Predavači

 • Dina Dzaja Kovač
  Dina Dzaja Kovač
  Odvjetnica

  Karijeru je započela odmah nakon stečene diplome na Pravnom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu 2009. godine. Uspješni put nastavlja otvaranjem vlastitog Odvjetničkog ureda u Šibeniku 2013. godine.
  Kroz dugogodišnju karijeru se specijalizirala za predmete iz polja radnog, građanskog, obiteljskog te trgovačkog prava.
  Dinu u radnim procesima odlikuju konkretna i brza usluga posebno prilagođena svakom klijentu, a fokus u radu je zaštita interesa klijenata, pružanje konkretne vrijednosti, te maksimalno ubrzavanje procesa rješavanja pravnih pitanja. Usredotočenost na ove vrijednosti je osigurao široki portfelj zadovoljnih klijenata od kojih je značajan broj klijenata iz inozemstva.

 • Gloria Curavić
  Gloria Curavić
 • Ivana Pehar
  Ivana Pehar
  vlasnica društva

  Ivana Pehar je vlasnica društva Laureola d.o.o. koje pruža usluge osobnog i profesionalnog coachinga (NLP & wingwave coach) te virtualnog poslovnog asistenta.
  Dugogodišnju karijeru Ivana je započela u bankarskom sektoru nakon čega je nove izazove potražila u poduzetništvu. Iskustvo i kompetencije stekla je obavljajući poslove administracije, komercijalne poslove, računovodstvo, financije, zaštitu na radu i zaštitu od požara. Menagersko iskustvo pomoglo joj je da prepozna važnost dobre organizacije, međusobnog uvažavanja i poštovanja, preuzimanja odgovornosti, fleksibilnosti i učinkovitosti.
  Kontinuirano učenje i razmjena stečenih znanja za Ivanu predstavlja veliku vrijednost. Nakon završenog stručnog studija ekonomije dodatno se educirala i stekla certifikate za NLP coacha, wingwave coacha, samostalnu računovotkinju, digitalni marketing i specijalisticu zaštite na radu.
  Osobni i poslovni izazovi s kojima se suočavaju zaposlenici i poduzetnici te ljubav prema psihologiji Ivanu su potaknuli da kroz osobni razvoj stekne dodatne kompetencije za pružanje podrške svima koji su spremni mijenjati vlastiti život i iskusiti olakšavajuće pozitivne promjene.
  Svojim klijentima Ivana na raspolaganje stavlja vlastite resurse te besplatne konzultacije.

 • Ivana Zec
  Ivana Zec
  Ovlaštena porezna savjetnica

  Ivana Zec je direktorica u UHY POREZNOM SAVJETNIKU i partnerica u UHY HB EKONOM. Od 2014. godine je ovlaštena porezna savjetnica, specijalizirana za razne djelatnosti među kojima se ističu klijenti iz djelatnosti građenja i poslovanja s nekretninama te IT sektora.
  Kao Direktorica poreznog savjetovanja i računovodstva, koordinira svojim timom stručnjaka za usluge računovodstva, poslovnog izvještavanja i obračuna plaća. Svakodnevni radni zadaci joj sežu od vođenja tima do rješavanja najkompleksnijih poreznih situacija, praćenje i tumačenje računovodstvenih i poreznih propisa te asistiranje u poreznim postupcima kod svojih klijenata.
  Kako izvrsno govori engleski jezik, Ivana aktivno sudjeluje u radu sa stranim klijentima, pomaže im kod njihovog poslovanja u Hrvatskoj, te u rješavanju poreznih situacija koje uključuju i poznavanje odredbi Ugovora o izbjegavanju dvostrukog oporezivanja.
  Ivana je i predavačica u sklopu UHY TRENING CENTRA, te predavač na tradicionalnom jesenskom savjetovanju „Računovodstvo, revizija i porezi u praksi“.
  Teme koje obrađuje obuhvaćaju poreze i nekretnine, poreze u IT sektoru te sastavljanje Prijave poreza na dobit. Aktivno sudjeluje i u održavanju radionica pod nazivom ”Kava s poreznom savjetnicom” u sklopu koje sudionicima odgovara na sva pitanja i pomaže u rješavanju složenih slučajeva iz svakodnevnog poslovanja.
  Ivana je članica UHY tima već 12 godina. Završila je Ekonomski fakultet u Splitu, a daljnjim usavršavanjem je stekla titulu ovlaštenog poreznog savjetnika

Datum

10 pro 2021
Expired!

VRIJEME

09:00 - 14:00

10.12. 2021. Šibenik: Konferencija za poduzetnice

Women in Adria vas poziva na prvu konferenciju za poduzetnice u Šibeniku! U zadnjih nekoliko godina održale smo 20-tak konferencija diljem Hrvatske i donosimo vam informacije koje vi i vaš biznis trebaju!

Naše konferencije su usmjerene na edukaciju, umrežavanje i pokretanje dijaloga za lokalnim vlastima o specifičnostima ženskog poduzetništva i mogućnostima potpore.

Događaj je namijenjen:

– iskusnim poduzetnicama
– ženama koje su na početku poslovanja

Ulaz se ne naplaćuje, ali zbog ograničenog broja mjesta obvezna je prijava putem kontakt obrasca niže.

Women in Adria članice mogu na konferenciju ponijeti rollup i letke.

LOKACIJA:

Adriatic Business Centre – ABC, Narodnog preporoda 4, Šibenik

Konferencija se održava uz poštivanje svih epidemioloških mjera.

Program

9:00 - 9:30
Registracija i otvaranje konferencije, pozdravni govori
9:30 - 10:00
Mogućnosti financiranja postcovid razdoblju
Imat ćete priliku čuti o mogućnostima financiranja u RBA, jedinoj poslovnoj banci u Hrvatskoj koja ima program za poduzetnice i mogućnosti financiranja iz EU i domaćih fondova
10:00 - 11:00
Što svaka poduzetnica mora znati o financijama svoje tvrtke ili obrta?
Poduzetnica ste i vjerojatno vrlo stručna u svom području djelovanja, međutim računovodstveni podaci vam nisu baš jasni i često vam stvaraju zbrku. Nitko vam do sada nije uspio povezati podatke iz nekakvog računovodstvenog izvještaja s onim što vama treba prilikom donošenja poslovnih odluka. Sve ovo i puno više će vam biti jasnije nakon predavanja ovlaštene računovođe i ovlaštene porezne savjetnice Ivane Zec koja će vam na jednostavan način pokazati kako iskoristiti računovodstvene podatke u svrhu boljeg planiranja poslovanja, praćenja troškova, prihoda, novčanog tijeka i poreznih obveza.
Predavači
Ivana Zec
11:00 - 11:45
Pravni aspekt ljudskih resursa za male poduzetnike
Ljudski resursi za male poduzetnike predstavljaju velik izazov čim moraju zaposliti prvu osobu nakon sebe. Tvrtke do deset zaposlenih ne mogu si priuštiti zapošljavanje osobe zadužene za ljudske resurse niti pravnika i time su izložene riziku da neće odabrati pravu osobu za posao, da će imati veliku fluktuaciju zaposlenih pa do toga da one kao poslodavci nisu dovoljno zaštićene ugovorima o radu. Sve ovo predstavlja veliki rizik za poslovanje, stoga smo pozvali pravnicu koja će vam dati savjete o tome kako definirati i upravljati procesima u vezi s ljudskim resursima.
Predavači
Dina Dzaja Kovač
11:45 - 12:00
Pauza
12:00 - 13:00
Upoznaj i prihvati sebe
Što nas tjera da uvijek možemo i moramo bolje, da nismo dovoljno dobre? Što nas tjera da osjećamo nezadovoljstvo kada sve oko nas dobro funkcionira? Od kud taj strah koji nas sabotira i ne dozvoljava nam da se krećemo naprijed? Zašto smo nesigurne? Zašto se sramimo? Zašto umanjujemo svoju vrijednost? Dobro znani krivac za naše nepoželjne misli, osjećaje i ponašanja nerijetko su negativna (ograničavajuća) uvjerenja koja su pohranjena duboko u nama i koja nas sputavaju na putu prema uspjehu, sreći i zadovoljstvu. Da bismo pokrenule svoj život na bolje i iskusile istinsku sreću trebamo se upustiti u avanturu upoznavanja SEBE. Ne onoga kako izgledamo, ne onoga što radimo, ne onoga u čemu smo uspješne. Trebamo dati sebi vremena i prostora osvijestiti tko smo, što nam je najvažnije, koje su naše glavne vrijednosti života, što želimo, čemu se radujemo, što je za nas dobro, što nam je cilj... U upoznavanju sebe i svijeta koji nas okružuje na raspolaganju su nam razne metode koje dokazano djeluju i čine naš život ljepšim i ispunjenijim. Neke od tih metoda su Neuro-lingvističko programiranje i wingwave coaching s kojima ćemo se detaljnije upoznati na predavanju te pojasniti što nas oblikuje i čini takvima kakve jesmo. Otkriti ćemo kako prepoznati ograničavajuća uvjerenja i blokirajuće emocije te kako svladati stres, povećati vlastitu učinkovitost i razvijati resurse koje posjedujemo, a da toga možda nismo ni svjesne. ''Ako misliš da možeš ili misliš da ne možeš, uvijek si u pravu'' Henry Ford
Predavači
Ivana Pehar
13:00 - 13:30
Panel rasprava: • Poduzetništvo žena u Europskoj uniji – Prilike, izazovi i mogućnosti financiranja
Moderatorica: Ivana Matić, Sudionici Okruglog stola: tbc
13:30 - 14:00
Moja poslovna priča - Gloria Curavić
Predavači
Gloria Curavić
14:00 -
Zatvaranje konferencije
Ivana Zec
Ivana Zec
Ovlaštena porezna savjetnica
Ivana Zec je direktorica u UHY POREZNOM SAVJETNIKU i partnerica u UHY HB EKONOM. Od 2014. godine je ovlaštena porezna savjetnica, specijalizirana za razne djelatnosti među kojima se ističu klijenti iz djelatnosti građenja i poslovanja s nekretninama te IT sektora. Kao Direktorica poreznog savjetovanja i računovodstva, koordinira svojim timom stručnjaka za usluge računovodstva, poslovnog izvještavanja i obračuna plaća. Svakodnevni radni zadaci joj sežu od vođenja tima do rješavanja najkompleksnijih poreznih situacija, praćenje i tumačenje računovodstvenih i poreznih propisa te asistiranje u poreznim postupcima kod svojih klijenata. Kako izvrsno govori engleski jezik, Ivana aktivno sudjeluje u radu sa stranim klijentima, pomaže im kod njihovog poslovanja u Hrvatskoj, te u rješavanju poreznih situacija koje uključuju i poznavanje odredbi Ugovora o izbjegavanju dvostrukog oporezivanja. Ivana je i predavačica u sklopu UHY TRENING CENTRA, te predavač na tradicionalnom jesenskom savjetovanju „Računovodstvo, revizija i porezi u praksi“. Teme koje obrađuje obuhvaćaju poreze i nekretnine, poreze u IT sektoru te sastavljanje Prijave poreza na dobit. Aktivno sudjeluje i u održavanju radionica pod nazivom ”Kava s poreznom savjetnicom” u sklopu koje sudionicima odgovara na sva pitanja i pomaže u rješavanju složenih slučajeva iz svakodnevnog poslovanja. Ivana je članica UHY tima već 12 godina. Završila je Ekonomski fakultet u Splitu, a daljnjim usavršavanjem je stekla titulu ovlaštenog poreznog savjetnika
Dina Dzaja Kovač
Dina Dzaja Kovač
Odvjetnica
Karijeru je započela odmah nakon stečene diplome na Pravnom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu 2009. godine. Uspješni put nastavlja otvaranjem vlastitog Odvjetničkog ureda u Šibeniku 2013. godine. Kroz dugogodišnju karijeru se specijalizirala za predmete iz polja radnog, građanskog, obiteljskog te trgovačkog prava. Dinu u radnim procesima odlikuju konkretna i brza usluga posebno prilagođena svakom klijentu, a fokus u radu je zaštita interesa klijenata, pružanje konkretne vrijednosti, te maksimalno ubrzavanje procesa rješavanja pravnih pitanja. Usredotočenost na ove vrijednosti je osigurao široki portfelj zadovoljnih klijenata od kojih je značajan broj klijenata iz inozemstva.
Ivana Pehar
Ivana Pehar
vlasnica društva
Ivana Pehar je vlasnica društva Laureola d.o.o. koje pruža usluge osobnog i profesionalnog coachinga (NLP & wingwave coach) te virtualnog poslovnog asistenta. Dugogodišnju karijeru Ivana je započela u bankarskom sektoru nakon čega je nove izazove potražila u poduzetništvu. Iskustvo i kompetencije stekla je obavljajući poslove administracije, komercijalne poslove, računovodstvo, financije, zaštitu na radu i zaštitu od požara. Menagersko iskustvo pomoglo joj je da prepozna važnost dobre organizacije, međusobnog uvažavanja i poštovanja, preuzimanja odgovornosti, fleksibilnosti i učinkovitosti. Kontinuirano učenje i razmjena stečenih znanja za Ivanu predstavlja veliku vrijednost. Nakon završenog stručnog studija ekonomije dodatno se educirala i stekla certifikate za NLP coacha, wingwave coacha, samostalnu računovotkinju, digitalni marketing i specijalisticu zaštite na radu. Osobni i poslovni izazovi s kojima se suočavaju zaposlenici i poduzetnici te ljubav prema psihologiji Ivanu su potaknuli da kroz osobni razvoj stekne dodatne kompetencije za pružanje podrške svima koji su spremni mijenjati vlastiti život i iskusiti olakšavajuće pozitivne promjene. Svojim klijentima Ivana na raspolaganje stavlja vlastite resurse te besplatne konzultacije.
Gloria Curavić
Gloria Curavić

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.