Predavači

 • Nataša Kapov Kostovski
  Nataša Kapov Kostovski
  board member, Lemax d.o.o.

  Nataša Kapov Kostovski je završila 2. jezičnu gimnaziju u Splitu te Geodetski fakultet u Zagrebu. Poduzetnica zadnjih 13 godina koja je s 26 pokrenula geodetski biznis koji i danas vodi. 2011. se uključila u IT industriju kroz tvrtku Lemax kada je firma imala manje od deset zaposlenika. Kao dio managementa Lemaxa, koji danas broji 90 zaposlenika, najviše je posvećena strateškom razvoju tvrtke, izgradnji timova i odjela. Angažirana i kroz volonterski rad posvećena svojim projektima – ICT Supergirls & Mentoring Byte.

 • Tanja Pureta
  Tanja Pureta
  mr. spec., prof. psih., specijalistica industrijske i organizacijske psihologije, direktorica Ramiro

  Magistrica psihologije, specijalistica organizacijske i industrijske psihologije. Ima 8- godišnje radno iskustvo u dvije renomirane međunarodne tvrtke: Pliva d.d., kao Suradnik u marketingu i IBM Hrvatska d.o.o., kao Menadžer za integrirani marketing i komunikacije Od 2002. vlasnica je i direktorica poduzeća „Ramiro“, koje se bavi pružanjem konzultantskih usluga na području primijenjene poslovne psihologije, upravljanja ljudskim resursima te organizacijskog i osobnog razvoja. Tanja je dobitnica nagrade Primus – Savjetnik godine u kategoriji Ljudski potencijali, edukacija i trening te društvenog priznanja Marulić: Fiat Psychologia, za osobiti doprinos razvitku primijenjene psihologije u Hrvatskoj.

Datum

26 tra 2022
Expired!

VRIJEME

18:30 - 22:00

Zagreb 26.04.2022. – Večera za žene u IT industriji

U nedostataku radne snage i velike konkurencije na tržištu, poduzeća u IT sektoru se suočavaju s velikim izazovima. Istovremeno, to je prilika ženama za ulazak u ovaj visoko profitabilni sektor. Projektom Žene u IT-u dajemo vidljivost uspješnim ženama u IT-u koje mogu poslužiti kao uzori onima koje su tek na početku svoje karijere u sektoru ili razmatraju IT sektor za razvoj svoje karijere.

Povodom Svjetskog dana žena u IT-u, pridružite nam se na večeri, poslušajte inspirativne i edukativne predavačice i umrežite se s ostalim ženama iz IT-a.  Program dolje niže.

LOKACIJA: Westin, Zagreb

CIJENA:

Women in Adria članice: 300 kn s pdv-om
Izvan Women in Adria mreže: 400 kn s pdv-om 

Kako bi ste osigurali svoju ulaznicu, bitno je uplatiti iznos do nedjelje, 24. travnja!

Cijena uključuje:

 • Jelovnik (tri slijeda)
 • Sudjelovanje u programu večere
 • Networking s uzvanicima
 • Goodie bag

Obavezna je prijava putem kontakt obrasca, nakon čega će vam na mail doći sve daljnje informacije i podaci za uplatu.

Dress code je semi formal, a na večeri će biti prisutan službeni fotograf. Ukoliko želite doći, ali nemate pratnju – ne brinite. Pobrinut ćemo se da se ugodno osjećate i maksimalno iskoristite večer.

Sve dodatne informacije dostupne su na dora@womeninadria.com.

 

PODACI ZA UPLATU:
Matić savjetovanje d.o.o. Ulica Ede Peročevića 6, 10000 Zagreb
IBAN: HR7024840081135058751
Opis plaćanja: Vaše ime i prezime – Večera Žene u IT-u

Pridružite se našoj mreži i nabavite ulaznice povoljnije.

Program

26.04.2022.

18:30 - 19:00
Registracija i networking
19:00 - 19:30
Predstavljanje Mentoring Byte inicijative
Mentoring Byte je volonterska inicijativa koju su pokrenule 4 dugogodišnje IT-jevke, a čiji je cilj osnaženje lokalne IT zajednice kroz međusobno pomaganje i dijeljenje znanja. Putem ove besplatne i volonterske inicijative, moguće je naći mentora ili mentoricu za većinu područja u IT-ju (business, project management, product management, programiranje, poslovna analiza, sales, marketing, devops, UX/UI design, testiranje..). Više o inicijativi pričati će gospođa Nataša Kapov, a saznati ćete sve o fazama projekta. Trenutno je preko 80 mentora na Mentoring Byte webu, od čega ih je 40-ak slobodno i spremno za nova mentoriranja. Za Women in Adria članice i sve uzvanike večere, približit ćemo postupak mentoriranja te omogućiti prijave na licu mjesta.
Predavači
Nataša Kapov Kostovski
19:30 - 20:00
Zašto žene na vodećim pozicijama nisu sklone zauzeti stav i kako do njega doći?
Istraživanja pokazuju da žene ponekad osjećaju nesigurnost u zauzimanju za sebe i imaju više tendenciju razvijati suradnju nego izražavati svoje mišljenje. S druge strane, upravo je čvrstoća u zauzimanju za svoje mišljenje na vodećim položajima jako važna jer se za uspjeh na toj razini očekuje odlučan, jasan i inspirativan stav. Zašto žene, koje su se pokazale boljim transformacijskim voditeljima od muškaraca, nisu sklone zauzeti takav stav te kako do njega doći tema je ovog predavanja.
Predavači
Tanja Pureta
Nataša Kapov Kostovski
Nataša Kapov Kostovski
board member, Lemax d.o.o.
Nataša Kapov Kostovski je završila 2. jezičnu gimnaziju u Splitu te Geodetski fakultet u Zagrebu. Poduzetnica zadnjih 13 godina koja je s 26 pokrenula geodetski biznis koji i danas vodi. 2011. se uključila u IT industriju kroz tvrtku Lemax kada je firma imala manje od deset zaposlenika. Kao dio managementa Lemaxa, koji danas broji 90 zaposlenika, najviše je posvećena strateškom razvoju tvrtke, izgradnji timova i odjela. Angažirana i kroz volonterski rad posvećena svojim projektima - ICT Supergirls & Mentoring Byte.
Tanja Pureta
Tanja Pureta
mr. spec., prof. psih., specijalistica industrijske i organizacijske psihologije, direktorica Ramiro
Magistrica psihologije, specijalistica organizacijske i industrijske psihologije. Ima 8- godišnje radno iskustvo u dvije renomirane međunarodne tvrtke: Pliva d.d., kao Suradnik u marketingu i IBM Hrvatska d.o.o., kao Menadžer za integrirani marketing i komunikacije Od 2002. vlasnica je i direktorica poduzeća „Ramiro“, koje se bavi pružanjem konzultantskih usluga na području primijenjene poslovne psihologije, upravljanja ljudskim resursima te organizacijskog i osobnog razvoja. Tanja je dobitnica nagrade Primus - Savjetnik godine u kategoriji Ljudski potencijali, edukacija i trening te društvenog priznanja Marulić: Fiat Psychologia, za osobiti doprinos razvitku primijenjene psihologije u Hrvatskoj.

Prijavite se