Predavači

 • Anela Bušljeta
  Anela Bušljeta
  dipl.oec. | ovl.rač. | direktor tvrtke Personela d.o.o. i dopredsjednica Udruženja računovođa pri HGK

  Anela Bušljeta vlasnica je tvrtke Personela d.o.o. iz Rijeke koje klijentima pruža usluge financijskog savjetovanja i vođenja računovostva. Po struci je diplomirani ekonomist i ovlašteni računovođa. Personela, pored računovodstvenih usluga, nudi usluge obračuna plaće i vođenja kadrova, a specijalizirali smo se i u due diligence-ima, konsolidacijama te uslugama računovodstva u internacionalnim firmama.
  Djelujemo iz Rijeke, ali na razini cijele Hrvatske te surađuju sa mnogim EU državama ako što su Francuska, Švicarska, Finska… a od nedavno imamo i partnere iz Australije.”

 • Hari Zamlić
  Hari Zamlić
  Engagement Manager at Ensolva

  Poslovnu karijeru započeo je još za vrijeme studentskih dana, kada je pokrenuo startup projekt PickYou. Istovremeno, uz razvoj aplikacije za analizu tržišta, razvijao je vještine u pregovaračkim i prodajnim procesima. Stečena znanja i iskustva uspješno primjenjuje kao savjetnik za Spend managment sustave u tvrtki RIS d.o.o. Pored toga, nekoliko je godina bio predavač u Visokoj poslovnoj školi PAR.
  Tokom svoga rada u tvrtki RIS d.o.o., u svojstvu konzultanta, proveo je više od 500 e-dražbi kojima su tvrtke uspjele postići značajne uštede novca i vremena. Sudjelovao je i u provođenju brojnih predmeta javne nabave u Gradovima Opatiji, Koprivnici, Kastvu, itd., kao i u sistematizaciji njihovih nabavnih procesa. Unaprijedio je procese u nabavi te implementirao softver za nabavu u velikim poslovnim sustavima, poput Hrvatske poštanske banke, Croatia osiguranja i Podravke i sl..

 • Helena Budiša
  Helena Budiša
  Predsjednica Izvršnog odbora HUP-a Dalmacija i glavna partnerica UHY in Croatia

  Helena Budiša je ovlaštena revizorica, osnivačica i direktorica UHY HB EKONOM, UHY SAVJETOVANJE i UHY POREZNI SAVJETNIK, dopredsjednica Izvršnog odbora Hrvatske udruge poslodavaca Podružnice Dalmacija te Ambasadorica ženskog poduzetništva. Diplomirala na Ekonomskom fakultetu u Splitu, završila je edukaciju za ovlaštenu revizoricu, internu revizoricu za banke i financijske institucije, ovlaštenu računovođu, edukaciju za ovlaštene procjenitelje poduzeća, te Business Coaching Akademiju, New Code Leadership & NLP akademiju i druge edukacije za osobni i profesionalni razvoj. Helena predaje na međunarodnim konferencijama UHY International, te na seminarima o porezima, financijskim izvještajima, upravljanju financijama, poduzetništvu, te je osnivač i pokretač UHY TRENING CENTRA. Kao europska Ambasadorica ženskog poduzetništva uključena je u edukaciju novih poduzetnica.

 • Igor Palmić
  Igor Palmić
  Voditelj prodaje Faros ERP

  Poslovnu priliku nakon završenog fakultetskog obrazovanja dobio je u Nigeriji radom u komercijalnom sektoru najveće afričke luke. Nakon rada u branši, vodio je odjel marketinga u HNK Rijeka. U Tapessu je vodio maloprodajne kupce i javnu nabavu gdje je bez problema izlazio na kraj s nabavljačima i nabavljačicama.

 • Mirela Relković
  Mirela Relković
  direktorica Kontoar i predsjednica Udruženja računovođa

  Mirela Relković, poduzetnica je koja je odmah nakon srednje škole krenula put realnog tržišta, prvo radeći uz svog oca, a da bi zatim i sama nastavila tradiciju obiteljskog posla. Danas je njezina tvrtka Kontoar d.o.o. jedna od vodećih knjigovodstvenih servisa u Slavoniji. Kolumnist časopisa Poduzetnik i Proknjizime – blog koji objavljuje već 5 godina.

 • Sanja Varlaj
  Sanja Varlaj
  Stručnjakinja za marketing, PR, prodaju i business management

  Sanja Varlaj stručnjakinja je za marketing, PR, prodaju i business management, sa više od 20 godina radnog iskustva u B2C i B2B sektoru. Sanja je svoju dugogodišnju karijeru gradila u renomiranim hrvatskim i multinacionalnim kompanijama s edukacijama u europskim obrazovnim institucijama. Posjeduje iskustvo u savjetovanju kod pokretanja ili reorganizacije poslovanja, zapošljavanju, te analizi tržišta. Također je i predavačica na Poslovnom veleučilištu u Zagrebu gdje drži kolegij Poslovni marketing studentima diplomskih studija Marketinga i Komunikacija.

Datum

07 ožu 2024
Expired!

VRIJEME

18:30 - 22:00

7.3.2024. Zagreb: Večera za žene u računovodstvu

Women in Adria i Ris pozivaju vas na Večeru za žene u računovodstvu.

Ova večera namijenjena je ženama koje se bave računovodstvom i povezanim područjima, pružajući vam priliku da zajedno istražimo nove strategije i pristupe kako biste unaprijedili vaše poslovne prakse.

Na panel raspravi imati ćemo priliku slušati iskusne poduzetnice iz ovog područja. Tako će Helena Budiša, inspirativna poduzetnica 2021., ispričati kako je tekao njen poduzetnički put koji nije bio nimalo lagan. Usred lockdowna lansirali su računovodstvo u oblaku kojim svojim klijentima omogućavaju dostavu dokumentacije i uvid u poslovanje bez obzira gdje se nalaze. A kako lansirati svoj brend i koja je razlika između osobnog i brendinga poduzeća objasniti će Sanja Varlaj stručnjakinja za marketing, PR, prodaju i business management. Još jedna uspješna poduzetnica je i Anela Bušljeta koja je kroz računovodstvo objedinila rad s ljudima i ljubav prema matematici. Kako će se u ovim ženskim razgovorima snaći Hari Zamlić doznat ćemo na večeri.

Naš cilj je osnažiti žene u ovom području da ostvare svoje poslovne ciljeve, doprinoseći tako rastu poslovanja ali i osobnom razvoju. Stoga vas pozivamo da nam se pridružite na ovoj inspirativnoj večeri koja će vam pružiti nove uvide, korisne kontakte i motivaciju za postizanje uspjeha u računovodstvenoj industriji. Uživajte u ukusnoj večeri, dobrom društvu i inspirativnom predavanju (detalji niže).

ULAZNICE: 

 • Cijena ulaznica za Women in Adria članice:  75 € ( PDV uključen)
 • Cijena ulaznica za sve ostale:  85 €  (PDV uključen)
 • Prijave do 5.3.2024.
 • Potrebna prijava
 • za 5 i više osoba iz iste firme je popust na ulaznice 15%

Večera: u tri slijeda s uključenom vodom te čašom vina (crno/bijelo) (dodatna konzumacija se plaća na licu mjesta), sudjelovanje u programu večere te networking sa svim uzvanicima.

LOKACIJA:

DATUM I VRIJEME:

 • 7.3.2024., od 18:30h do 22.00h

PRIJAVE I OTKAZIVANJE :

Otkazivanja moguća do 5.3.2024. u 23:59. Nakon toga ne vršimo povrat.

Prijave za event dolje niže. Molimo da popunite obrazac za prijavu.

PODACI ZA UPLATU:

Matić savjetovanje d.o.o. Ulica Ede Peročevića 6, 10000 Zagreb

IBAN: HR2123600001102270647

Opis plaćanja: Vaše ime i prezime – večera RIS

 

Za sva ostala pitanja slobodno se javite na vinka@womeninadria.com

p.s. Pogledajte na linku sve događaje koje organiziramo kroz godinu eventi – Women in Adria

Program

18:30 - 19:00
Registracija i networking
19:05 - 19:25
(Pre)živjeti sa ženom iz Financija
Igor trenutno radi u IT prodaji i često su mu sugovornice žene iz računovodstva i financija. Međutim, kaže da mu je najveći izazov (pre)živjeti sa ženom iz Financija! Što pod time točno misli ispričat će u svom predavanju.
Predavači
Igor Palmić
19:25 - 19:35
Accounting and Economics: The Evolution of a Modern Career
Mnogi misle da su računovodstvo i financije samo običan dosadni uredski posao, ali dopustite da im se pokaže koliko su se stvari promijenile u ovom polju i zašto je to izuzetno zanimljiva i dinamična karijera.
Predavači
Mirela Relković
19:50 - 20:50
Panel rasprava - financije vs. menadžment
Predavači
Anela Bušljeta, Hari Zamlić, Helena Budiša, Sanja Varlaj
20:50 - 22:00
Večera i networking
Igor Palmić
Igor Palmić
Voditelj prodaje Faros ERP
Poslovnu priliku nakon završenog fakultetskog obrazovanja dobio je u Nigeriji radom u komercijalnom sektoru najveće afričke luke. Nakon rada u branši, vodio je odjel marketinga u HNK Rijeka. U Tapessu je vodio maloprodajne kupce i javnu nabavu gdje je bez problema izlazio na kraj s nabavljačima i nabavljačicama.
Mirela Relković
Mirela Relković
direktorica Kontoar i predsjednica Udruženja računovođa
Mirela Relković, poduzetnica je koja je odmah nakon srednje škole krenula put realnog tržišta, prvo radeći uz svog oca, a da bi zatim i sama nastavila tradiciju obiteljskog posla. Danas je njezina tvrtka Kontoar d.o.o. jedna od vodećih knjigovodstvenih servisa u Slavoniji. Kolumnist časopisa Poduzetnik i Proknjizime - blog koji objavljuje već 5 godina.
Anela Bušljeta
Anela Bušljeta
dipl.oec. | ovl.rač. | direktor tvrtke Personela d.o.o. i dopredsjednica Udruženja računovođa pri HGK
Anela Bušljeta vlasnica je tvrtke Personela d.o.o. iz Rijeke koje klijentima pruža usluge financijskog savjetovanja i vođenja računovostva. Po struci je diplomirani ekonomist i ovlašteni računovođa. Personela, pored računovodstvenih usluga, nudi usluge obračuna plaće i vođenja kadrova, a specijalizirali smo se i u due diligence-ima, konsolidacijama te uslugama računovodstva u internacionalnim firmama. Djelujemo iz Rijeke, ali na razini cijele Hrvatske te surađuju sa mnogim EU državama ako što su Francuska, Švicarska, Finska... a od nedavno imamo i partnere iz Australije."
Hari Zamlić
Hari Zamlić
Engagement Manager at Ensolva
Poslovnu karijeru započeo je još za vrijeme studentskih dana, kada je pokrenuo startup projekt PickYou. Istovremeno, uz razvoj aplikacije za analizu tržišta, razvijao je vještine u pregovaračkim i prodajnim procesima. Stečena znanja i iskustva uspješno primjenjuje kao savjetnik za Spend managment sustave u tvrtki RIS d.o.o. Pored toga, nekoliko je godina bio predavač u Visokoj poslovnoj školi PAR. Tokom svoga rada u tvrtki RIS d.o.o., u svojstvu konzultanta, proveo je više od 500 e-dražbi kojima su tvrtke uspjele postići značajne uštede novca i vremena. Sudjelovao je i u provođenju brojnih predmeta javne nabave u Gradovima Opatiji, Koprivnici, Kastvu, itd., kao i u sistematizaciji njihovih nabavnih procesa. Unaprijedio je procese u nabavi te implementirao softver za nabavu u velikim poslovnim sustavima, poput Hrvatske poštanske banke, Croatia osiguranja i Podravke i sl..
Helena Budiša
Helena Budiša
Predsjednica Izvršnog odbora HUP-a Dalmacija i glavna partnerica UHY in Croatia
Helena Budiša je ovlaštena revizorica, osnivačica i direktorica UHY HB EKONOM, UHY SAVJETOVANJE i UHY POREZNI SAVJETNIK, dopredsjednica Izvršnog odbora Hrvatske udruge poslodavaca Podružnice Dalmacija te Ambasadorica ženskog poduzetništva. Diplomirala na Ekonomskom fakultetu u Splitu, završila je edukaciju za ovlaštenu revizoricu, internu revizoricu za banke i financijske institucije, ovlaštenu računovođu, edukaciju za ovlaštene procjenitelje poduzeća, te Business Coaching Akademiju, New Code Leadership & NLP akademiju i druge edukacije za osobni i profesionalni razvoj. Helena predaje na međunarodnim konferencijama UHY International, te na seminarima o porezima, financijskim izvještajima, upravljanju financijama, poduzetništvu, te je osnivač i pokretač UHY TRENING CENTRA. Kao europska Ambasadorica ženskog poduzetništva uključena je u edukaciju novih poduzetnica.
Sanja Varlaj
Sanja Varlaj
Stručnjakinja za marketing, PR, prodaju i business management
Sanja Varlaj stručnjakinja je za marketing, PR, prodaju i business management, sa više od 20 godina radnog iskustva u B2C i B2B sektoru. Sanja je svoju dugogodišnju karijeru gradila u renomiranim hrvatskim i multinacionalnim kompanijama s edukacijama u europskim obrazovnim institucijama. Posjeduje iskustvo u savjetovanju kod pokretanja ili reorganizacije poslovanja, zapošljavanju, te analizi tržišta. Također je i predavačica na Poslovnom veleučilištu u Zagrebu gdje drži kolegij Poslovni marketing studentima diplomskih studija Marketinga i Komunikacija.
Sold out!

Prijavite se