Predavači

 • Ivona Klarić
  Ivona Klarić
  Product manager for SMB/Dynamics 365, Be-terna

  Ivona Klarić, Product manager for Microsoft Dynamics 365 Business central express
  20 godina u IT industriji, bavi se poslovima consultinga, team and product managementa u području implementacije Microsoft poslovnog sustava Business central. Okrenuta je pronalascima novih načina za pružanje usluga u SMB businessu, trenutno više za DACH, Nordic i UK tržište. Fokus je i na pronalaženju načina kako plasirati nove produkte na tržište i na suradnju sa partnerima.

 • Jarmila Pezo
  Jarmila Pezo
  Izvršna direktorica Sektora gospodarstva, poslovnih i prostornih informacijskih sustava, IN2 grupa

  Jarmila Pezo je Izvršna direktorica Sektora gospodarstva, poslovnih i prostornih informacijskih sustava IN2 grupe i direktorica tvrtke IGEA, članice IN2 grupe.

  Jarmila je diplomirala je na Fakultetu elektrotehnike i računarstva u Zagrebu i završila UNIGIS poslijediplomski studij na Fakultetu za ekonomiju i poslovnu administaciju Sveučilišta Vrije u Amsterdamu. Radila je na raznim pozicijama od voditelja projekata, prodaje i marketinga, do voditelja vertikale i međunarodnih projekata na području implementacije IT i GIS sustava.

  Jarmila ima bogato, gotovo dvadesetogodišnje iskustvo na poslovima iz područja ICT tehnologije i geoinformatike, kao i iskustvo vođenja brojnih projekata i razvoja informacijskih sustava u privatnom i javnom sektoru. Od 2017. godine radi na kontinuiranom rastu poslovanja i širenju portfelja usluga tvrtke IGEA, a od 2022. godine zadužena je za rast i razvoj poslovanja Sektora gospodarstva, poslovnih i prostornih informacijskih sustava IN2 grupe.

 • Klara Novosel
  Klara Novosel
  Voditeljica PR-a i marketinških komunikacija, MG
 • Martina Bajza Novaković
  Martina Bajza Novaković
  Line of Business Manager, ASEE

  Martina od samih početaka svojeg profesionalnog usmjerenja slijedi tipičan put osobe koja svoj put vidi u IT industriji; kao uspješna učenica gimnazije MIOC, upisuje FER, a nakon završetka studija započinje svoju karijeru u kompaniji CROZ. Nakon tri uspješne godine, profesionalni put nastavlja u ASEE-u, gdje brzo napreduje od pozicije Business Analystice do one Project Managerice. U cijelom tom gotovo tipičnom scenariju jedne uspješne i posvećene IT-evke, Martina predstavlja nešto sasvim netipično. Njezina posvećenost, temeljitost, radna etika i odlično razumijevanje businessa, u kratkom ju vremenu lansiraju na rukovodeće pozicije. Martina je ubrzo preuzela poziciju Delivery Unit Managerice, a nakon samo 3 godine počinje obnašati funkciju Line of Business Managerice. Vodi tim koji broji više od 100 stručnjaka iz sedam zemalja jugoistočne Europe, a njihov je fokus na isporuci deset ASEE proizvoda, za 30 različitih klijenata u regiji. Unatoč zahtjevnoj i odgovornog poziciji, Martina je ponosna majka dviju djevojčica, čime dodatno pokazuje svoju izvanrednu organiziranost i sposobnost balansiranja obiteljskog života i uspješne karijere. Njezin radni etos, predanost i sposobnost vođenja velikog tima čine je istaknutom lidericom.

 • Matea Šujica
  Matea Šujica
  Key account manager, A1

  Matea Šujica je diplomirala politologiju. Od 2011. godine, dok je bila studentica, počela je raditi u B.net-u i tadašnjem Vip-u kao vođa tima za telesales. Od ožujka 2021., prešla je u korporativni odjel kao voditelj ključnih korisničkih računa. Svakodnevno se bavi različitim zadacima. Ona prezentira i prodaje A1 proizvode i usluge velikim poslovnim korisnicima, planira i provodi procese prodaje te ostvaruje rezultate. Također, radi na akviziciji novih poslovnih korisnika te održava odnose s postojećim ključnim korisnicima. Matea također osigurava kvalitetu usluge i zadovoljstvo korisnika u skladu sa standardima tvrtke.

 • Nevena Smolić
  Nevena Smolić
  Direktorica Odjela za IT planiranje, izvještavanje i analizu u OTP banci.

  Rođena je Zadru 1986. godine. Nakon što je stekla titulu diplomirane inženjerke na Fakultetu prometnih znanosti u Zagrebu, dodatno je završila EMBA studij u poslovnoj školi Swiss school of business management.
  Educirala se za upravljanje projektima Europskih fondova te je pohađala i ostale tečajeve/seminare u svrhu ostvarivanja certifikata. 2013. preselila se i privremeno u Njemačku radi usavršavanja jezika.
  Prvo radno mjesto u branši projektnog menadžmenta bilo joj je u Hrvatskoj pošti gdje je provela 2 godine radeći na projektima unaprjeđenja logistike prijevoza, kao i restrukturiranja Call centra.
  Nakon toga zapošljava se u IT tvrtki King ICT kao poslovni analitičar i konzultant sustava za DMS, gdje provodi vrijeme radeći za javne državne i ostale tvrtke na projektima unaprjeđenja poslovnih procesa.
  2018. dolazi u OTP banku kao IT projekt menadžer s osnovnim ciljem rada na projektu integracije OTP i Splitske banke. 2022. godine postaje direktorica Odjela za IT planiranje, izvještavanje i analizu u OTP banci, čiju dužnost obavlja i danas.
  2015. godine ostvarila je nagradu zaposlenika godine u Hrvatskoj pošti u okviru Projekt management office-a. 2021-2022 pohađala je Talent Development Program s ciljem unaprjeđenja Leadeship vještina.

 • Vedrana Miholić
  Vedrana Miholić
  Vedrana Miholić je direktorica internacionalnog poslovanja u CROZu te upravna direktorica CROZ

  Vedrana Miholić je direktorica internacionalnog poslovanja u CROZu te upravna direktorica CROZ DACH-a. Njezino profesionalno iskustvo uključuje više od 20 godina uspješnog rada kao analitičarka u financijskoj industriji, savjetnica za metodologiju razvoja softvera i voditeljica portfelja projekata. Kao gost predavač redovito prenosi svoje znanje studentima Sveučilišta u Zagrebu. Njezina ambicija, bezgranična energija i dobre ideje su raketni pogon CROZ-a. U javnosti je prepoznata po svojim aktivnostima vezanim uz STEM edukaciju i uključivanje više žena u tehnološku industriju. Nominirana je za nagradu „European Celebration of Women in Computing“.
  Vedrana je jedna od osnivačica i prva predsjednica udruge roditelja „RODE“, strastvena trkačica, a svojim uspjesima ubraja završetak maratona u Berlinu, New Yorku i Chicagu te uspon na vrh Kilimanjara.

 • Željka Čirić
  Željka Čirić
  Key account manager, A1

  Zaposlena u A1 Hrvatska unazad 2 godine na poziciji Key account managera nakon 12 godina iskustva u prodaji u bankarskom sektoru.
  Poznavanje ključnog korisnika je od presudne važnosti, a kako bi stručno i kvalitetno vodio korisnika obavezna je česta posjeta na terenu tako da smatram da je pozicija Kam-a bitan dio krvotoka sustava.

Datum

18 tra 2024
Expired!

VRIJEME

09:00 - 15:00

18.4.2024. Zagreb – Konferencija za žene u IT industriji

Tvrtke u sektoru informatičkih tehnologija se suočavaju s velikim izazovima uslijed svih promjena na tržištu. Istovremeno, to je prilika ženama za ulazak u ovaj visoko profitabilni sektor.  Stoga smo posebnu pažnju posvetili onima koje su često u manjini, skrivene iza ekrana računala, kravata, odijela i širokih muških ramena, a itekako su se iskazale i zasjele na tron uspješnosti. Riječ je o ženama u IT-ju, industriji koja je još uvijek pretežito muška, no to ne znači da je samo muškarcima namijenjena.

Projektom Žene u IT-u dajemo vidljivost uspješnim ženama koje mogu poslužiti kao uzori onima koje su tek na početku svoje karijere u sektoru ili razmatraju IT sektor za razvoj svoje karijere, ali i priliku za umrežavanje ženama koje su već dugo u ovom svijetu. Povratne informacije s prve konferencije nam govore da smo na dobrom putu i vjerujemo da ćete i ove godine uživati.

Ususret svjetskom Danu djevojaka i žena u području informacijskih i komunikacijskih tehnologija (IKT), pridružite nam se na drugoj konferenciji za IT sektor, poslušajte inspirativne i edukativne predavačice i umrežite se s ostalim ženama iz IT-a. Agendu možete pronaći u nastavku stranice.

LOKACIJA: Restoran Lido Jarun

DATUM I VRIJEME: 18.04.2024., od 09:00 do 14 sati

CIJENA ULAZNICE:
70€ uključujući PDV za članice WIA mreže
85€ uključujući PDV za sve izvan WIA mreže

5 i više ulaznica 15% popusta

U cijenu ulaznice uključen je coffee break, ručak i goodie bags.

Kako bi ste osigurali svoju ulaznicu, bitno je uplatiti iznos do srijede, 17. travnja!

PODACI ZA UPLATU:
Matić savjetovanje d.o.o. Ulica Ede Peročevića 6, 10000 Zagreb
IBAN: HR2123600001102270647
Opis plaćanja: Vaše ime i prezime – Konferencija IT

Na događaju će biti prisutan službeni fotograf. Ukoliko želite doći, ali nemate pratnju – ne brinite. Pobrinut ćemo se da se ugodno osjećate i maksimalno iskoristite dan konferencije.

Sve dodatne informacije dostupne su na petra.ivancic@womeninadria.com

 

Pridružite se našoj mreži i nabavite ulaznice po povoljnoj cijeni:
postanite članica klikom na ovaj link

 

Program

18.04.2024.

08:30 - 09:00
Registracija i networking
09:00 - 09:10
Pozdravni govor i otvaranje konferencije
09:10 - 09:30
MG – Luksuz koji si možete priuštiti
Klara će održati predavanje o povijesti marke MG, istražujući korijene i razvoj ove ikonične automobilske marke. U sklopu predavanja, Klara će istaknuti novu eru automobila koju MG oblikuje danas, uz naglasak na inovacije, nagrade i njihov odnos s potrošačima. Posebno će se osvrnuti na modele EHS/MG4 koji ćete moći i isprobati na konferenciji.
Predavači
Klara Novosel
09:30 - 09:50
Dare to succeed
Martina će u svom predavanju podijeliti iskustva i uvide stečene tijekom karijere u IT industriji; od MIOC-a, preko FER-a, do pozicije Business Line Managerice u ASEE-u. U fokusu Martininog predavanja bit će savjeti o liderstvu u IT industriji proistekli iz vlastitog iskustva i kreirani izazovima, usponima i padovima, koji su u konačnici rezultirali uspješnom karijerom. Martinino predavanje ima za cilj pružiti novu perspektivu liderstva, ne samo u IT industriji, već i općenito, s načelima primjenjivima u različitim kontekstima.
Predavači
Martina Bajza Novaković
09:50 - 10:10
A1
TBD
Predavači
Matea Šujica, Željka Čirić
10:10 - 10:30
Putovanje tehnološkim labirintima banke.
Nevena će nam govoriti o tome kako žene pronalaze snagu i odlučnost u banci IT-a dok svladavaju složene tehničke prepreke te potiču inovacije u industriji. Fokus je na putovanju kroz labirinte tehnoloških izazova, ističući inspirativne primjere uspješnih projekata i postignuća. Glavni cilj je ne samo potaknuti, već i ohrabriti, nadahnuti i podržati sve žene, posebno one u IT sektoru, da pronađu svoje unutarnje samopouzdanje i hrabro koračaju prema vlastitim izazovima, stvarajući tako svijet pun mogućnosti i napretka.
Predavači
Nevena Smolić
10:30 - 10:50
Pauza za kavu i networking
10:50 - 11:10
Balance in control and letting go
Tema izlaganja biti će mogućnosti profesionalnog razvoja za žene u IT industriji, rad u internacionalnom okruženju i na različitim tržištima uz osvrt i na osobni razvoj koji je “nužan” za profesionalni razvoj
Predavači
Ivona Klarić
11:10 - 11:30
Bit inženjerka - nekada rijetkost, danas privilegija!
Kroz prezentaciju „Bit inženjerka - nekada rijetkost, danas privilegija!“ Jarmila Pezo, izvršna direktorica Sektora gospodarstva, poslovnih i prostornih informacijskih sustava IN2 grupe i direktorica tvrtke IGEA vodi nas kroz svoj razvojni put. Još kao mlada djevojka otkrila je ljubav prema matematici koja ju je odvela na Fakultet elektrotehnike i računarstva u Zagrebu, gdje je tada bila među rijetkim studenticama (FERovkama). Nakon uspješnog školovanja u Zagrebu, zaposlila se i otkrila svijet geoinformacijskih sustava (GIS), i shvatila da je to područje u kojem se želi i dalje usavršavati. Završila je UNIGIS poslijediplomski studij na Sveučilištu Vrije u Amsterdamu gdje se dodatno usavršila za GIS sustave kojima se i danas intenzivno bavi, posebno u sklopu tvrtke IGEA koja bilježi kontinuirani rast od kada je Jarmila na vodećoj IGEA poziciji i ulaže svoje znanje, zajedno sa svojim timom u razvoj IGEE. Saznajte što Jarmilu motivira i kako ona motivira svoje kolege, gdje pronalazi inspiraciju i zašto voli svoj posao, koliko su njeni kolege zaslužni da se odlučila preuzeti direktorsku poziciju IGEE, te zašto je biti inženjerka danas privilegija.
Predavači
Jarmila Pezo
11:30 - 12:15
Proglašenje future leaderica
12:15 - 12:35
Pleši, igraj, rasti
Čula sam da je ples najsigurniji alat u borbi protiv depresije, ali mi nitko nije napomenuo treba li biti dobar u tome i kako treba plesati. Često tražimo savršen trenutak da se opustimo i plešemo. Za tu kvalitetnu igru potrebna nam je dobra glazba, ugodan ambijent i što je najvažnije okruženje ljudi koji nas ne osuđuju. Vrlo je slično, ako ne i isto, u poslovnom okruženju. Da bismo bili kreativni, dali svoj puni potencijal, da bi organizacija bila otporna na krize, potrebni su joj različiti ljudi koji „plešu“ i „igraju se“. Onda se zapitam, tko se usudi igrati se u okruženju u kojem možda vlada osuda i ne prihvaćanje različitosti? Na ovom predavanju želimo doći do odgovora kako stvoriti okruženje dovoljno sigurno da se igramo, plešemo i rastemo – profesionalno i duhovno.
Predavači
Vedrana Miholić
12:35 - 14:00
Ručak i networking
Klara Novosel
Klara Novosel
Voditeljica PR-a i marketinških komunikacija, MG
Martina Bajza Novaković
Martina Bajza Novaković
Line of Business Manager, ASEE
Martina od samih početaka svojeg profesionalnog usmjerenja slijedi tipičan put osobe koja svoj put vidi u IT industriji; kao uspješna učenica gimnazije MIOC, upisuje FER, a nakon završetka studija započinje svoju karijeru u kompaniji CROZ. Nakon tri uspješne godine, profesionalni put nastavlja u ASEE-u, gdje brzo napreduje od pozicije Business Analystice do one Project Managerice. U cijelom tom gotovo tipičnom scenariju jedne uspješne i posvećene IT-evke, Martina predstavlja nešto sasvim netipično. Njezina posvećenost, temeljitost, radna etika i odlično razumijevanje businessa, u kratkom ju vremenu lansiraju na rukovodeće pozicije. Martina je ubrzo preuzela poziciju Delivery Unit Managerice, a nakon samo 3 godine počinje obnašati funkciju Line of Business Managerice. Vodi tim koji broji više od 100 stručnjaka iz sedam zemalja jugoistočne Europe, a njihov je fokus na isporuci deset ASEE proizvoda, za 30 različitih klijenata u regiji. Unatoč zahtjevnoj i odgovornog poziciji, Martina je ponosna majka dviju djevojčica, čime dodatno pokazuje svoju izvanrednu organiziranost i sposobnost balansiranja obiteljskog života i uspješne karijere. Njezin radni etos, predanost i sposobnost vođenja velikog tima čine je istaknutom lidericom.
Matea Šujica
Matea Šujica
Key account manager, A1
Matea Šujica je diplomirala politologiju. Od 2011. godine, dok je bila studentica, počela je raditi u B.net-u i tadašnjem Vip-u kao vođa tima za telesales. Od ožujka 2021., prešla je u korporativni odjel kao voditelj ključnih korisničkih računa. Svakodnevno se bavi različitim zadacima. Ona prezentira i prodaje A1 proizvode i usluge velikim poslovnim korisnicima, planira i provodi procese prodaje te ostvaruje rezultate. Također, radi na akviziciji novih poslovnih korisnika te održava odnose s postojećim ključnim korisnicima. Matea također osigurava kvalitetu usluge i zadovoljstvo korisnika u skladu sa standardima tvrtke.
Željka Čirić
Željka Čirić
Key account manager, A1
Zaposlena u A1 Hrvatska unazad 2 godine na poziciji Key account managera nakon 12 godina iskustva u prodaji u bankarskom sektoru. Poznavanje ključnog korisnika je od presudne važnosti, a kako bi stručno i kvalitetno vodio korisnika obavezna je česta posjeta na terenu tako da smatram da je pozicija Kam-a bitan dio krvotoka sustava.
Nevena Smolić
Nevena Smolić
Direktorica Odjela za IT planiranje, izvještavanje i analizu u OTP banci.
Rođena je Zadru 1986. godine. Nakon što je stekla titulu diplomirane inženjerke na Fakultetu prometnih znanosti u Zagrebu, dodatno je završila EMBA studij u poslovnoj školi Swiss school of business management. Educirala se za upravljanje projektima Europskih fondova te je pohađala i ostale tečajeve/seminare u svrhu ostvarivanja certifikata. 2013. preselila se i privremeno u Njemačku radi usavršavanja jezika. Prvo radno mjesto u branši projektnog menadžmenta bilo joj je u Hrvatskoj pošti gdje je provela 2 godine radeći na projektima unaprjeđenja logistike prijevoza, kao i restrukturiranja Call centra. Nakon toga zapošljava se u IT tvrtki King ICT kao poslovni analitičar i konzultant sustava za DMS, gdje provodi vrijeme radeći za javne državne i ostale tvrtke na projektima unaprjeđenja poslovnih procesa. 2018. dolazi u OTP banku kao IT projekt menadžer s osnovnim ciljem rada na projektu integracije OTP i Splitske banke. 2022. godine postaje direktorica Odjela za IT planiranje, izvještavanje i analizu u OTP banci, čiju dužnost obavlja i danas. 2015. godine ostvarila je nagradu zaposlenika godine u Hrvatskoj pošti u okviru Projekt management office-a. 2021-2022 pohađala je Talent Development Program s ciljem unaprjeđenja Leadeship vještina.
Ivona Klarić
Ivona Klarić
Product manager for SMB/Dynamics 365, Be-terna
Ivona Klarić, Product manager for Microsoft Dynamics 365 Business central express 20 godina u IT industriji, bavi se poslovima consultinga, team and product managementa u području implementacije Microsoft poslovnog sustava Business central. Okrenuta je pronalascima novih načina za pružanje usluga u SMB businessu, trenutno više za DACH, Nordic i UK tržište. Fokus je i na pronalaženju načina kako plasirati nove produkte na tržište i na suradnju sa partnerima.
Jarmila Pezo
Jarmila Pezo
Izvršna direktorica Sektora gospodarstva, poslovnih i prostornih informacijskih sustava, IN2 grupa
Jarmila Pezo je Izvršna direktorica Sektora gospodarstva, poslovnih i prostornih informacijskih sustava IN2 grupe i direktorica tvrtke IGEA, članice IN2 grupe. Jarmila je diplomirala je na Fakultetu elektrotehnike i računarstva u Zagrebu i završila UNIGIS poslijediplomski studij na Fakultetu za ekonomiju i poslovnu administaciju Sveučilišta Vrije u Amsterdamu. Radila je na raznim pozicijama od voditelja projekata, prodaje i marketinga, do voditelja vertikale i međunarodnih projekata na području implementacije IT i GIS sustava. Jarmila ima bogato, gotovo dvadesetogodišnje iskustvo na poslovima iz područja ICT tehnologije i geoinformatike, kao i iskustvo vođenja brojnih projekata i razvoja informacijskih sustava u privatnom i javnom sektoru. Od 2017. godine radi na kontinuiranom rastu poslovanja i širenju portfelja usluga tvrtke IGEA, a od 2022. godine zadužena je za rast i razvoj poslovanja Sektora gospodarstva, poslovnih i prostornih informacijskih sustava IN2 grupe.
Vedrana Miholić
Vedrana Miholić
Vedrana Miholić je direktorica internacionalnog poslovanja u CROZu te upravna direktorica CROZ
Vedrana Miholić je direktorica internacionalnog poslovanja u CROZu te upravna direktorica CROZ DACH-a. Njezino profesionalno iskustvo uključuje više od 20 godina uspješnog rada kao analitičarka u financijskoj industriji, savjetnica za metodologiju razvoja softvera i voditeljica portfelja projekata. Kao gost predavač redovito prenosi svoje znanje studentima Sveučilišta u Zagrebu. Njezina ambicija, bezgranična energija i dobre ideje su raketni pogon CROZ-a. U javnosti je prepoznata po svojim aktivnostima vezanim uz STEM edukaciju i uključivanje više žena u tehnološku industriju. Nominirana je za nagradu „European Celebration of Women in Computing“. Vedrana je jedna od osnivačica i prva predsjednica udruge roditelja „RODE“, strastvena trkačica, a svojim uspjesima ubraja završetak maratona u Berlinu, New Yorku i Chicagu te uspon na vrh Kilimanjara.

Prijavite se