Predavač

 • Branimir Gospić
  Branimir Gospić
  izvršni direktor, Moontop

  Branimir Gospić, osnivač i CEO Moontop-a, je 40-godišnji poduzetnik s bogatim iskustvom i iznimnom stručnošću. Rođen u Zadru, Gospić je stekao diplomu na Fakultetu prometnih znanosti.

  Nakon završetka obrazovanja, Gospić je započeo svoju karijeru u poslovnom svijetu. Proveo je 15 godina u impresivnoj korporativnoj karijeri u Zubak Grupi. Počevši kao voditelj razvojnih projekata, brzo je napredovao i postao direktor. Posljednjih 13 godina proveo je kao Član Uprave Zubak Grupe, gdje je bio zadužen za poslovanje ORYX Asistencije u Hrvatskoj i 8 zemalja u Europi.

  Oženjen je i ponosni otac dvoje djece. Svojim iskustvom, vizijom i liderstvom, Gospić kontinuirano nastavlja ostavljati dubok trag u poduzetničkom svijetu, posebno u području koje se tiče Moontop-a.

Datum

12 tra 2024
Expired!

VRIJEME

14:00 - 15:00

12.04.2024. Online edukacija: Pogodnosti prilagođene svakom zaposleniku

Želite li povećati zadovoljstvo svojih zaposlenika, smanjiti fluktuaciju i istovremeno privući vrhunske talente? Ako je vaš odgovor potvrdan, pridružite nam se na ovom jedinstvenom događaju gdje ćemo istražiti mogućnosti koje pruža Moontop fleksibilni benefit program.

Moontop nudi revolucionaran FLEXI BENEFIT PROGRAM koji omogućuje 100% iskorištenje beneficija. Definirajte mjesečni ili godišnji budžet, a vaši zaposlenici sami biraju beneficije koje najviše odgovaraju njihovim potrebama. Od omiljenih restorana, teretana do frizerskih salona – Moontop omogućuje personalizirani pristup zadovoljenju potreba vašeg tima.

Svjesnost o korištenju beneficija nikada nije bila jednostavnija! Putem naše mobilne aplikacije, zaposlenici imaju uvid u aktivirane beneficije, dostupan budžet te listu prodajnih mjesta na kojima mogu iskoristiti svoje beneficije – sve dostupno na jedan klik udaljenosti.

Moontop osigurava i neoporeziva primanja koja će dodatno unaprijediti radno iskustvo vaših zaposlenika. S iznosom od 7.000 EUR/godine, Moontop nudi niz neoporezivih stavki koje obuhvaćaju nagrade za radne rezultate, prigodne nagrade te druge pogodnosti poput prehrane, darova u naravi, sistematskih pregleda i mnogih drugih.

Svi su dobro došli na online edukaciju, a naše članice imaju dodatne pogodnosti u Flexi benefit programu.

Ako želite organizirati benefite i iskoristiti što više neoporezivih primanja za svoje zaposlenike Moontop će članice Women in Adria podržati na sljedeći način:

 • U vrijednosti 10.000 EUR naknada ili 6 mjeseci besplatno korištenja Moontopa, ovisno što prvo nastupi
 • Besplatna analiza i konzultacije – optimizacija i korištenje neoporezivih stavki

Pogodnost vrijedni za sve nove korisnike Moontopa ali i postojeće (primjenjivo na benefite koje postojeći klijenti Moontopa ne koriste).

Pridružite nam se na edukaciji i osigurajte svom poduzeću poziciju poželjnog poslodavca u svojoj branši!

CIJENA ULAZNICE: Besplatno 

Prijave i odjave do 11.04.2024.

 

Ukoliko niste naša članica pridružite se našoj mreži:
Odabir paketa – Women in Adria

Program

Edukacija FLEXI BENEFIT PROGRAM

14:00 - 15:00
Predavači
Branimir Gospić
Branimir Gospić
Branimir Gospić
izvršni direktor, Moontop
Branimir Gospić, osnivač i CEO Moontop-a, je 40-godišnji poduzetnik s bogatim iskustvom i iznimnom stručnošću. Rođen u Zadru, Gospić je stekao diplomu na Fakultetu prometnih znanosti. Nakon završetka obrazovanja, Gospić je započeo svoju karijeru u poslovnom svijetu. Proveo je 15 godina u impresivnoj korporativnoj karijeri u Zubak Grupi. Počevši kao voditelj razvojnih projekata, brzo je napredovao i postao direktor. Posljednjih 13 godina proveo je kao Član Uprave Zubak Grupe, gdje je bio zadužen za poslovanje ORYX Asistencije u Hrvatskoj i 8 zemalja u Europi. Oženjen je i ponosni otac dvoje djece. Svojim iskustvom, vizijom i liderstvom, Gospić kontinuirano nastavlja ostavljati dubok trag u poduzetničkom svijetu, posebno u području koje se tiče Moontop-a.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Prijavite se