Predavač

 • Branka Novosel
  Branka Novosel
  dr.sc., MindBodyLab Mindfulness

  Dr. sc. Branka Novosel je stručnjakinja za neuroedukaciju, profesorica engleskog i njemačkog jezika, mindfulness i happiness coach, specijalist za workplace happiness i mindfulness curriculum developer.
  U Hrvatsku je dovela znanstvene programe koji omogućavaju učinkovitiji rast djece i odraslih. Osim što već 26 godina vodi školu stranih jezika i edukacijski centar Littera u Samoboru i u Hrvatsku je dovela ALOHA Mentalnu aritmetiku, Branka Novosel je edukatorica koja je među prvima u Hrvatskoj prepoznala važnost prakticiranja mindfulnessa za djecu i odrasle, a Littera je partner Google-ovog instituta za mindfulness – SIYLI.
  Predmet njenog znanstvenog i praktičnog interesa je neuroedukacija – kako najnovije znanstvene spoznaje o funkcioniranju mozga prenijeti u domove, škole i radna mjesta. Educirala se u različitim mindfulness metodama, nakon čega je napravila komparativnu analizu različitih pravaca u mindfulnessu, te osmislila program mindfulnessa Mind Body Lab za polaznike od predškolske dobi do programa za menadžere.
  Osim što ćete se na predavanju upoznati s mindfulnessom kao tehnikom osobnog razvoja, naučit ćete i nekoliko jednostavnih i učinkovitih tehnika kako smanjiti stres i učiniti si život ljepšim.

Datum

12 svi 2022
Expired!

VRIJEME

18:30 - 21:30

Zagreb, 12.5.2022. – Večera za žene u znanosti i farma biznisu

Zadnja konferencija za žene u znanosti i farma biznisu bila je u veljači. Vrijeme je za novo druženje!

Ovaj puta se družimo na večeri, nakon radnog vremena, kad više nema mailova. Imate vremena nekoliko sati popričati s kolegicama.

Osim toga, donosimo vam predavanje dr.sc. Branke Novosel koja će vam otkriti kako ostati mirna i staložena uz sve poslovne i osobne obveze i rokove, u kratko kako biti direktorica svog svemira! (više info dolje niže)

Večera je namijenjena ženama iz sektora znanosti i farma biznisa.

LOKACIJAWestin, Zagreb

CIJENA:

Women in Adria članice i L’Oreal stpendistice: 300 kn s pdv-om
Izvan Women in Adria mreže: 450 kn s pdv-om 

Kako bi ste osigurali svoju ulaznicu, bitno je uplatiti iznos do utorka 10. svibnja!

Cijena uključuje:

 • Jelovnik (tri slijeda)
 • Sudjelovanje u programu večere
 • Networking s uzvanicama
 • Goodie bag

MENI:

MESNI:

 • istarski pljukanci s medvedgradskim gljivama
 • svinjska pisanica u umaku od bosiljka, tortica od mladog krumpira, coulis od mrkve i đumbira
 • mousse od lješnjaka s umakom od pistacija, svježe jagode

RIBLJI:

 • rižoto od kozica i šparoga, krokant od parmezana, mikrozelenje
 • filet jadranske hame s umakom od kapra i rajčice, nabujak od špinata, mlada mrkva i komorač na maslacu
 • mousse od lješnjaka s umakom od pistacija, svježe jagode

 

Obavezna je prijava putem kontakt obrasca, nakon čega će vam na mail doći sve daljnje informacije i podaci za uplatu, te obavezno javiti koji meni je: riblji ili mesni.

Dress code je semi formal, a na večeri će biti prisutan službeni fotograf. Ukoliko želite doći, ali nemate pratnju – ne brinite. Pobrinut ćemo se da se ugodno osjećate i maksimalno iskoristite večer.

Sve dodatne informacije dostupne su na petral@womeninadria.com.

 

PODACI ZA UPLATU:
Matić savjetovanje d.o.o. Ulica Ede Peročevića 6, 10000 Zagreb
IBAN: HR7024840081135058751
Opis plaćanja: Vaše ime i prezime – Znanost večera

Pridružite se našoj mreži i nabavite ulaznice povoljnije.

Program

Večera za žene u znanosti i farma biznisu

18.30 - 19.00
Registracija i networking
19.00 - 20.30
Kako uz mindfulness biti direktorica svog svemira?
Mindfulness je sposobnost da u svakom trenutku budemo svjesni onoga što se događa u nama i oko nas, svojih misli i osjećaja, bez prosudbe. Sada i ovdje. To znači da možemo u potpunosti uživati u lijepim stvarima u životu, bez želje da traju vječno (jer neće), ali isto tako da prihvatimo i ono loše, bez straha da to nikad neće proći (jer hoće). Mindfulness je vještina koja se vježba putem vježbi disanja, vizualizacije, pažnje, svjesnosti, odnosno meditacija, ako meditaciju shvatimo kao kognitivnu aktivnost razmatranja. Rezultat je manje stresa, više zadovoljstva, bolja kvaliteta života, a u poslovnom okruženju to znači veću učinkovitost, bolje poslovne rezultate i veću motiviranost tima. Zbog toga nam mindfulness omogućuje da upravljamo svojim mislima i osjećajima, što znači da zapravo upravljamo svojim životom. Uzimamo volan života u svoje ruke. A to je supermoć. U svijetu mindfulness doživljava svoj procvat na valu tzv. pozitivne psihologije, u svim područjima života. Ne, to nije još jedna tehnika self helpa, new age pomodarstvo, „kokreiranje“, iscjeljivanje… Mindfulness ima osnove u neuroznanosti i vrsta je emocionalne inteligencije, a ima potencijal da za vas bude „game changer“, najvažnija vještina koju ćete u životu naučiti. Ovo je jedinstvena prilika da naučite više o mindfulnessu kao metodi smanjivanja stresa i upravljanju mislima i osjećajima - ukratko, kako postati direktorica svog svemira!
Predavači
Branka Novosel
20.30 - 21.30
Networking
Branka Novosel
Branka Novosel
dr.sc., MindBodyLab Mindfulness
Dr. sc. Branka Novosel je stručnjakinja za neuroedukaciju, profesorica engleskog i njemačkog jezika, mindfulness i happiness coach, specijalist za workplace happiness i mindfulness curriculum developer. U Hrvatsku je dovela znanstvene programe koji omogućavaju učinkovitiji rast djece i odraslih. Osim što već 26 godina vodi školu stranih jezika i edukacijski centar Littera u Samoboru i u Hrvatsku je dovela ALOHA Mentalnu aritmetiku, Branka Novosel je edukatorica koja je među prvima u Hrvatskoj prepoznala važnost prakticiranja mindfulnessa za djecu i odrasle, a Littera je partner Google-ovog instituta za mindfulness - SIYLI. Predmet njenog znanstvenog i praktičnog interesa je neuroedukacija – kako najnovije znanstvene spoznaje o funkcioniranju mozga prenijeti u domove, škole i radna mjesta. Educirala se u različitim mindfulness metodama, nakon čega je napravila komparativnu analizu različitih pravaca u mindfulnessu, te osmislila program mindfulnessa Mind Body Lab za polaznike od predškolske dobi do programa za menadžere. Osim što ćete se na predavanju upoznati s mindfulnessom kao tehnikom osobnog razvoja, naučit ćete i nekoliko jednostavnih i učinkovitih tehnika kako smanjiti stres i učiniti si život ljepšim.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.