Predavač

 • Elmira Majerić
  Elmira Majerić
  NLP majstor, Business (Mind) Coach, predstavnica Google inicijatice #IamRemarkable

  Nediplomirana je teta u vrtiću, koja je zalutala u vođenje i razvoj digitalnih platformi još tamo 2007. godine. Bila je digital first prije nego li je to bio pojam, a kroz vrijeme je stjecala razna znanja i vještine koja su joj omogućile da samostalno i uspješno vodi velike projekte, cijele firme i nekoliko M&A procesa kao dio nekih start-up putovanja. Zadnjih 6 godina je gradila brend poznat kao Pauza.hr u okviru Delivery Hero grupacije te privela tu priču kraju podrškom procesa integracije i akvizicije u Glovo. Trenutno je brand direktor u Casumu i LEGO® Serious Play® facilitator.

  Zahvaljujući cjeloživotnim entuzijazmom i znatiželjom puno ulaže u vlastiti osobni rast i razvoj pa tako od 2015. godine nosi titulu majstora NLPa i povremeno radi kao Business (Mind) Coach, a od 2021. je dio Google inicijative #IamRemarkable koja osnažuje žene i druge nedovoljno zastupljene skupine da slave svoja postignuća na radnom mjestu i izvan njega. To je nešto do čega joj je iznimno stalo s obzirom na vlastiti put u karijeri.

  Želja joj je biti učitelj, mentor, netko tko vas može inspirirati, podržati, poticati na inovacije i druge perspektive kako bi mogli stvoriti uvijete za bolje življenje – to prepoznaje kao nešto što je nedostajalo na njenom putu.

Datum

03 svi 2024
Expired!

VRIJEME

15:00 - 16:00

3.5.2024. Online career mentoring: Žene i uredska politika

Treći ovogodišnji online Career Mentoring održati će se 3. svibnja 2024. godine. Predavačica će biti Elmira Majerić, NLP majstor, Business (Mind) Coach, predstavnica Google inicijatice #IamRemarkable.

Elmira je inspirativna figura koja svoj cjeloživotni entuzijazam i neprekidnu znatiželju usmjerava prema osobnom rastu i razvoju. Od 2015. godine, Elmira nosi titulu majstora NLP-a, koristeći svoje vještine kao Business (Mind) Coach. Od 2021. godine, ponosno je dio Google inicijative #IamRemarkable, koja hrabri žene i druge nedovoljno zastupljene skupine da slave svoje profesionalne uspjehe, kako na radnom mjestu, tako i izvan njega. Ova inicijativa ima posebno značenje za Elmira, s obzirom na njezin osobni put u karijeri.

Elmira ima bogata iskustvom rada u korporativnom svijetu, stoga će ovaj mentoring biti prilika za duboku i korisnu raspravu o mnogim aspektima poslovnog okruženja. Raspravljat ćemo o uredskoj politici i dinamici, pružajući sudionicima konkretne ideje i još važnije, razvijajući samopouzdanje potrebno za uspjeh u svim situacijama na poslu. Ovaj mentoring će vas nadahnuti, inspirirati i potaknuti da aktivno razmišljate o vašem osobnom i profesionalnom razvoju na načine koje možda niste ni razmatrali prije.

Osim toga, fokus će biti i na važnosti samopromocije u profesionalnom okruženju. Elmira će podijeliti svoje savjete o tome kako se uspješno pozicionirati, prepoznati igrice koje se igraju u uredu te kako koristiti vlastite snage i autentičnost kako biste napredovali u karijeri. Ovaj mentoring pružit će vrijedne uvide i alate koji će sudionicima pomoći da ostvare svoje profesionalne ciljeve, zadržavajući istovremeno vlastitu autentičnost.

Zato vas pozivamo da se pridružite ugodnom razgovoru na kraju radnog dana i sudjelujete u mentoringu postavljajući pitanja vezano za sve što vas zanima.

 

CIJENA ULAZNICE:
Za Women in Adria članice- BESPLATNO

Izvan Women in Adria Networka: 15 EUR, PDV uključen

Prijave i odjave do 01.05.2024.

PODACI ZA UPLATU:
Matić savjetovanje d.o.o. Ulica Ede Peročevića 6, 10000 Zagreb
IBAN: HR2123600001102270647
Opis plaćanja: Vaše ime i prezime – online mentoring

Ukoliko niste naša članica pridružite se našoj mreži:
Odabir paketa – Women in Adria

Program

Žene i uredska politika

15:00 - 16:00
Predavači
Elmira Majerić
Elmira Majerić
Elmira Majerić
NLP majstor, Business (Mind) Coach, predstavnica Google inicijatice #IamRemarkable
Nediplomirana je teta u vrtiću, koja je zalutala u vođenje i razvoj digitalnih platformi još tamo 2007. godine. Bila je digital first prije nego li je to bio pojam, a kroz vrijeme je stjecala razna znanja i vještine koja su joj omogućile da samostalno i uspješno vodi velike projekte, cijele firme i nekoliko M&A procesa kao dio nekih start-up putovanja. Zadnjih 6 godina je gradila brend poznat kao Pauza.hr u okviru Delivery Hero grupacije te privela tu priču kraju podrškom procesa integracije i akvizicije u Glovo. Trenutno je brand direktor u Casumu i LEGO® Serious Play® facilitator. Zahvaljujući cjeloživotnim entuzijazmom i znatiželjom puno ulaže u vlastiti osobni rast i razvoj pa tako od 2015. godine nosi titulu majstora NLPa i povremeno radi kao Business (Mind) Coach, a od 2021. je dio Google inicijative #IamRemarkable koja osnažuje žene i druge nedovoljno zastupljene skupine da slave svoja postignuća na radnom mjestu i izvan njega. To je nešto do čega joj je iznimno stalo s obzirom na vlastiti put u karijeri. Želja joj je biti učitelj, mentor, netko tko vas može inspirirati, podržati, poticati na inovacije i druge perspektive kako bi mogli stvoriti uvijete za bolje življenje - to prepoznaje kao nešto što je nedostajalo na njenom putu.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Prijavite se