Predavač

 • Branka Novosel
  Branka Novosel
  dr.sc., MindBodyLab Mindfulness

  Dr. sc. Branka Novosel je stručnjakinja za neuroedukaciju, profesorica engleskog i njemačkog jezika, mindfulness i happiness coach, specijalist za workplace happiness i mindfulness curriculum developer.
  U Hrvatsku je dovela znanstvene programe koji omogućavaju učinkovitiji rast djece i odraslih. Osim što već 26 godina vodi školu stranih jezika i edukacijski centar Littera u Samoboru i u Hrvatsku je dovela ALOHA Mentalnu aritmetiku, Branka Novosel je edukatorica koja je među prvima u Hrvatskoj prepoznala važnost prakticiranja mindfulnessa za djecu i odrasle, a Littera je partner Google-ovog instituta za mindfulness – SIYLI.
  Predmet njenog znanstvenog i praktičnog interesa je neuroedukacija – kako najnovije znanstvene spoznaje o funkcioniranju mozga prenijeti u domove, škole i radna mjesta. Educirala se u različitim mindfulness metodama, nakon čega je napravila komparativnu analizu različitih pravaca u mindfulnessu, te osmislila program mindfulnessa Mind Body Lab za polaznike od predškolske dobi do programa za menadžere.
  Osim što ćete se na predavanju upoznati s mindfulnessom kao tehnikom osobnog razvoja, naučit ćete i nekoliko jednostavnih i učinkovitih tehnika kako smanjiti stres i učiniti si život ljepšim.
  2023. godine pokrenula je program Mali divovi. Mali divovi je jedinstven program intelektualnog, kreativnog i emocionalnog razvoja za djecu od 3 do 5 godina, a ujedno i najzabavnija tjedna aktivnost! Nastava se održava u 11 gradova diljem Hrvatske.

Datum

12 lis 2023
Expired!

VRIJEME

18:30 - 22:00

12.10.2023. Zagreb: Večera za žene u IT industriji

Večera za žene u IT industriji u Zagrebu! Nakon uspješne godine koju smo obilježili sjajnim pričama o ženama u ICT sektoru, jedne od najposjećenijih konferencija za žene u IT-u koju smo održali do sada, vrijeme je za našu već poznatu večeru za IT-jevke.
IT & tech tvrtke se konstantno suočavaju s velikim izazovima glede zaposlenika. Istovremeno, to je prilika ženama za ulazak u ovaj visoko profitabilni sektor. Projektom “Žene u IT-u” dajemo vidljivost ženama u IT & techu koje mogu poslužiti kao uzori onima koje su tek na početku svoje karijere u sektoru ili razmatraju IT sektor za razvoj svoje karijere.

Poruka naše prve konferencije bila je da ne čekamo druge, već da uložimo u sebe, da istražujemo, umrežavamo se i stvaramo zajednicu u kojoj je sigurno ispričati svoju priču i iskustvo. Jedino tako možemo rasti privatno i poslovno. Stoga, upravo u tom tonu pozivamo vas da nam se pridružite na drugoj večeri za ICT sektor te se u opuštenoj atmosferi umrežite s ženama iz drugih IT poduzeća i onima koje će tek započeti svoju karijeru u IT-u.

Večera za žene u IT-u namijenjena je umrežavanju žena iz ovog i srodnih sektora, upoznavanju, druženju, a uključeno je i predavanje Branke Novosel koja će pričati o 𝗺𝗶𝗻𝗱𝗳𝘂𝗹 𝗹𝗲𝗮𝗱𝗲𝗿𝘀𝗵𝗶𝗽𝘂. Više o predavanju pročitajte niže u programu.

LOKACIJA: Le Premier Boutique Hotel Zagreb

CIJENA:

Women in Adria članice i partneri projekta: 60 € s uključenim PDV-om (452,07kn)

Ostali: 75 €  s uključenim PDV-om (565,09kn)

Za više od 4 ulaznice osiguravamo popust od 10%

Broj mjesta je ograničen. Kako biste osigurali svoju ulaznicu, bitno je uplatiti iznos do nedjelje, 8. listopada!

Cijena uključuje:

 • Jelovnik (tri slijeda)
 • Sudjelovanje u programu večere
 • Networking s uzvanicima
 • Goodie bag

PODACI ZA UPLATU:

Matić savjetovanje d.o.o. Ulica Ede Peročevića 6, 10000 Zagreb

IBAN: HR2123600001102270647

Opis plaćanja: Vaše ime i prezime – večera IT

Obavezna je prijava putem kontakt obrasca (niže).

Dress code je semi formal, a na večeri će biti prisutan službeni fotograf. Ukoliko želite doći, ali nemate pratnju – ne brinite. Pobrinut ćemo se da se ugodno osjećate i maksimalno iskoristite večer.

Sve dodatne informacije dostupne su na vinka@womeninadria.com.

Pridružite se našoj mreži i nabavite ulaznice povoljnije.

OTKAZIVANJE I POVRAT:

Moguće je otkazati prijavu najkasnije do 12.10.2023. do 12:00 sati, nakon toga ne vršimo povrat novca za ulaznice.
⬇️ Program i rezervacija ulaznice pri dnu stranice. ⬇️

Program

12.10.2023.

18:30 - 19:00
Registracija i networking
19:00 - 19:10
Otvaranje večere
19:30 - 20:00
Mindful leadership u IT-u
Poznato je da se žensko i muško vodstvo razlikuju i u tome je bit raznolikosti koju trebamo u poduzećima. Međutim, čak i kad naprave istu stvar, muškarac i žena će biti drugačije shvaćeni, pri čemu će žena često imati negativne posljedice, dok muškarac neće. Žene češće imaju problem sa samopouzdanjem, manje pažnje posvećuju izgradnji odnosa za napredak biznisa i karijere te pokušavaju kopirati muški stil vođenja umjesto da jačaju svoj autentični način vodstva.
Predavači
Branka Novosel
20:00 - 22:00
Networking
Branka Novosel
Branka Novosel
dr.sc., MindBodyLab Mindfulness
Dr. sc. Branka Novosel je stručnjakinja za neuroedukaciju, profesorica engleskog i njemačkog jezika, mindfulness i happiness coach, specijalist za workplace happiness i mindfulness curriculum developer. U Hrvatsku je dovela znanstvene programe koji omogućavaju učinkovitiji rast djece i odraslih. Osim što već 26 godina vodi školu stranih jezika i edukacijski centar Littera u Samoboru i u Hrvatsku je dovela ALOHA Mentalnu aritmetiku, Branka Novosel je edukatorica koja je među prvima u Hrvatskoj prepoznala važnost prakticiranja mindfulnessa za djecu i odrasle, a Littera je partner Google-ovog instituta za mindfulness - SIYLI. Predmet njenog znanstvenog i praktičnog interesa je neuroedukacija – kako najnovije znanstvene spoznaje o funkcioniranju mozga prenijeti u domove, škole i radna mjesta. Educirala se u različitim mindfulness metodama, nakon čega je napravila komparativnu analizu različitih pravaca u mindfulnessu, te osmislila program mindfulnessa Mind Body Lab za polaznike od predškolske dobi do programa za menadžere. Osim što ćete se na predavanju upoznati s mindfulnessom kao tehnikom osobnog razvoja, naučit ćete i nekoliko jednostavnih i učinkovitih tehnika kako smanjiti stres i učiniti si život ljepšim. 2023. godine pokrenula je program Mali divovi. Mali divovi je jedinstven program intelektualnog, kreativnog i emocionalnog razvoja za djecu od 3 do 5 godina, a ujedno i najzabavnija tjedna aktivnost! Nastava se održava u 11 gradova diljem Hrvatske.

Prijavite se