolje snalazim u brojkama i računima, pokretanje poslovanja iz područja računovodstva i knjigovodstva bio je logičan odabir. Završila sam Ekonomski fakultet Sveučilišta u Rijeci, smjer Poduzetništvo, te smo našim klijentima podrška od prve poslovne ideje i tijekom poslovanja. Naše klijente motiviramo ali i ukazujemo na izazove u poduzetništvu. Moj moto je: Neka svatko radi ono što najbolje zna raditi! Jer tek tada možemo biti uspješni u onomu što volimo raditi i ostvariti dodanu vrijednost. To savjetujemo i našim klijentima, računovodstvo prepustite računovođi. U našem poslovanju koristimo programe dostupne s udaljenih lokacija kako bi bili povezani s klijentima, ali i kako bi našim djelatnicama omogućili fleksibilno radno vrijeme.
Ana Keglović Horvat
Ana Keglović Horvat
Dipl. pravnica, poduzetnica, konzultantica, trener i učitelj All level healing tehnike, bioterapeut, Theta healing praktičar
Ana Keglović Horvat diplomirana je pravnica, poduzetnica, konzultantica, trener i učitelj All level healing tehnike, bioterapeut, Theta healing praktičar. Anina predavanja oduševljavaju publiku. Jedna je od naših najbolje ocijenjenih predavača na eventima diljem Hrvatske, a svojim iskrenim i suptilnim tonom potiče vas na promjene i akciju.
Andreja Bakula
Andreja Bakula
mr.sc.prof.psihologije
Andreja Bakula od 2022. vlasnica je AB.PRO obrta za poslovne usluge, osnovavši ga nakon 28 godina intenzivnog rada sa ljudima i organizacijama u javnom i privatnom sektoru, preko 7.500 tisuća selekcijskih intervjua te konzultantskim angažmanima (OECD, ReSPA, SRCE) u svim područjima upravljanja i razvoja ljudskih potencijala te upravljanja EU projektima. Kao trenerica vodila je edukacije iz područja: upravljanja radnim učinkom, procesa zapošljavanja, analize opisa poslova, planiranja potreba izobrazbe, zbrinjavanja zaposlenih, strateškog upravljanja ljudskim potencijalima te upravljanja promjenama. Po struci prof. psihologije sa znanstvenim magisterijem organizacije i menadžmenta, ima istančan osjećaj za ljude i njihove potrebe. Usmjerena na isporuke brzih, kvalitetnih i primjenjivih poslovnih rješenja. Nepopravljivi optimist.
Petra Čikara Mikić
Petra Čikara Mikić
CEO of obrt Čikara

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Prijavite se