Predavač

  • Daria Loos Glebov
    Daria Loos Glebov
    Senior Learning & Development Specialist, Span

    Daria Loos Glebov je psihologinja s 15 godina iskustva rada u području ljudskih potencijala, i to u raznim industrijama od retaila do IT-a, na specijalističkim i voditeljskim funkcijama. Educirana je u KBT i ACT psihoterapiji, za business coaching i certificirana za nekoliko razvojnih alata. Redovito se educira iz područja psihologije i poslovanja te najviše uživa u integriranju i prenošenju znanja drugima. Njezin primarni interes je razvoj i usavršavanje zaposlenika kao i njihovo mentalno zdravlje.
    Trenutno radi na raznim razvojnim HR projektima, drži treninge i edukacije te razvija leadership i talent programe. U slobodno vrijeme proučava stručnu literaturu, bavi se sportom i trči za jednom malom 4-godišnjakinjom.

Datum

29 stu 2023
Expired!

VRIJEME

15:00 - 16:00

29.11.2023. Online: Span x WIA – career mentoring- Učenje kao snaga na karijernom putu

Daria Loos Glebov, u svojoj ulozi Senior Learning & Development Specialista, podijelit će svoje bogato iskustvo u predavanju pod nazivom “Učenje kao snaga na karijernom putu.” Tijekom ovog interaktivnog iskustva, Daria će koristiti konkretna iskustva kako bi ilustrirala strategije razvoja karijere unutar organizacije, s naglaskom na cjeloživotnom učenju. Kroz ovaj širi okvir, predavanje će istražiti univerzalne aspekte profesionalnog rasta u IT sektoru, uz poseban osvrt na suvremene izazove i prilike s kojima se suočavaju žene u poslovnom okruženju.

“Učenje kao snaga na karijernom putu” ne samo da pruža uvid u konkretne prakse razvoja karijere u Spanu, već potiče sudionike na dublje razmišljanje o vlastitoj karijeri. Daria će dijeliti perspektivu žene u IT industriji, ističući ključna pitanja i teme relevantne za profesionalni rast. Ovo predavanje nije samo informativno, već i poticajno iskustvo koje potiče na aktivno sudjelovanje i postavljanje ključnih pitanja o karijernom putu.

Sudjelovanje je besplatno uz obaveznu prijavu dolje.

Program

15:00 - 16:00
Učenje kao snaga na karijernom putu
Predavači
Daria Loos Glebov
Daria Loos Glebov
Daria Loos Glebov
Senior Learning & Development Specialist, Span
Daria Loos Glebov je psihologinja s 15 godina iskustva rada u području ljudskih potencijala, i to u raznim industrijama od retaila do IT-a, na specijalističkim i voditeljskim funkcijama. Educirana je u KBT i ACT psihoterapiji, za business coaching i certificirana za nekoliko razvojnih alata. Redovito se educira iz područja psihologije i poslovanja te najviše uživa u integriranju i prenošenju znanja drugima. Njezin primarni interes je razvoj i usavršavanje zaposlenika kao i njihovo mentalno zdravlje. Trenutno radi na raznim razvojnim HR projektima, drži treninge i edukacije te razvija leadership i talent programe. U slobodno vrijeme proučava stručnu literaturu, bavi se sportom i trči za jednom malom 4-godišnjakinjom.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.