Predavač

Datum

20 svi 2022

VRIJEME

08:30 - 11:30

Poreč 20.05.2022: Networking Breakfast – Kako postići harmoniju osobnog razvoja i antistresa?

Kako u privatnom, tako je i u poslovnom životu važno ostati uvijek dosljedna svojim životnim vrijednostima. Bitno je i ne izgubiti zdravlje, obitelj i sve ono što nam znači. Važno je osvijestiti svoja uvjerenja i ostati dosljedna sebi.

Zato je važno razvijati se na poduzetničkom putu te pronaći sve moguće načine, tehnike, metode i sačuvati sebe. Jer to nam zapravo jedino ostaje – samo mi na kraju dana.

Poduzetnice su u ovom svijetu nepredvidivosti u poslovanju gotovo potpisale pristanak na uspone i padove, nejasne situacije, obrate u poslovanju i životnim prilikama. Ako je koja propustila taj memo, u zadnje dvije godine je dobila takav trening da sada s punom zahvalnošću može zaustaviti trenutak za sebe.

Na ovom Networiking breakfastu će vas Iva Tominović Matas upoznati s tehnikom emotivne slobode EFT ili kako ju većina poznaje, tapkanje. Tapkanje je jednostavna i blaga metoda, a veoma moćna. Na vrlo nježan način može vas dovesti do dubokih uvida o uvjerenjima. Tehnika koju možete i same primijeniti kad osjećate stres, ljutnju, tugu i sve ostale emocije koje utječu na nas same i na naše poslove. Ono što nije dobro za posao nije dobro za nas. Što nije dobro za nas neće biti dobro ni za nikoga oko nas.

Događaj je namijenjen poduzetnicama, managericama i direktoricama.

Women in Adria članice mogu na konferenciju ponijeti rollup i letke.

LOKACIJA: BO Hotel Palazzo, Obala maršala Tita 24, Poreč

CIJENA ULAZNICE:
Women in Adria članice i RBA klijentice: 200 kn s pdv-om
Izvan Women in Adria mreže: 250 kn s pdv-om

Grad Poreč-Parenzo sufinancirat će s 50% iznosa (100 kuna) sudjelovanje za svaku sudionicu koja je ujedno članica neformalne grupe „Poduzetne žene Poreštine“, s ciljem jačanja i umrežavanja žena na lokalnoj razini

Cijena uključuje sudjelovanje na predavanju i doručak + 1 kava/čaj i sok te vodu.

Sve dodatne konzumacije pića plaćate same.

PODACI ZA UPLATU:
Matić savjetovanje d.o.o. Ulica Ede Peročevića 6, 10000 Zagreb
IBAN: HR7024840081135058751
Opis plaćanja: Vaše ime i prezime – NB Poreč

Pridružite se našoj mreži i nabavite ulaznice po povoljnoj cijeni:
https://www.womeninadria.com/postanite-clanica-women-in-adria-kluba/

 • 00

  days

 • 00

  hours

 • 00

  minutes

 • 00

  seconds

Program

08:00 - 09:00
Doručak & networking
09:00 - 10:15
Kako postići harmoniju osobnog razvoja i antistresa uz pomoć EFT tehnike
Da mi je netko pokazao nešto poput filma kako će izgledati moj poduzetnički put ja nikad ne bih otišla u poduzetničke vode. Bila bih prestravljena. I bez imalo razmišljanja odbacila bih misao da otvorim svoju firmu. Ali srećom ne možemo vidjeti budućnost. Ne možemo znati što će nas sve dočekati na tom poduzetničkom putu. I sreća da je to tako. I bez obzira na sve to ja nikad nisam požalila što sam poduzetnica. Bez obzira na sve te horor stvari koje su mi se putem desile nikad ali baš nikad nisam rekla: „Što mi je to trebalo!“ Kaže jedna mudra poslovica: „ Ono što te ne slomi, ojača te!“ Nije da volim ovu izreku ali doista bilo je potrebno da se slomim na svim razinama ne bi li se ponovno sastavila i bila JA, točno ona koja ja jesam. Da nije bilo svih tih horor situacija danas ne bih bila to što jesam. Ne bih stvorila to što sam stvorila. Ne bih bila tamo gdje želim biti. I unatoč svemu tome volim to što jesam i volim to što radim. Ono što je u svemu tome bitno je ostati uvijek dosljedan svojim životnim vrijednostima. Nikada ne izgubiti sebe. Važno je proći kroz to a ne izgubiti zdravlje, obitelj i sve ono što nam je bitno. Važno je osvijestiti, kao što sam i ja osvijestila i poradila na tome, svoja uvjerenja. Uvjerenja kojih nismo svjesni. Zbog tih uvjerenja lako ćemo upasti u te, kako ja kažem, horor situacije. Zato je važno na poduzetničkom putu i osobno rasti i naći sve moguće načine/tehnike/metode i sačuvati sebe. Jer sve što imamo, imamo SEBE.
Predavači
Iva Tominović Matas
10:30 - 11:30
Networking
Iva Tominović Matas
Iva Tominović Matas
Garden Designer i certificirani praktičar EFT
Iva Tominović Matas praktičar je Tehnike emotivne slobode (EFT) i Reprogramiranja matrice pomoću EFT tehnike. Vlasnica je Green Hypnotic poduzeća.

Prijavite se

Women in Adria članice i RBA klijentice 200 KN s PDV-om

PODACI ZA UPLATU: Matić savjetovanje d.o.o. Ulica Ede Peročevića 6, 10000 Zagreb IBAN: HR7024840081135058751 Opis plaćanja: Vaše ime i prezime – NB Zagreb

Available Tickets: 97
The Women in Adria članice i RBA klijentice 200 ticket is sold out. You can try another ticket or another date.
Izvan Women in Adria mreže 250 KN s PDV-om

PODACI ZA UPLATU: Matić savjetovanje d.o.o. Ulica Ede Peročevića 6, 10000 Zagreb IBAN: HR7024840081135058751 Opis plaćanja: Vaše ime i prezime – NB Zagreb

Available Tickets: 97
The Izvan Women in Adria mreže 250 ticket is sold out. You can try another ticket or another date.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.