Predavači

 • Ana Luetić
  Ana Luetić
  Group Sales Manager BPM at ASEE

  Ana Luetić, stručnjakinja s gotovo 20 godina iskustva u prodaji i diplomom zagrebačkog FER-a, direktorica je prodaje u ASEE grupi na globalnoj razini, fokusirana na rješenja za digitalizaciju poslovnih procesa.

  ASEE, kao multinacionalna IT kompanija, ističe se svojom specijalizacijom za digitalizaciju financijskog i drugih sektora te se pozicionira kao vodeći digitalni partner većini banaka u Hrvatskoj i regiji. Osim što pruža inovativna rješenja svojim klijentima na domaćem tržištu, ASEE grupa također uspješno djeluje na brojnim međunarodnim tržištima koja su u fokusu i Anina angažmana unutar grupe.

  Prije nego što se pridružila ASEE, Ana je stekla značajno iskustvo radeći dugi niz godina u još jednoj globalnoj IT kompaniji, gdje je razvijala svoje prodajne vještine i gradila svoj liderski profil.

 • Anđela Buconjić Šutija
  Anđela Buconjić Šutija
  Managing Partner at ANO Insurance Solutions; Managing Director at Aon Ltd.

  Anđela Šutija izvršna je direktorica s gotovo 30 godina iskustva u osiguranju i upravljanju rizicima te čitavu karijeru aktivno sudjeluje u izgradnji tržišta osiguranja. Predsjednica je Udruženja distributera osiguranja i reosiguranja HGK, kao i CEO tvrtke ANO d.o.o. Njena vizija razvoja osiguranja u Hrvatskoj je bolja komunikacija proizvoda u osiguranju i reosiguranju, kao i rad na još većoj izvrsnosti struke.

 • Anita Markota Štriga
  Anita Markota Štriga
  Member of the Management Board at Erste Card Club d.o.o.

  Nakon 25 godina provedenih u industriji financijskih usluga, od čega 16 godina na raznim rukovodećim pozicijama, Anita je od 2017. članica Uprave Erste Card Cluba. Nakon završene srednje matematičko-informatičke gimnazije u Požegi, završila je Ekonomski fakultet u Zagrebu, smjer Financije. Karijeru je započela u zagrebačkom uredu male regionalne banke, Čakovečke banke, a nakon akvizicije od novoosnovane Erste banke Hrvatska, postala je zaposlenica Erste banke.
  Od 2000. do 2017. godine obavljala je razne funkcije u banci. Radila je u Sektoru gospodarstva s malim i srednjim poduzetnicima kao referent te na rukovodećim pozicijama, potom vodila Direkciju malog poduzetništva i naposljetku nakon nekoliko rukovodećih mjesta u Sektoru građanstva bila je zamjenica direktora Sektora građanstva, najvećeg Sektora u Erste&Steiermaerkische banci.
  Nakon gotovo dva desetljeća rada u bankarstvu, 2017. godine pridružila se Upravi Erste Card Cluba, kartičarske kuće koja ponosno nosi brend Diners s dugom poviješću prisutnosti na hrvatskom kartičnom tržištu. U posljednjih šest godina Anita se zalagala za digitalnu tranziciju tvrtke, uvođenjem različitih digitalnih procesa pritom uvijek unaprjeđujući korisničko iskustvo klijenata te jačanje lojalnosti kako korisnika kartica tako i partnera i trgovaca, kontinuirano povećavajući tržišni udio te se posebno usmjeravala na osnaživanje vodstva i motivacije svog tima.

 • Barbara Cerinski
  Barbara Cerinski
  Executive Manager at EOS Matrix

  Barbara Cerinski rođena je u Rijeci gdje je stekla i diplomu pri Ekonomskom fakultetu. Karijeru je započela u tvrtki T-Mobile Hrvatska, gdje je vrlo brzo preuzela vodstvo nad financijskim odjelom specijaliziranim za naplatu potraživanja od klijenata.

  Nakon deset godina u tvrtki T-Mobile, karijeru je nastavila u tvrtki EOS Matrix gdje je u ulozi generalnog managera započela i razvila uspješno poslovanje tvrtke u Hrvatskoj. Od samih početaka, tvrtku je razvijala na principima korporativnog upravljanja, sve do vodeće tvrtke u naplati potraživanjima na hrvatskom tržištu, a koja danas broji preko 320 zaposlenika. Potpredsjednica je Hrvatske udruge za naplatu potraživanja (HUAN), te članica brojnih strukovnih udruženja i radnih skupina.

  2010. uspješno je pokrenula poslovne operacije EOS grupe, kao dio greenfield projekta u Bosni i Hercegovini. Vjerujući čvrsto u ulaganje u osobni napredak i razvoj tijekom svoje profesionalne karijere završila je brojne poslovne programe, obuke i seminare.

 • Daria Nemchonok
  Daria Nemchonok
  CEO LeverUP Consulting

  S preko 20 godina iskustva u CRM-u i automatizaciji poslovnih procesa, osnivačica i CEO LeverUP Consultinga Daria Nemchonok svakako spada u kategoriju profesionalnih Salesforce arhitekata. Ona je jedinstvena. Radila je u CRM industriji i prije osnutka samog Salesforce-a. Kao SFMC arhitektica radila je s globalno priznatim imenima poput Hilti, Danfoss i Telia.

 • Dr. Elma Sefer Periškić
  Dr. Elma Sefer Periškić
  Dr., partner at Mazars

  Dr. Elma Sefer Periškić je partnerica u Mazarsu u odjelu financijskog savjetovanja. Studij ekonomije završila je u Zagrebu i nastavila je svoje obrazovanje u Austriji na katedri Kontrolinga i upravljanja poduzećima. Svoju karijeru je započela u jednom od „Big4“ poduzeća u Njemačkoj. Nakon 12 godina karijere u savjetovanju u području regulative menadžmenta rizika i bonitetnih zahtjeva, zadnjih 5 godina posvećena je području održivosti. Autorica je i koautorica brojnih knjiga i članaka u kojima tematski obraduje regulative u financijskom sektoru.

 • Jasna Fumagali
  Jasna Fumagali
  Member of the board of Nexi Croatia

  Prije nego je počela izvršavati funkciju Članice Uprave Nexi Croatia, Jasna Fumagalli radila je kao Izvršna direktorica za Centar banku te kao Članica Uprave za tadašnju Gospodarsko kreditnu, a sadašnju Veneto banku. Osam godina provela je kao Izvršna direktorica PBZ banke. Također, bila je članica Nadzornog odbora PBZ Carda od 2004. do 2008. Zatim je 11 godina bila Compliance, Security and Risk Management Director za Mercury Processing. Od 2020. za Nets je radila kao Security Integration and Strategy Director te kao Senior Vice president – Nets Group CISO. Početkom ove godine prelazi na rolu Head of Risk Management, a od 1. travnja izvršava ulogu Članice Uprave.

 • Klaudija Karabuva Vidas
  Klaudija Karabuva Vidas
  Member of the board at OTP leasing

  Diplomirana ekonomistica s iskustvom stečenim na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, smjera Računovodstvo i poslovne financije, posjeduje aktivno znanje engleskog, njemačkog i francuskog jezika. Kroz različite oblike stručnog usavršavanja kako u zemlji tako i inozemstvu, neprestano radi na unapređenju svojih vještina i znanja. Od kolovoza 2006. godine, članica je uprave u OTP Leasing d.d., gdje obavlja ključne funkcije u sektoru računovodstva i financija, Direkciji IT-a te digitalnoj transformaciji poslovanja, kao i u Odjelu Kontrolinga.

 • Maja Menićanin
  Maja Menićanin
  InterCapital Asset Management d.o.o.

  Maja Menićanin ima preko 18 godina iskustva na financijskim tržištima na različitim funkcijama u investicijskim društvima i bankarstvu. Upravlja investicijskim fondovima i privatnim portfeljima klijenata kao portfolio manager, a radom u privatnom bankarstvu stječe bogato iskustvo rada s ključnim klijentima banke. Timu InterCapital Asset Managementa pridružuje se početkom 2020. kao voditelj projekta “Genius” – prve hrvatske robo advisory aplikacije.
  Maja na jednostavan način približava investiranje široj zajednici i kroz format online edukacije Genius caffe, koju sa svojim timom organizira na tjednoj razini. Upravo zbog bogatog iskustva često je možete vidjeti na webinarima i konferencijama kao govornicu na temu investiranja.

 • Marina Puljiz
  Marina Puljiz
  Executive Director at Hrvatska poštanska banka d.d.

  Mr. sc. Marina Puljiz završila je gimnaziju u Zadru, te diplomirala i magistrirala na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, smjer “Računovodstvo, revizija i financije”. Karijeru u bankarstvu započela je 2001. godine u Croatia banci d.d. Nakon toga je radila u Privrednoj banci Zagreb d.d. u Sektoru rizika i Sektoru gospodarstva. 2008. godine prelazi u Societe generale – Splitsku banku d.d. na funkciju direktorice Sektora za mala i srednja poduzeća. U 2011. godini preuzima poziciju savjetnice Uprave te zatim i članice uprave u Partner banci d.d., a 2018. godine pridružuje se timu Hrvatske poštanske banke na poziciji direktorice Sektora za velika poduzeća i javni sektor.
  Dugogodišnjim radom u bankarskom sektoru i suradnjom s velikim brojem poduzeća stekla je bogato iskustvo na području upravljanja portfeljem klijenata, strukturiranja proizvoda, procjene boniteta i kreditne sposobnosti poduzeća, analize investicijskih studija i donošenja poslovnih odluka. Osim toga, kao voditeljica projekata i članica niza radnih skupina aktivno sudjeluje u nizu projekata od reorganizacije i unaprjeđenja poslovanja do implementacije novih regulatornih zahtjeva, kao i u razvoju novih proizvoda i IT rješenja u bankarskom poslovanju.
  Gđa. Puljiz predavala je na više poslovnih škola u segmentu korporativnih financija, procjene kreditne sposobnosti poduzeća, te metodologiji pripreme i evaluacije projekata koji se sufinanciraju iz ESIF fondova.

 • Mirela Copot Marjanović
  Mirela Copot Marjanović
  FCCA and authorized auditor, she is a partner in the audit department of Mazars

  Mirela ima bogato iskustvo koje gradi od 2003. godine te je obavljala projekte revizije i savjetovanje poduzeća. Mirelino posebno područje interesa su grupne revizije i konsolidacije te društva iz IT sektora, energetskog i komunalnog sektora. Mirela je diplomirala na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu te posjeduje certifikat ovlaštenog računovođe Velike Britanije (ACCA). Prošla je internacionalno školovanje vezano za Međunarodne revizijske standarde i Međunarodne standarde financijskog izvještavanja. Jedna je od autora knjige „Kako platiti manje poreza?”” i HSFI priručnika te predaje na Hrvatskom institutu za financije.

 • Mirta Fraisman Čobanov
  Mirta Fraisman Čobanov
  mag.oeecc, EMBA, leadership coach, Partus akademija

  Mirta Fraisman Čobanov završila je studij ekonomije na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, smjer financije, a potom na Henley Management Collegu u Londonu u okviru MBA studija stječe diplomu „Executive Certificate“. Licencirani je EMCC coach & coach Humanističko neurolingvističke psihologije koju je izučila na američkom studiju u Arizoni, a potom je u New Yorku stekla licencu za hipnoterapeuta. Završila je i petogodišnji studij psihodramske psihoterapije te stekla naziv psihodramskog terapeuta. Već 11 godina vlastnica je Partus akademije, u okviru koje pomaže menadžerima i liderima u njihovom osobnom i poslovnom rastu i razvoju. Njezin rad temelji se na podizanju razine emocionalne inteligencije pojedinaca, organizacija i timova te razvoju emocionalno inteligentno načina vođenja. Kreirala je i New Code Leadership TM metodologiju na kojoj se baziraju svi njeni edukacijski i individualni programi, a postulati i tehnike su opisani u knjizi : Kako voditi sebe i druge, koja je doživjela drugo izdanje, a trenutno i prijevod na engleski jezik.

 • Olja Brkljačić
  Olja Brkljačić
  Director of the Accounting and Controlling Sector, Erste card

  Rođena je u Zagrebu 1978. godine. Glavni dio njenog obrazovanja bio je usmjeren na upravljačko računovodstvo, budgetiranje i strategiju. Godine 2007. magistrirala je na znanstvenom poslijediplomskom studiju “Računovodstvo, revizija i financije” na Sveučilištu u Zagrebu. Sa više od 20 godina iskustva u financijskom sektoru, od čega gotovo 15 godina u Erste Card Clubu, trenutno obavlja funkciju Direktorice Sektora računovodstva i kontrolinga, te je prokurista Društva.

  Osim svojeg stručnog područja u računovodstvu, financijama i kontrolingu, pruža podršku članici Uprave u područjima upravljanja rizicima, IT-a, informacijske sigurnosti i compliance-a. U slobodno vrijeme voli provoditi vrijeme u prirodi i putovati.

 • Petra Bašić Jantolić
  Petra Bašić Jantolić
  Managing Director, Business Development and Deputy Managing Director, Retail and SME. , Addiko

  Petra Bašić Jantolić izvršna je direktorica Razvoja poslovanja s klijentima u Addiko banci. Ima preko 15 godina iskustva na rukovoditeljskim pozicijama na području poslovanja s građanstvom, upravljanja odnosima s klijentima, razvoja bankarskih proizvoda i usluga te marketinga i odnosa s klijentima. Između ostalog, zaslužna je za pojednostavljenje portfolija proizvoda i usluga Addiko banke, implementaciju automatiziranog odobravanja kreditnih zahtjeva, razvoj novih poslovnih modela za zadržavanje i akviziciju klijenata i razvoj platformi za upravljanje odnosima s klijentima. Projektni je voditelj razvoja jedinstvenog kreditnog proizvoda koji spaja digitalne i tradicionalne kanale i omogućuje podizanje kredita bez posjeta poslovnici. Petra uspješno kombinira znanje o bankarskim procesima i tehnološkim rješenjima, istovremeno imajući na umu strateške ciljeve digitalne banke i strogi regulatorni okvir bankarske industrije.

Datum

28 ruj 2023
Expired!

VRIJEME

08:30 - 15:00

28.9.2023. Zagreb: Konferencija za žene u bankarstvu i sektoru financijskih usluga

Women in Adria vas poziva na petu Konferenciju za žene u bankarstvu i sektoru financijskih usluga.

Žene su sve obrazovanije, sve više ih pokreće vlastite tvrtke, a istovremeno su jako nezadovoljne uslugama koje dobivaju od banaka kao poduzetnice i kao fizičke osobe. Zahvaljujući EBRD-u, neke banke u jugoistočnoj Europi su uspješne u targetiranju poduzetnica, prvenstveno zahvaljujući inicijativi žena unutar banaka. S druge strane, visokoobrazovane žene još uvijek ne postoje kao segment u bankama i ostatku financijskog sektora poput osiguranja, mirovinskih fondova…

Samo banke s dovoljno žena na vodećim pozicijama mogu osvojiti rastuće žensko tržište. Zato već petu godinu za redom održavamo konferenciju za žene u bankarstvu i sektoru financijskih usluga. Cilj konferencije je osnaživanje žena koje već jesu u bankarstvu i sektoru financijskih usluga, privlačenje novih žena u industriju, te u konačnici povećanje broja žena u upravama banaka i ostalih financijskih institucija.

 

ULAZNICE: 

 • Cijena ulaznice za sve do 1.8. : 70 € ( pdv uključen)  , 527,415kn
 • Cijena ulaznice nakon 1.8:  90 € ( pdv uključen) , 678, 105kn
 • Cijena ulaznica za WiA članice nakon 1.8.:  75€ ( pdv uključen) , 565,09 kn
 • za 5 i više osoba iz iste firme 20%
 • Prijave do 25.9.2023. do 23:59h
 • U ulaznice uključeno: predavanja+ goodybag + ručak + kava
 • Potrebna prijava
 • broj mjesta ograničen

 

PODACI ZA UPLATU:

Matić savjetovanje d.o.o. Ulica Ede Peročevića 6, 10000 Zagreb

IBAN: HR2123600001102270647

Opis plaćanja: Vaše ime i prezime – konferencija bankarstvo

 

LOKACIJA:

 

DATUM I VRIJEME:

 • 28.9.2023., od 8:30h do 15.00h

 

OTKAZIVANJE :

Besplatno otkazivanje do 20.9. 2023. Nakon toga ne vršimo povrat.

Prijave za event dolje niže. Molimo da popunite obrazac za prijavu.
Za sva ostala pitanja slobodno se javite na vinka@womeninadria.com

p.s. Pogledajte na linku sve događaje koje organiziramo kroz godinu eventi – Women in Adria

Program

28.9.2023. Zagreb: Konferencija za žene u bankarstvu i sektoru financijskih usluga

08:30 - 09:00
Registracija
9:10 - 9:15
Uvod i pozdravni govor
09:15 - 09:35
Od rimskog prava do digitalnih plaćanja
Mladi ljudi često proživljavaju stres pri odabiru životnog zvanja, a nerijetko i očajavaju zbog nemogućnosti upisa na željeni fakultet. Međutim, nakon puno godina rada i dovoljno životnih i profesionalnih utakmica u nogama, Jasna uviđa da se možda previše opterećujemo tom gordom riječju „karijera“. Nakon diplome prava i položenog pravosudnog ispita ni na kraj pameti joj nije bilo da će raditi u gotovo svim dijelovima banke, a još manje da će se baviti uzbudljivim i dinamičnim svijetom plaćanja. Stoga vjeruje da je karijerni put uvijek ispunjeniji ako se manje usredotočimo na odredište a više na putovanje. A par crtica iz 'dnevnika' tog osobnog putovanja veseli se podijeliti na konferenciji.
Predavači
Jasna Fumagali
09:35 - 09:55
Digitalna transformacija: Prilika, a ne prepreka – ženska perspektiva
Predavači
Ana Luetić
09:55 - 10:15
Jednom liderica uvijek liderica
Anita Markota Štriga će podijeliti svoje duboko ukorijenjeno iskustvo na karijernom putu koji traje već punih 25 godina. Svjesni smo da taj put nije bio uvijek lagan, stoga će nam predstaviti svoje naučene vrijednosti kao liderice te će nas provesti kroz ključne aspekte liderstva. Kroz praktične primjere, istaknut će lekcije koje je izvukla iz stvarnih situacija, osvijetliti suptilne razlike u pristupima muškaraca i žena te naglasiti neke od vitalnih elemenata liderstva, sve to iz njezine perspektive.
Predavači
Anita Markota Štriga
10:15 - 10:30
Coffe break
TBD
10:30 - 10:50
Proaktivna Banka: Sinergija korisničkih podataka i sigurnosti u Salesforce-u
Daria Nemchonok podijelit će kako Salesforce pomaže FinServ tvrtkama da osiguraju najvišu razinu zaštite podataka dok svojim klijentima pružaju personalizirano iskustvo. Kako vam Salesforce može pomoći u analizi podataka o klijentima, prepoznavanju trendova i donošenju odluka temeljenih na podacima za poboljšanje vaših bankarskih usluga? I kako možete prilagoditi svoje proizvode, usluge i komunikaciju individualnim preferencijama, povećavajući zadovoljstvo i lojalnost kupaca uz Salesforce
Predavači
Daria Nemchonok
10:50 - 11:50
Panel - Zašto su žene nezadovoljne uslugama financijskih institucija?
Žene imaju sve veću kupovnu moć, ne samo što odlučuju o kupovini unutar obitelji, u brakove ulaze s minimalno jednakim primanjima, a puno ih zarađuje i više od partnera. Prema istraživanju BCG-a, 73% žena je nezadovoljno sa kvalitetom usluga financijskih institucija, 71% je nezadovoljno sa uslugama osiguranja, investicijskih kuća i kartičara, 70% ih smatra da bi usluge trebale biti prilagođene njihovim potrebama. Prema istraživanju World Bank, žene su 16% sklonije štedjeti za nepredviđene troškove od muškaraca. U UK-u žene drže 41% svojih godišnjih primanja u štednji, dok muškarci drže 23%. Na taj način su značajan izvor likvidnosti za banke. Banke koja su članice organizacije Financial alliance for women za plasmane ženama imaju non-performing loan rate 1.5%, što je 53% manje nego za plasmane muškarcima. To sve za banke i ostale financijske institucije predstavlja neiskorišteni potencijal. U Hrvatskoj nemamo još ovakvih istraživanja, ali svaki popis stanovništva pokaže brži rast visoko obrazovanih žena od muškaraca. Neke banke imaju posebne proizvode za poduzetnice i vide business case u tim plasmanima. Na ovom panelu fokusirat ćemo se na žene u segmentu stanovništva i voljeli bi saznati da li se na portfeljima hrvatskih banaka i ostalih financijskih institucija vidi rast kupovne moći žena, kakva su njihova iskustva sa ženama korisnicama kredita i kreditnih kartica, vrijedi li predrasuda da žene peglaju kartice i prekomjerno se zadužuju, kakva su iskustva banaka i ostalih financijskih institucija sa sklonošću riziku žena, kakve savjete žene žele dobiti i traže li žene savjete o investiranju i u što ulažu?
Predavači
Barbara Cerinski, Maja Menićanin, Olja Brkljačić, Petra Bašić Jantolić
11:50 - 12:30
Žene u bankarstvu: Empatijsko vođenje uz čvrste granice. Proglašenje future leaderica.
U sektoru bankarstva, gdje konkurencija i pritisak stalno rastu, ženama liderima može biti izazovno zadržati autoritet dok istovremeno izražavaju empatiju prema članovima svog tima. Ovo predavanje pružit će strategije i uvide o tome kako postaviti čvrste granice, kako zadržati profesionalizam, a da pritom ne izgubite ljudskost.
Predavači
Mirta Fraisman Čobanov
12:30 - 12:50
Break The Bias: Predrasude kojih sve žene moraju biti svjesne
Doba kada su predrasude i pristranosti bile prihvatljive na radnom mjestu je završilo, no činjenica je da i danas ima primjera koji dokazuju da još trebamo raditi na osvještavanju koje počinje upravo s nama - ženama. Razni stereotipi, majčinstvo, pitanje motivacije ili samopouzdanje samo su neki od njih. O tome kako su ih detektirale, premostile i koje savjete mogu dati kolegicama iz industrije govore Dr. Elma Sefer Periškić, Mazarsova konzultantica s naših prostora koja je uspješnu karijeru ostvarila u Njemačkoj i Mirela Copot Marjanović, FCCA, partnerica u reviziji Mazarsa u Hrvatskoj.
Predavači
Dr. Elma Sefer Periškić, Mirela Copot Marjanović
12:50 - 13:50
Ručak
13:50 - 14:10
Moj recept za uspjeh: srce, pamet i petlja
Uspjeti želimo svi, to je jasno, i to ne samo u poslu već u svim poljima života. Kada gledamo ljude koji su ostvarili svoje ciljeve ponekad se čini da je to zaista i lako, no često ne vidimo sve što je bilo potrebno proći na tome putu. Iskrena i srdačna, Anđela Buconjić Šutija ima pravi recept za uspjeh, čak i za situacije u kojima nam okolnosti ne idu u prilog. Saznajte kako su uz upornost i otpornost u njezinu uspjehu u dominantno muškoj industriji pomogle i ženske jake strane - emocija, prilagodljivost, pa čak i ranjivost - te kako prevladati sve što nam život stavi na put uz pravu dozu humora.
Predavači
Anđela Buconjić Šutija
14:10 - 14:30
Predanost, Strpljenje, Uspjeh
Marina će na konferenciji podijeliti svoju priču o tome kako je voditi tim od 70 ljudi u Hrvatskoj poštanskoj banci kao Izvršna direktorica Sektora za upravljanje proizvodima i procesima isporuke. Njezin uspon s početka rada, koji je započela kao referent zadužen za poslovanje s poslovnim subjektima banke do ovog visokog položaja svjedoči o njezinoj posvećenosti i predanosti. Marina ističe važnost rada na sebi i strpljenja u postizanju uspjeha, bez iluzija o brzim rješenjima. Unatoč poslovnim izazovima, obitelj joj je uvijek bila prioritet, što pokazuje njezinu sposobnost balansiranja između obitelji i karijere. Marina će ispričati svoju priču koja je inspiracija za sve koji teže postizanju visokih ciljeva uz predanost i trud.
Predavači
Marina Puljiz
14:30 - 14:50
My work life balance
U ovom predavanju predavačica će pričati što za nju predstavlja hardworking. Zašto je važno uložiti svoje vrijeme i energiju u posao. Što znači da “radim na sebi”? I zašto je bavljenje leasingom njena strast!
Predavači
Klaudija Karabuva Vidas
Jasna Fumagali
Jasna Fumagali
Member of the board of Nexi Croatia
Prije nego je počela izvršavati funkciju Članice Uprave Nexi Croatia, Jasna Fumagalli radila je kao Izvršna direktorica za Centar banku te kao Članica Uprave za tadašnju Gospodarsko kreditnu, a sadašnju Veneto banku. Osam godina provela je kao Izvršna direktorica PBZ banke. Također, bila je članica Nadzornog odbora PBZ Carda od 2004. do 2008. Zatim je 11 godina bila Compliance, Security and Risk Management Director za Mercury Processing. Od 2020. za Nets je radila kao Security Integration and Strategy Director te kao Senior Vice president – Nets Group CISO. Početkom ove godine prelazi na rolu Head of Risk Management, a od 1. travnja izvršava ulogu Članice Uprave.
Ana Luetić
Ana Luetić
Group Sales Manager BPM at ASEE
Ana Luetić, stručnjakinja s gotovo 20 godina iskustva u prodaji i diplomom zagrebačkog FER-a, direktorica je prodaje u ASEE grupi na globalnoj razini, fokusirana na rješenja za digitalizaciju poslovnih procesa. ASEE, kao multinacionalna IT kompanija, ističe se svojom specijalizacijom za digitalizaciju financijskog i drugih sektora te se pozicionira kao vodeći digitalni partner većini banaka u Hrvatskoj i regiji. Osim što pruža inovativna rješenja svojim klijentima na domaćem tržištu, ASEE grupa također uspješno djeluje na brojnim međunarodnim tržištima koja su u fokusu i Anina angažmana unutar grupe. Prije nego što se pridružila ASEE, Ana je stekla značajno iskustvo radeći dugi niz godina u još jednoj globalnoj IT kompaniji, gdje je razvijala svoje prodajne vještine i gradila svoj liderski profil.
Anita Markota Štriga
Anita Markota Štriga
Member of the Management Board at Erste Card Club d.o.o.
Nakon 25 godina provedenih u industriji financijskih usluga, od čega 16 godina na raznim rukovodećim pozicijama, Anita je od 2017. članica Uprave Erste Card Cluba. Nakon završene srednje matematičko-informatičke gimnazije u Požegi, završila je Ekonomski fakultet u Zagrebu, smjer Financije. Karijeru je započela u zagrebačkom uredu male regionalne banke, Čakovečke banke, a nakon akvizicije od novoosnovane Erste banke Hrvatska, postala je zaposlenica Erste banke. Od 2000. do 2017. godine obavljala je razne funkcije u banci. Radila je u Sektoru gospodarstva s malim i srednjim poduzetnicima kao referent te na rukovodećim pozicijama, potom vodila Direkciju malog poduzetništva i naposljetku nakon nekoliko rukovodećih mjesta u Sektoru građanstva bila je zamjenica direktora Sektora građanstva, najvećeg Sektora u Erste&Steiermaerkische banci. Nakon gotovo dva desetljeća rada u bankarstvu, 2017. godine pridružila se Upravi Erste Card Cluba, kartičarske kuće koja ponosno nosi brend Diners s dugom poviješću prisutnosti na hrvatskom kartičnom tržištu. U posljednjih šest godina Anita se zalagala za digitalnu tranziciju tvrtke, uvođenjem različitih digitalnih procesa pritom uvijek unaprjeđujući korisničko iskustvo klijenata te jačanje lojalnosti kako korisnika kartica tako i partnera i trgovaca, kontinuirano povećavajući tržišni udio te se posebno usmjeravala na osnaživanje vodstva i motivacije svog tima.
Daria Nemchonok
Daria Nemchonok
CEO LeverUP Consulting
S preko 20 godina iskustva u CRM-u i automatizaciji poslovnih procesa, osnivačica i CEO LeverUP Consultinga Daria Nemchonok svakako spada u kategoriju profesionalnih Salesforce arhitekata. Ona je jedinstvena. Radila je u CRM industriji i prije osnutka samog Salesforce-a. Kao SFMC arhitektica radila je s globalno priznatim imenima poput Hilti, Danfoss i Telia.
Barbara Cerinski
Barbara Cerinski
Executive Manager at EOS Matrix
Barbara Cerinski rođena je u Rijeci gdje je stekla i diplomu pri Ekonomskom fakultetu. Karijeru je započela u tvrtki T-Mobile Hrvatska, gdje je vrlo brzo preuzela vodstvo nad financijskim odjelom specijaliziranim za naplatu potraživanja od klijenata. Nakon deset godina u tvrtki T-Mobile, karijeru je nastavila u tvrtki EOS Matrix gdje je u ulozi generalnog managera započela i razvila uspješno poslovanje tvrtke u Hrvatskoj. Od samih početaka, tvrtku je razvijala na principima korporativnog upravljanja, sve do vodeće tvrtke u naplati potraživanjima na hrvatskom tržištu, a koja danas broji preko 320 zaposlenika. Potpredsjednica je Hrvatske udruge za naplatu potraživanja (HUAN), te članica brojnih strukovnih udruženja i radnih skupina. 2010. uspješno je pokrenula poslovne operacije EOS grupe, kao dio greenfield projekta u Bosni i Hercegovini. Vjerujući čvrsto u ulaganje u osobni napredak i razvoj tijekom svoje profesionalne karijere završila je brojne poslovne programe, obuke i seminare.
Maja Menićanin
Maja Menićanin
InterCapital Asset Management d.o.o.
Maja Menićanin ima preko 18 godina iskustva na financijskim tržištima na različitim funkcijama u investicijskim društvima i bankarstvu. Upravlja investicijskim fondovima i privatnim portfeljima klijenata kao portfolio manager, a radom u privatnom bankarstvu stječe bogato iskustvo rada s ključnim klijentima banke. Timu InterCapital Asset Managementa pridružuje se početkom 2020. kao voditelj projekta “Genius” – prve hrvatske robo advisory aplikacije. Maja na jednostavan način približava investiranje široj zajednici i kroz format online edukacije Genius caffe, koju sa svojim timom organizira na tjednoj razini. Upravo zbog bogatog iskustva često je možete vidjeti na webinarima i konferencijama kao govornicu na temu investiranja.
Olja Brkljačić
Olja Brkljačić
Director of the Accounting and Controlling Sector, Erste card
Rođena je u Zagrebu 1978. godine. Glavni dio njenog obrazovanja bio je usmjeren na upravljačko računovodstvo, budgetiranje i strategiju. Godine 2007. magistrirala je na znanstvenom poslijediplomskom studiju "Računovodstvo, revizija i financije" na Sveučilištu u Zagrebu. Sa više od 20 godina iskustva u financijskom sektoru, od čega gotovo 15 godina u Erste Card Clubu, trenutno obavlja funkciju Direktorice Sektora računovodstva i kontrolinga, te je prokurista Društva. Osim svojeg stručnog područja u računovodstvu, financijama i kontrolingu, pruža podršku članici Uprave u područjima upravljanja rizicima, IT-a, informacijske sigurnosti i compliance-a. U slobodno vrijeme voli provoditi vrijeme u prirodi i putovati.
Petra Bašić Jantolić
Petra Bašić Jantolić
Managing Director, Business Development and Deputy Managing Director, Retail and SME. , Addiko
Petra Bašić Jantolić izvršna je direktorica Razvoja poslovanja s klijentima u Addiko banci. Ima preko 15 godina iskustva na rukovoditeljskim pozicijama na području poslovanja s građanstvom, upravljanja odnosima s klijentima, razvoja bankarskih proizvoda i usluga te marketinga i odnosa s klijentima. Između ostalog, zaslužna je za pojednostavljenje portfolija proizvoda i usluga Addiko banke, implementaciju automatiziranog odobravanja kreditnih zahtjeva, razvoj novih poslovnih modela za zadržavanje i akviziciju klijenata i razvoj platformi za upravljanje odnosima s klijentima. Projektni je voditelj razvoja jedinstvenog kreditnog proizvoda koji spaja digitalne i tradicionalne kanale i omogućuje podizanje kredita bez posjeta poslovnici. Petra uspješno kombinira znanje o bankarskim procesima i tehnološkim rješenjima, istovremeno imajući na umu strateške ciljeve digitalne banke i strogi regulatorni okvir bankarske industrije.
Mirta Fraisman Čobanov
Mirta Fraisman Čobanov
mag.oeecc, EMBA, leadership coach, Partus akademija
Mirta Fraisman Čobanov završila je studij ekonomije na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, smjer financije, a potom na Henley Management Collegu u Londonu u okviru MBA studija stječe diplomu „Executive Certificate“. Licencirani je EMCC coach & coach Humanističko neurolingvističke psihologije koju je izučila na američkom studiju u Arizoni, a potom je u New Yorku stekla licencu za hipnoterapeuta. Završila je i petogodišnji studij psihodramske psihoterapije te stekla naziv psihodramskog terapeuta. Već 11 godina vlastnica je Partus akademije, u okviru koje pomaže menadžerima i liderima u njihovom osobnom i poslovnom rastu i razvoju. Njezin rad temelji se na podizanju razine emocionalne inteligencije pojedinaca, organizacija i timova te razvoju emocionalno inteligentno načina vođenja. Kreirala je i New Code Leadership TM metodologiju na kojoj se baziraju svi njeni edukacijski i individualni programi, a postulati i tehnike su opisani u knjizi : Kako voditi sebe i druge, koja je doživjela drugo izdanje, a trenutno i prijevod na engleski jezik.
Dr. Elma Sefer Periškić
Dr. Elma Sefer Periškić
Dr., partner at Mazars
Dr. Elma Sefer Periškić je partnerica u Mazarsu u odjelu financijskog savjetovanja. Studij ekonomije završila je u Zagrebu i nastavila je svoje obrazovanje u Austriji na katedri Kontrolinga i upravljanja poduzećima. Svoju karijeru je započela u jednom od „Big4“ poduzeća u Njemačkoj. Nakon 12 godina karijere u savjetovanju u području regulative menadžmenta rizika i bonitetnih zahtjeva, zadnjih 5 godina posvećena je području održivosti. Autorica je i koautorica brojnih knjiga i članaka u kojima tematski obraduje regulative u financijskom sektoru.
Mirela Copot Marjanović
Mirela Copot Marjanović
FCCA and authorized auditor, she is a partner in the audit department of Mazars
Mirela ima bogato iskustvo koje gradi od 2003. godine te je obavljala projekte revizije i savjetovanje poduzeća. Mirelino posebno područje interesa su grupne revizije i konsolidacije te društva iz IT sektora, energetskog i komunalnog sektora. Mirela je diplomirala na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu te posjeduje certifikat ovlaštenog računovođe Velike Britanije (ACCA). Prošla je internacionalno školovanje vezano za Međunarodne revizijske standarde i Međunarodne standarde financijskog izvještavanja. Jedna je od autora knjige „Kako platiti manje poreza?"" i HSFI priručnika te predaje na Hrvatskom institutu za financije.
Anđela Buconjić Šutija
Anđela Buconjić Šutija
Managing Partner at ANO Insurance Solutions; Managing Director at Aon Ltd.
Anđela Šutija izvršna je direktorica s gotovo 30 godina iskustva u osiguranju i upravljanju rizicima te čitavu karijeru aktivno sudjeluje u izgradnji tržišta osiguranja. Predsjednica je Udruženja distributera osiguranja i reosiguranja HGK, kao i CEO tvrtke ANO d.o.o. Njena vizija razvoja osiguranja u Hrvatskoj je bolja komunikacija proizvoda u osiguranju i reosiguranju, kao i rad na još većoj izvrsnosti struke.
Marina Puljiz
Marina Puljiz
Executive Director at Hrvatska poštanska banka d.d.
Mr. sc. Marina Puljiz završila je gimnaziju u Zadru, te diplomirala i magistrirala na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, smjer “Računovodstvo, revizija i financije”. Karijeru u bankarstvu započela je 2001. godine u Croatia banci d.d. Nakon toga je radila u Privrednoj banci Zagreb d.d. u Sektoru rizika i Sektoru gospodarstva. 2008. godine prelazi u Societe generale – Splitsku banku d.d. na funkciju direktorice Sektora za mala i srednja poduzeća. U 2011. godini preuzima poziciju savjetnice Uprave te zatim i članice uprave u Partner banci d.d., a 2018. godine pridružuje se timu Hrvatske poštanske banke na poziciji direktorice Sektora za velika poduzeća i javni sektor. Dugogodišnjim radom u bankarskom sektoru i suradnjom s velikim brojem poduzeća stekla je bogato iskustvo na području upravljanja portfeljem klijenata, strukturiranja proizvoda, procjene boniteta i kreditne sposobnosti poduzeća, analize investicijskih studija i donošenja poslovnih odluka. Osim toga, kao voditeljica projekata i članica niza radnih skupina aktivno sudjeluje u nizu projekata od reorganizacije i unaprjeđenja poslovanja do implementacije novih regulatornih zahtjeva, kao i u razvoju novih proizvoda i IT rješenja u bankarskom poslovanju. Gđa. Puljiz predavala je na više poslovnih škola u segmentu korporativnih financija, procjene kreditne sposobnosti poduzeća, te metodologiji pripreme i evaluacije projekata koji se sufinanciraju iz ESIF fondova.
Klaudija Karabuva Vidas
Klaudija Karabuva Vidas
Member of the board at OTP leasing
Diplomirana ekonomistica s iskustvom stečenim na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, smjera Računovodstvo i poslovne financije, posjeduje aktivno znanje engleskog, njemačkog i francuskog jezika. Kroz različite oblike stručnog usavršavanja kako u zemlji tako i inozemstvu, neprestano radi na unapređenju svojih vještina i znanja. Od kolovoza 2006. godine, članica je uprave u OTP Leasing d.d., gdje obavlja ključne funkcije u sektoru računovodstva i financija, Direkciji IT-a te digitalnoj transformaciji poslovanja, kao i u Odjelu Kontrolinga.
Sold out!

Prijavite se